reklama
ależ wy dziwne jesteście. jestem też na innym forum i tam są mamy z całej Polski i mimo że dołączyłam do nich 3 tygodnie temu to jak zaproponowano spotkanie to zjeżdżaja sie wszystkie które mogą i nie jest istotne jak długo sie znamy.Pa
gaga
uzależniona
kaspek rany czemu od razu dziwne ???
ja sobie siedze na forum sierpniówek i tam też są mamy z całej Polski, też chcemy się zobaczyć i spotkać, ale juz znamy sie dobrze
a tu u nas jest cichooooooooooo, więc może rozkręćmy się troszkę, bo tak to się spotkamy i co ???
ja sobie siedze na forum sierpniówek i tam też są mamy z całej Polski, też chcemy się zobaczyć i spotkać, ale juz znamy sie dobrze
a tu u nas jest cichooooooooooo, więc może rozkręćmy się troszkę, bo tak to się spotkamy i co ???
k@siek
Mama dwóch Skarbów:)
Kaspek to, że Ty dołączyłaś do tego swojego ogólnopolskeigo forum 3 tygodnie temu to nie znaczy że inne mamusie też, reszta pewnie zna się troszkę dłużej
Nie uważam siebie i resztę dziewczyn za dziwne, bardziej dziwna jest dla mnie chęć spotkania się z zupełnie obcymi osobami bo przecież nie zdąrzyłaś(eś) nas jeszcze poznać.
Pozdrawiam
Nie uważam siebie i resztę dziewczyn za dziwne, bardziej dziwna jest dla mnie chęć spotkania się z zupełnie obcymi osobami bo przecież nie zdąrzyłaś(eś) nas jeszcze poznać.
Pozdrawiam
KINDZIA100
Fan(ka)
KASPEREK witaj !! widze ze przybywa nam krakowianek ale bysmy mialy blisko do siebie kolezanko mila.Mam mieszkanie na Lentza a Ty gdzie mieszkasz?? Niestety obecnie mieszkam w Nl ....no pech
gaga
uzależniona
kasiek popieram ;D
ja myśle że trzeba się troszkę rozkręcić i lepiej poznać a wtedy na pewno się spotkamy no więc drogie krakowianki piszcie piszcie ile się da
a jak wam się wiosenka dzisiejsza podoba ??? bo mi bardzo ;D
Moja Majulka na polku cięła komara 1,5 h i spacerek trwał przez to ponad 3 godzinki
ja myśle że trzeba się troszkę rozkręcić i lepiej poznać a wtedy na pewno się spotkamy no więc drogie krakowianki piszcie piszcie ile się da
a jak wam się wiosenka dzisiejsza podoba ??? bo mi bardzo ;D
Moja Majulka na polku cięła komara 1,5 h i spacerek trwał przez to ponad 3 godzinki
reklama