reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Podkapacia :))))))

No to trzymamy mocno kciuki i przesyłamy buziaki dla Filipka

Moja Natalia od kilku dni wymiotuje po kazdym karmieniu nie wiem juz czy to skaza białkowa
czy jakies inne chorubsko sie przyplatało.Jest niespokojna,mało spi w dzień,uff ciezko jest :(

reklama
Aneta lepiej idz z malutka do lekarz bo takie male dzieciatko moze sie odwodnic juz po jednych wymiotach. teraz taki wirus panuje! ja w piatek przywiozlam filipka ze szpitala a w sobote trafilam tam z wiktorkiem, tez z wymiotami i biegunka. choc wymiotowal 2 razy juz byl odwodniony. od dzis jestesmy w domku.

My na szczęście zdrowi, oby tak dalej.
A WAM zyczymy duzo zdrówka, szczególnie dzieciaczkom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

czesc babeczki:)

kiedys juz zakladalam tutaj watek dla mam ze stalowej woli, z ktorej pochodze ale zero odzewu, pomyslalam o mamach z podkarpacia.......moze sa tu jakies a wiem ze sa, czasem mieszkamy tak blisko, nawet spotkanka bbmomowe moznaby zorganizowac i mnie byloby klopotu

takze odzywajcie sie krajanki, czekam :)

cześć Joaska sa tutaj mamy z podkarpacia tylko rzadko wchodza na te wątki. Był już watek z takim samym tytułem jak ty założyłaś. Poszukaj to może kogoś znajdziesz ze swoich okolic. Ja jestem z sanoka. Pozdrawiam i fajnie że jest kolejna babybumowa mama na podkarpaciu. :)

czesc elusia!!!!

fajnie ze sie odezwalas......................qrcze patrzylam kiedys na te watki ale takiego nie znalazlam!!

bylam ostatnio niedaleko Ciebie, w Krasziczynie, cudowny zameczek ehhhhhhh

czesc dziewczynki z podkarpacia ;D ;D

ja jestem z rzeszowa jest tez taki watek mamy z rzeszowa moze tam sie dolaczycie :laugh: :laugh: :laugh: tam cos teraz ruszylo :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

czesc Gabi :)

pisalam kiedys na tym watku, ale pozniej jakos sie tam cichutko zrobilo!!!

moze napiszecie cos o swoich maluchach co???/

Kubus teraz chory bidulek i strasznie kaszle...........ale energii mu nie brakuje!!!!

taaaaaaa o maluchach ;D ;D
moj Oskar jest strasznym urwisem ;D odkad sam nauczyl sie wstawac to sobie przed spaniem stoi w lozeczku ::) az sie zmeczy :laugh: :laugh: :laugh: albo wywroci :laugh: :laugh: i tak w kolko :D :D :D wariat maly kochany ;D ;D
no i od 2 dni mamy pierwszego zabka a juz drugi na horyzoncie ;D

reklama
_Gabi pisze:
taaaaaaa o maluchach ;D ;D
moj Oskar jest strasznym urwisem ;D odkad sam nauczyl sie wstawac to sobie przed spaniem stoi w lozeczku ::) az sie zmeczy :laugh: :laugh: :laugh: albo wywroci :laugh: :laugh: i tak w kolko :D :D :D wariat maly kochany ;D ;D
no i od 2 dni mamy pierwszego zabka a juz drugi na horyzoncie ;D

spoko spoko, zobaczysz jak zacznie chodzic............tu dopiero bedzie ciekawie!!!!!

Do góry