reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Krakowa

witaj Kaspek
no takie spotkanko było by fajne :) ale moim zdaniem jeszcze za mało coś gadolimy na tym forum trzeba by się rozkręcić i może wtedy dopiero pomyśleć o spotkaniu

reklama
Hmm do lata może się rozkręcimy? Co ? Ale nie zrobimy tego jak nie będziemy pisać :laugh: Ja tak naprawdę to mam czas na dłuższą pisaninkę dopiero póżnym wieczorem. Więc zapraszam. Mam nadzieję że mała ładnie zaśnie. :p

hehe loli może masz racje ;D
u nas mała zasypia dopiero koło 23 czasami koło 22 więc na forum wpadam w ciągu dnia jak czas pozwoli, czyli różnie

ależ wy dziwne jesteście. jestem też na innym forum i tam są mamy z całej Polski i mimo że dołączyłam do nich 3 tygodnie temu to jak zaproponowano spotkanie to zjeżdżaja sie wszystkie które mogą i nie jest istotne jak długo sie znamy.Pa

kaspek rany czemu od razu dziwne ???
ja sobie siedze na forum sierpniówek i tam też są mamy z całej Polski, też chcemy się zobaczyć i spotkać, ale juz znamy sie dobrze
a tu u nas jest cichooooooooooo, więc może rozkręćmy się troszkę, bo tak to się spotkamy i co ???

Kaspek to, że Ty dołączyłaś do tego swojego ogólnopolskeigo forum 3 tygodnie temu to nie znaczy że inne mamusie też, reszta pewnie zna się troszkę dłużej ;)
Nie uważam siebie i resztę dziewczyn za dziwne, bardziej dziwna jest dla mnie chęć spotkania się z zupełnie obcymi osobami bo przecież nie zdąrzyłaś(eś) nas jeszcze poznać.
Pozdrawiam :)

KASPEREK witaj !! widze ze przybywa nam krakowianek ;) ale bysmy mialy blisko do siebie kolezanko mila.Mam mieszkanie na Lentza a Ty gdzie mieszkasz?? Niestety obecnie mieszkam w Nl ....no pech

kasiek popieram ;D
ja myśle że trzeba się troszkę rozkręcić i lepiej poznać a wtedy na pewno się spotkamy :) no więc drogie krakowianki piszcie piszcie ile się da :)
a jak wam się wiosenka dzisiejsza podoba ??? bo mi bardzo ;D
Moja Majulka na polku cięła komara 1,5 h :) i spacerek trwał przez to ponad 3 godzinki :)

reklama
Mnie podoba się baaardzo, ale mniej mi się podoba, że taki piękny dzionek przesiedziałam w pracy ;) Powiem szczerze, że miałam takiego lenia, że hej! Byle do czerwca bo wtedy planuję pójść na L4 :)

Do góry