reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Częstochowy JEDNOCZMY SIĘ :)

Lili zagladaj do nas jakos cicho troche tu sie zrobilo ostatnio :) Nulini też pochłonieta pracą :>
aneczka ma byc coraz cieplej więc myslę że się niedługo spotkamy wszystkie :)
asia ja mam troche do alei a samochodu swojego nie posiadam :/ wiec nawet nie jeżdzę .

Mój Kacper wczoraj był tak senny że nie wiedzial co ze soba zrobić odpuściłam mu kąpanie i dzisija dlużej posiedzi jak tatus przyjedzie :) Dzisiaj bedę dzwoniła i szukała wózka coneco flash po sklepach w czestochowie przymierzam sie do zakupu ale nie wiem gdzie maja a chciałam oblukać go .

reklama
U mnie Dady się sprawdziły, ale tylko 2, byłam zachwycona, ale już 3 w ogóle nie chłonęły. Od Huggies Oskar dostawał niewielkich odparzeń i też jakoś specjalnie chłonne nie były. Teraz już tylko Pampers, Premium Care są super, do 3 rozmiaru mają siateczkę, która fajnie trzyma luźną kupkę. Także te mamy na wyjazdy, a active baby na co dzień. Ostatnio znajoma poleciła sleep&play, są niezłe, w promocji tańsze od dady i nie śmierdzą tak bardzo. Więc w sumie jak miałam czasami nawet co godzinę zmieniać mokrą pieluchę, to ekonomiczniej wyszło kupić pampersy.
Wczoraj wyszliśmy na spacer dopiero o 15:00 i muszę powiedzieć, że było przyjemniej niż w południe.
Aleksandro najlepiej podjechać do siedziby Coneco, tam na pewno dokładnie wszystkie modele zobaczysz.

Patrycja a gdzie u nas w częstochowie jest ten sklep ?? Bo nie mogę znaleść :)
My pampersa uzywalismy tylko na początku potem byly hugissy z ktorych nie bylam wogole zadowolona gaga zostala teraz mamy 4 :) i niby są do chyba 18 kg a wydaja sie malawe robic :p

Hej dziewczyny!
Co do pieluszek, to my używamy Babydream, jak dla mnie są bardzo dobre.

Do Simply dość często chodzę na zakupy :-) A moi teściowie mieszkają niedaleko Promenady, więc też na wiosnę mogłabym tam wyjść. Fajnie by było umówić się kiedyś na spacer wspólnie :-)

My cały czas używamy pampersów active baby, na noc, na spacery i wyjścia. Żadnym innym pieluchom tak nie ufam jak pampersom :) W domu używamy tańszych zamienników np huggisów, ale pampersy są bezkonkurencyjne.

Aleksandra, my kupowaliśmy lekki wózek w Babylandii na ulicy Krótkiej. Mają bardzo duży wybór i przystępne ceny. My wybraliśmy Lire 3, firmy EuroCart. Póki co wozimy wózek zawsze w samochodzie i przydaje się centrach handlowych, ale jak tylko ciepło się zrobi to ruszymy nim na spacerki :)

Wszystkiego najlepszego z okazji dnia kobiet :)
Też czekam na nasz wspólny spacer :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry