reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Częstochowy JEDNOCZMY SIĘ :)

Dziewczyny a toja zażucę inna propozycję albo pytanko :) może spotamy się na jakies pifko lub colę bez maluchów rozerwać pogadać ?
Ja tez jestem sama z małym czasu mam jak M. jest w domciu , atak latanie za malym :) Na spaverki zimnoo tzn na dłuższe :>
Co do raczkowania mój zaczął jak miał6,5 mies.bardzo wczesnie ale sie cieszylam

Ostatnia edycja:
reklama
Patrycja fajna propozycja, ale ja tak szczerze mówiąc wolałabym się spotkać z Wami wszystkimi i maluchami :)
Po pierwsze do 16.30 zanim mąż wróci, często się nudzimy z Kubusiem bo jesteśmy sami i nie wiemy gdzie iść i z kim ;)
Po drugie, mój mały lubi towarzystwo i gdy się z kimś spotykam i mam go ze sobą to odpoczywam, bo z reguły przy obcych jest grzeczny, a w domu niekoniecznie...
Po trzecie, dzieci przełamują lody! ;)

Jasnę , że mozna z dzieciakami jestem za :) chociaż ja z moim na nogach co jak co mam kawałeczek :> na dłuższe pogaduchy . Ale tak czy siak jestem za spotkaniem z maluszkami zobaczę jak mój sie bedzie zachowywał .Asiu czy zaszczyciła bys mnie jakimś swoim zdjęciem ?

Zerknęłam na zdj brzdąców ale nie ma nowości żadnych czekam na wasze maluszki ja kilka dodałam

Ostatnia edycja:
Hello! Piszecie o wolnym czasie... Ja mam dwoje maluchów i trochę pracuję razem z mężem, doba jest dla mnie za krótka, czasu wiecznie brak... Ale jakieś spotkanie chętnie, może dam radę się wyrwać. Jakieś konkrety?

Dziewczyny, taki pomysł zgapiony z innego forum – wymianki. Może spróbowałybyśmy się w to pobawić? Pewnie większość z nas ma jakieś rzeczy na zbyciu, swoje, dziecięce, do domu itp., ubrania, kosmetyki, zabawki, książki itd. Taka wymiana to dobry sposób, żeby się czegoś pozbyć, a w zamian dostać coś, co faktycznie nam się przyda. Najlepiej stworzyć album ze zdjęciami, tutaj na forum albo na innej stronie (jak ja), popatrzeć, co kto ma i próbować Co Wy na to???
Tu np. mój link:
https://plus.google.com/u/0/photos/105499292108812283787/albums/5725769037736713201?tab=XX

Lilli fajny pomysł z tą wymianą.

Może któraś chciałaby zamienić lub kupić ode mnie nosidło Womar:
wmnosidelkon15.jpg

Nosidło jest prawie nowe, w stanie idealnym (użyte tylko 1 raz). Mój maluch kiedyś chodził w nim chętnie ale teraz przy jego wadze przydałoby się nam takie nosidło turystyczne na plecy.

I druga sprawa, czy któraś z Was ma nosidło turystyczne, do noszenia dziecka na plecy? Albo czy któraś używała takiego kiedykolwiek?

Aleksandra,
mogę Ci wysłać moje zdjęcie, ale tu na publicznym forum nie chcę zamieszczać moich zdjęć, synka to co innego ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Hey,rzadko tu bywam, jakoś tylko o spacerkach na promenadzie rozmawiałyście a mnie to raczej nie dotyczy...za daleko. Ale też chętnie bym się spotkała z Wami i dzieciakami bo moja uwielbia dzieci. Wymianka też ciekawy pomysł, ja szukam sukienki r.42 najlepiej na święta ale też na komunie i wesele, i dużej fajnej torby. trzeba pomyśleć nad galerią rzeczy na wymiane, pozdrawiam Was

Do góry