reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Maidstone

reklama
Przede wszystkim kompletny brak kultury uzywane wulgarnych slow, I jedyny temat skad jeszcze mozna dostac pieniadze. Wydawalo mi sie ze tam ktos bedzie sluzyl rada, czy nawet zwyklym usmiechem, ale to bylo bardzo daleko od tego niestety.

bardziej chodziło mi o to czy spotykają się typowo polskie mamy , bo ja chodzę czasem na dowswood na play group i jest ok, tylko że nie ma żadnych polskich mam:-)
bo wiem że kiedyś polskie mamy się gdzieś organizowały, fajnie jest poznawać nowych ludzi a przy trójce dzieci jest mi ciężko. A ja jestem otwarta i chętna na poznawanie nowych ludzi;-)

przynajmniej jakaś dyskusja się wywiązała:tak:

Joanno to tam gdzie ja chodze takie zachowania nie maja miejsca.Nawet na Parkwoodzie.

A na takie spotkania polskich mam to ja tez chetna bym byla ale nic mi nie wiadomo o organizacji takowych.

No to kiepsko trafiłas.Teraz playgrupy organizowane sa przez child centra i zawsze są min 2 panie,ktore pilnują,zabawiają i zagaduja rodziców.Na koniec jest zawsze jakiś poczestunek i wspolne śpiewanie.

Karis a ja widze,ze mamy dzieci w tym samym wieku.Moja Ola ma 26m.

A jak spędzałyście wakacje z dzieciakami?
Mysmy byli w pl 2 tyg a po powrocie to tylko playgrupy mnie ratowaly bo 2 koleżanki,które mieszkaja blisko mnie to w pl siedzą całe wakacje.
Ale miasto rozkopane to czasami mi się odechciewalo jechać na playgrupe.

Joanna widzę,że jutro wazny dzień sie szykuje.Wszytkiego najlepszego.

My bylismy w legoland, oczywiscie olimpiada jako atrakcja wakacyjna, duzo plazy, lasu I basenu. Jeszcze przed koncem chcemy jechac do Cornwalii. I chodzimy na spotkania do Maidstone museum
A u nas tak jutro 11 rocznica, dziekuje za zyczenia Darianna

Ostatnia edycja:
reklama
Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy
my też mieliśmy jechać do cornwalii ale chyba już się nie zdecydujemy, dalej nie możemy jechać bo nadal czekamy na paszporty:baffled: byliśmy tylko na 3 noce w Dymchurch
mi narazie z trójką cięzko się gdziekolwiek wybrać tym bardziej że jeszcze karmię ale już od września straszak do szkoły no i pomoc będę miała więc będe mogła się zorganizować:tak:
no moja jedna koleżanka co tu blisko mieszka też w Pl siedzi
joanna co to za spotkania?
darianna moja córa to taka aparatka teraz jest na etapie wszystko moje i słowo nie, oj wymiękam czasami:no:

Do góry