reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Krakowa

Gunia a Ty kogo się spodziwasz ? wiesz? czy może niespodzianka?

Ja ostatnio rzadko zaglądam do kompka ....śliczna pogoda i chodzę z Miłoszkiem na spacerki.
On nie che w domu siedzieć , ucieka mi i płacze jak tylko wstanie bo chce na polko.
Dziś nawet śniadanko zjadł na polku ;D
A ja nic w domu nie mogę zrobić bo cały dzień gdzieś się włóczymy. :)

Ale powiem wam że ja bardzo miło wspominam pierwszy poród właśnie w lecie.Jak już dziadzia była i było ciepło , można było sobie gdzieś spacerować.
A Miłoszek to się w kwietniu urodził i pogoda była z tego co pamiętam tak sobie i dużo w domku siedziałam.
Najgorzej to chyba w zimie urodzić

reklama
ja sie urodzilam w zimie ;D i to na samym jej poczatku.Liczac zime od stycznia :laugh:
Kolezanki a moze wklepimy nasze fotki??? Bedziemy bardziej rozpoznawalne na ulicach Krakowa i zrobi sie tu tak bardziej kolorowo.Co wy na to??

Wiem , wiem kogo sie spodziewam ( mam nadzieję ;) ) czekamy na Agnieszkę :)
Loli pewnie , że nie ma co siedzieć w domu w taką pogodę :)
A zdjęcia czemu nie, tylko muszę sie zmobilizować. Ja też sie urodziłam w styczniu Kindzia. I bardzo sie cieszę, że Agnieszka sie pojawia na wiosnę.

wkleje nasze fotki wedle poniedzialku,wtirku.W Weekend nie mam co liczyc na czas dla BB W sobote dzien krolowej,w niedziele jedziemy pod Amsterdam do brata Jerrego.
GUNIA ktory dzien stycznia??? Ja 31,ale ciagle styczen!!!!
aaaa jak nie zapomne to napisze wam co naukowcy mowia o dolegliwosciach dzieci w poszczegolnych miesiacach....gdzies to powinnam miec.
paaa do poniedzialkuuu

Pada! :mad:
Miłosza nosi ,już nie może wytrzymać w domku , cały czas pokazuje że chce na polko.Chyba że go wezmę na deszczyk , ciepło jest to nic mu nie będzie.

No hej Loli , jestem, jestem tylko jakoś tak sobie zapomniałam o tym forum ;)- siedze cały czas na majówkach - jakos tam sie już rozkreciło i tam chyba zostanę. Ale oczywiście jeśli mnie przyjmiecie do waszego grona to będe tu zaglądać. :)
Co do pokoiku Marysi to pewnie że skończony - sama zresztą jutro a raczej dzisiaj zobaczysz :). Właśnie bedę do ciebie rano dzownić coby się umówić. A swoją droga to niezły mamy komunikator ;D ;D ;D ;D

głuszekpokoik śliczny!
Hej !Hej!Krakowianki gdzie jesteście?
Pewnie wszystkie gdzieś wyjechały ,taka piękna pogoda.

reklama
głuszek wklej zdjęcie pokoiku, jesteśmy ciekawe :)
ja własnie mam deprechę bo nie mogę cos po ciąży schudnąć, i chyba trzeba będzie garderobę wymienić, ehhhhhhhh

Do góry