reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

Czesc Witam sie i ja:-)
My dzis play grupe zaliczylysmy i przy okazji na zdjecia sie zalapalismy:tak: Tylko niunka nie bardzo chciala pozowac ale mam nadzieje ze cos tam udalo sie zrobic:tak:
Potem musialam zaopatrzyc lodowe w miecho i musialam jechac do miesnego, na jakis czas bedzie spokoj:tak:
Pogoda faktycznie jakas taka nie wiadomo jaka:-D Ale trzeba sie cieszyc ze wiosna juz sie zbliza:-)

Sylwiam hehe to musze sie gdzies do szpitala wybrac po papcie:-D A swoja droga juz nie moge sie doczekac jak tam sobie urzadziliscie Wasz domek:tak:
Izunia wiesz jak to w Pl bieganie od jednej ciotki do drugiej babci wujka itp itp. a dla siebie czasu to praktycznie wogole nie mielismy:sorry: No i standardowo bardziej zmeczeni przyjechalismy niz wyjezdzalismy:rofl2:
WerkaMirek wspolczuje szczepienia:-( A co do Twojej wspollokatorki to sory ale brak slow zebys Ty musiala sprzatac po jej psie:wściekła/y:
Mamatrojeczki no wlasnie nie odpoczelam:no: Teraz przydalby sie taki urlop zeby wylozyc dupsko na plazy i polezec i miec wszystko w nosie:-D
Emilka u nas jakos leci pomalu trzeba sie wkrecic w codziennosc, wrr jak ja tego nie lubie:no:

Dobra spadam bo urlop sie skonczyl i trzeba za obiad sie wziasc:szok:

reklama
Moja Laurka dalej spi, pewnie po tej szczepionce jeszcze ja wszystko boli, biedactwo:-:)-:)-(Od godz 14....
Dzis moj M dzis rosol ugotowal wiec mamy spokoj z obiadem na 3dni:szok::-D:-D

Hagie - To sie ciesze ze dobre. W sumie mam dobre oko:cool2:

Ale mi sie nudzi, nie mam co ze soba zrobic. Tak mnie energia rozpiera!!

witam przed wieczornie!! :-D
werkamirek co to za wspollokatorzy??:szok: ja bym nie wytrzymala , i nastepnym razem jakby pies narobil zanioslabym im to do pokoju, to ze zgodziliscie sie an psa nie znaczy ze bierzecie za niego odpowiedzialnosc , i co to za palant powiedzial ze on zgpodzil sie na dziecko? a co on przewija i zajmuje sie wasza malutka?! :wściekła/y: normalnie noz sie w kieszeni otwiera!!! ja chyba sie odezwe w sprawie tych ciuszkow :tak: bardzo chetnie bym kupila , bo dzieciaki szybko rosna i nie oplaca sie nowych kupowac :-D
sylwia.m moja Olivka uwielbia malowac po scianach :wściekła/y: kiedys jak byla w pieluszkach bawila sie w swoim pokoju i kupka malowala po scianie :szok: mam bardzo pomyslowe i tworcze dziecko :laugh2:

A ja wpadam wam sie pochwalic ze moja Olivka dostala sie do ST Johns Nursery :laugh2:

Ostatnia edycja:
Hej
Samaryn, a kiedy Twoja Olivka zaczyna??? Od września? I teraz dostaliście list, że się dostała?? Ja byłam tam ostatnio zapisać Zuzkę i babeczka mi powiedziała, że do nursery zazwyczaj dzieciaczki się dostają, ale problem zaczyna się później, bo już do reception mają baaaardzo dużo chętnych i tylko 60 miejsc :-( Więc się trochę załamałam...

witam :tak:
my też byliśmy na spacerku w parku daliśmy chlebek kaczuszka , mała szcześliwa jak nie wiem :-)
iza super ze już oki z ta rejestracja ..... , ale jak co to dzwoń do nich ....
werkamirek to nie złych masz samsiadow :no:

Przyjmijcie życzenia Kobietki Kochane

od drugiej kobiety z samego rana,

niech Nasz dzień cały będzie radosny

trzymajmy się Kobiety, aby do wiosny!

reklama
Do góry