reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Maidstone

reklama
Witaj
W sumie juz dawno nie bylam na takim spotkaniu, ja w polowie miesiaca przeprwadzam sie blizej mote park, ale przed tez byloby sie milo spotkac.
Daj znac na priv, albo pisz tu to sie jakos zgadamy

Witaj
W sumie juz dawno nie bylam na takim spotkaniu, ja w polowie miesiaca przeprwadzam sie blizej mote park, ale przed tez byloby sie milo spotkac.
Daj znac na priv, albo pisz tu to sie jakos zgadamy
Napisałam na priv, a masz kontakt z jakimiś polskimi mamami?, bo coś tu na forum słabiutko....
pozdrawiam

Witam,
Ja w Maidstone mieszkam prawie 2 lata i też czuje sie samotna.Jestem mamą 11letniej Natalki i 3 miesięcznej Oli.
Obecnie jestem na Maternity.Do pracy zamierzam wrocić w kwietniu.
Piszcie mamy, piszcie:-)

Witam,
Ja w Maidstone mieszkam prawie 2 lata i też czuje sie samotna.Jestem mamą 11letniej Natalki i 3 miesięcznej Oli.
Obecnie jestem na Maternity.Do pracy zamierzam wrocić w kwietniu.
Piszcie mamy, piszcie:-)
witaj a w której części miasta mieszkasz? Czyli Ola z lipca:-) Moja Amelka z czerwca:-)Ja się teraz przeprowadzam w okolice ringlestone,
pozdrawiam

Dawno mnie tu nie było...
kochane mamusie, te nowe w Maidstone i te które mieszkają od dłuższego czasu, odezwijcie się:-)
serdecznie pozdrawiam i czekam na kontakt:tak:

Hej,
Ja mieszkan niedaleko Tesco express na Tonbridge rd.Ola jest z czerwcz 21.
No właśnie mamy z Maidstone odezwijcie się bo ja np.jestgem tutaj tylko z mężem i córkami i nie mam do kogo za bardzo sie odezwać.
Karis jeśli te 78 z twojego nicka to rok urodzenia to jesteśmy rówieśniczkami.
To nie tak daleko mieszkasz od Maidstone.

Ostatnia edycja:
Hej,
Znam te okolice bo tez mieszkalam niedaleko tego Tesco:) Teraz mieszkam po drugiej stronie rzeki ale w sumie nie daleko. Darianna25 widze, ze masz corki:) ja tez mam dwie corki, jedna ma 3 latka a mlodsza roczek.

Hej
Witaj Paulus3d
Moja starsza to ma swoje towarzystwo , ja szukam towarzystwa dla siebie i małej.Ola bedzie miała roczek za 3 tygodnie.
Jak coś to możesz mi wysłać wiadomośc to możemy się spotkać :)
Ja rzadko tutaj wchodze bo mało osob pisze.
A my jutro jedziemy do wesołego miasteczka.
Mam nadzieje,że sobie na czymś pourzywam.

A wy jakie plany na Dzień Dziecka macie?
Mote Park?

Ostatnia edycja:
reklama
czesc!
Nie wiem jak spedzimy dzien dziecka, raczej bez szalenstw, za to w niedziele robimy przyjecie urodzinowe dziewczynkom, wiec sobie poszaleja:) To ile lat ma twoja starsza corka? Ja czasami chodze do tego parku na tombrige road, wiec napisz jakis kontakt do siebie i moze sie kiedys tam spotkamy:) Ja tez malo tu zagladam, nie wiem czemu nikt sie nie odzywa, jest tyle mam z dziecmi ale milcza;)pozdrawiam

Do góry