reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Krakowa

witam. czy mogę prosić o porade. potrzebuje zrobić usg genetyczne i test pappa w Krakowie. gdzie to najlepiej zrobić? i w jakim tygodniu?

reklama
Witam wszystkie przyszłe i obecne mamusie z Krakowa.
Elutka12 chcesz to masz:-) tak się składa że ja mieszkam prawie przy samym Krokusie -dla pewności dawny Géant. Widzę, że Ty już po terminie ale to było kilka tyg temu to pewnie już jesteś szczęśliwą mamusią:-)

Verita ja robiłam usg na placu Szczepańskim, tam jest bardzo dobry lekarz dr. Muzykiewicz (wpisz w google to Ci znajdzie)usg 200zł, ma nowy sprzęt. Usg genetyczne robi się między 12-14tc, później po 20tc.

Evvella hahaha humor mi poprawiłaś swoim postem:) to może my sąsiadki jesteśmy :p mój mały ma już 9msc:)
ja usg robiłam na Fieldorfa Nilla.

Ostatnia edycja:
9 miesięcy:szok: a ja myślałam, że Ty dopiero się rozpakowałaś:rofl2: sama się z siebie uśmiałam lol.:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D Pewnie ten suwaczek mnie zmylił "termin już minął" i że to Twoje drugie dziecię. No ja mieszkam na tym dużżżżym osiedlu co się to wznosi ku górze wysoko, koło parku. Ale my jeszcze w komplecie i dopiero na koniec września mam termin.

hahaha no chyba tak, muszę go usunąć:)ja mieszkam na tym poniżej parku wodnego, druga strona Bora:) pewnie się czasem mijamy w realu na hali hehe
Już Ci dużo nie zostało:)

Ja mam pytanie dotyczace butków. Gdzie i jakich firm kupujecie buciki swoim dzieciom?

Jak kupuję tramki w HM i Decathlonie.
a Bartki i Geoxy w Entliczku pentliczku (kolekcje zeszłoroczne są zawsze tańsze)
sandałki kupiłam w Deichmanie i cóż... 3 mce codziennego ciurania wytrzymały, wygodne były, stópka oddychała, całe skórzane z miękkiej skórki, cena 119 zł, hm... dobra jakoś za cenę też w miarę.

reklama
Do góry