reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Częstochowy JEDNOCZMY SIĘ :)

Tośce też nic nie jest :D Minęło 5 dni, a pielęgniarka mówiła, że od 6 do 12 dni po szczepionce mogą być objawy, więc jeszcze tydzień przed nami, zobaczymy, co będzie :)

Matko, ale syfiasta pogoda :(

reklama
dziewczyny wykupiłam sobie karnet... hehe chyba jutro jajko jakieś zniose :-D plany się pozmieniały co do miejsca;-) jak będę po to napisze czy warto czy nie, jeśli ktorąś by to interesowało w ogóle... fitness znaczy się :-)

u nas dni mijają powoli, czekam aż w końcu przyjdzie jakaś wiosna, bo taka ciapa to nie dla mnie...

kaczucha a gdzie wykupiłaś ten karnet? Interesowały by mnie wyjścia do fitnes clubu ale gdzieś na tysiącleciu, najlepiej gdzieś koło mnie ;) (a jest tu kilka takich klubów).

Dzisiaj byłam na szczepieniu z młodym przeciwko odrze, śwince, różyczce. Darł się już jak tylko go lekarka badała, po wkłuciu oczywiście tez tragedia była... Młody mierzy 80 cm i waży 11,3 kg. Mam nadzieje że nic mu nie będzie po tym szczepieniu, bo na co dzień jest wystarczająco marudny ;)

Dziewczyny wrociłam, żyje i mam się poprostu super :-) byłam dziś na zumbie i było mega poprostu ;-) mimo, że kondycyjnie gorzej jak słabo to dotrwałam do końca, godzina zleciała mega szybko, a grupa jeszcze bardziej Cię motywuje jak czujesz, że nie dasz rady :tak:

Bardzo się cieszę, ze wykupiłam karnet, przynajmniej teraz muszę już chodzić :tak: a byłam w nowo otwartym klubie na warszawskiej, strefa fitness się nazywa i jak któraś zaiteresowana to polecam

Kaczucha, ja chodziłam na Zumbę przez miesiąc i popieram - REWELACJA :D I z tygodnia na tydzień kondycja była lepsza, a na ostatnich zajęciach aż mi było mało, tylko godzinka ćwiczeń ;)

witajcie kochane Udało mi się otworzyć stronę :) to i próbuję odpisać . U nas sa rożne dni ostatnio mały albo prze bawi się cały dzień albo prze płacze . Nocki juz lepiej śpi od ok20/21 po pełnej butli mleka idzie spać do 7 a mleczkook 4/5 więc jest dobrze . Chętnie wybrała bym sie na fitness chociaż jakos potrzeby nie mam wielkiej :p że tak powiem . Dobrze że dzieciaczki dobrze przeszly szczepionki , mam nadzieje że spotkamy się niebawem np . na promenadzie ? I że juz wiosna nadejdzie wreszcie . Pozdrawiam was cieplutko.

Zumby zazdroszczę, fajna sprawa tyle że nie dla mnie- za daleko, pewnie też za drogo-ile za godzinkę?.
Za to wczoraj reaktywowałam marsze z kijkami i dziś mam zakwasy prawie całego ciała, nawet obojczyk i ręce mnie bolą. dzisiaj też idę o 19.00 i o 20.00 jestem już w domu :) nie trzeba się szykować i cudować bo i tak ciemno :D
Pochwalę się- wczoraj robiłam ruskie pierogi a dziś murzynka- jakby któraś chciała szybki i niezawodny przepis na murzynka lub owocowe lub owsiane ciasto to służę przepisem
Moja mała też jest hiperaktywna, a od ponad tygodnia woła kupe na nocnik:rofl2: robi wielkie oczy i kiwa głową na "tak" i stęka-superśmieszny widok

Dziewczyny, co z Wami?????
Mam pierwszą klientkę od kwietnia- 6mies dziewczynkę
biggrin.gif

nie mam pojęcia ile jej powiedzieć?????? orientujecie się?

Ostatnia edycja:
Beti cięzko powiedzieć około 5-10 zł za godzinkę biorą , ale super że sie udało . Ja siedze zakatarzona jutro mamy kardiologa i trza się zebrać i jechać . Dziewczyny a gdzie chodzice na fitness ?? chętnie sie wybiorę i wyjde z domu odpocząć !!

reklama
Do góry