reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Bradford

Hejka:)
U nas nic ciekawego oprocz chorobska:wściekła/y::wściekła/y:
werkamirek-czym ty sie przejmujesz gadaniem ludzi:szok::szok:Kobieto jestes krotko po porodzie wiec na wszystko przyjdzie czas:tak:
wisienka -zdrowka dla Davidka;-)A co do porzadkow to najlepszy czas zaczac ja tez musze:-(
agaam-no to rosnie ci spiewaczka:-D
ragazza-ja tez na twoim miejscu zlozylabym skarge:tak:Bo dziecko i ty meczycie sie;-)Zdrowka dla Lenki:-);-):tak:
sylwiam-Aga tez uwielbiala peppe :tak:A Daniel lubi Barney-a:-D

Zaraz trzeba bedzie sie zbierac do szkoly :zawstydzona/y:Dzis zrobilam salatke z paluszkow krabowych a jutro mam zamiar zrobic pierwszy raz cannelloni:sorry:

reklama
Hej:)

Chyba za dużo nas w piątek nie będzie? Tynia, Kasia8118 Wy wpadacie?? Ktoś jeszcze wpadnie??

Renuska ja narazie też świąteczne porządki mam w głowie:-D
Agaam ja się wycwaniłam i puszczam im przez play station a komputer mam dla siebie:-D
Ragazza dobrze, że zareagowaliście na czas:)

No i nie wiem co jeszcze:(

Aha, w niedziele będzie ta dzieciowa wyprzedaż. Prawdopodobnie w Cleckheaton. Muszę zapytać koleżankę dokładnie gdzie i kiedy i dam Wam znać:) A za tydzień bedzie w Leeds.

Hej to znowu ja - przypomnialo mi sie, ze mam jakies dwie fotki kuchni, to wrzuce. kuchnia 1.jpgkuchnia 1.jpg

Jakos mi sie nielad z tym fotkami zrobil, ale inaczej nie potrafie. Brakuje jeszcze dodatkow, ale to z czasem sie jakos mam nadzieje poprawi.

Sylwia.m - ja odpadam na razie ze spotkania bo Lenka chora, ale chetnie bym sie z Wami zobaczyla. A co to za wyprzedaz? Jakis taki carboot?

Werkamirek - daj spokoj z waga, teraz sie tylko o malenstwo troszcz, a waga sama sie zgubi. ;-)

Wisienka - a twojemu maluszkowi co jest, ze antybiotyk dostaje? Biedactwo. ;-( Acha, juz doczytalam - uwazaj z tym kaszlem, bo to zapalenie oskrzeli co Lenka miala jest ponoc wirusowe, i pelno dzieci je ma.

Dobra lece nastawiac ziemniaki i do pracy sie zbierac. Pa!

Załączniki

• kuchnia 2.jpg
    kuchnia 2.jpg
    18 KB · Wyświetleń: 43
Hej ja tak szybciutko bo właśnie co zmierzyłam Olinkowi temperaturę i ma 39c.
ragazza to biedna ta twoja mała.Najważniejsze że masz już odpowiedni lek oby szybko wyzdrowiała.

sylwia.m nas nie będzie w piątek bo mam fryzjerkę o 12:tak:.

agaam mój Oli cały czas nuci sto lat tak mu jakoś zostało po urodzinach:tak::-D.

Kurde, jakieś problemy z komputerem mam, przez cały dzień nie chciał się w ogóle włączyć...Widzę, że sezon chorobowy się rozpoczął, bo wszystkie dzieciaczki dookoła kichają i prychają :( Życzę więc wszystkim duuuuużo zdrówka!
Sylwia.m z niecierpliwością czekam na szczegóły dotyczące tych wyprzedaży :)
ragazza ślicznie Wam ta kuchnia wyszła!
Pozdrawiam

Hej dziewczynki.

My dziś leniuchowaliśmy w domku. Pogoda była nawet znośna, ale nie chciało nam się wychodzić.

Ragazza - pisz skargę i nawet się nie zastanawiaj, malutkiej mogła stać się krzywda, przecież u takich małych dzieci choroba tak szybko się rozwija.....
Ja w ogóle nie rozumiem tego ich systemu leczenia tu. Dla mnie są bandą idiotów.....niczym więcej.:angry:

Werka- zgadzam się z dziewczynami, nie powinnaś stosować diet w czasie karmienia, przecież teraz maleństwo jest najważniejsze.:-)

Agaam - zazdroszczę, ja marzę żeby do 9 pospać:tak:, ale Sara wstaje zwykle o 7, a często nawet o 6:szok:

Wisienka, Michalina - zdrówka dla dzieciaczków.

Lecę teraz na film papa.

czesc kobietki u nas dzinek zlecial bardzo szybko i dni leca niewiadomo kiedy
Ragazza super kuchnia porposimy wiec foteczke ja uwielbiam ogladac wnetrza
Sylwia ja bede szkoda tylko ze kasia nie jedzie ale dam rade oby tylko kierowca wiedzial gdzie jest twoja ulica bo oststnio to musial wchodzic w nawigacje hihhihih a moze mi powiesz jak sie nazywa ulica jak sie wychodzi id ciebie 2 w prawo ta do gory bo autobus sie zatrzym,ak tam i stal chwile wiec moze to jest jakis ostatni przystanek ?????????
Kasiu zdrowka dla Olinka oby to nie bylo nic powaznego
Alex u was tez chorobowo wiec zdrowka zycze
wszedzie teraz chrobska ale nas omija i niech omija szerokim łukiem choc wiem ze to nieuniknione bo do wiki klasy dzieci takie chore chodza ze powinny siedziec domu a jak wiki zachoruje to i Natalka choc odpukac jak wiki ma katar czy kaszle to nic na nia nie przechodzi tfutfu tfuuuuuuuu
to ktora jesdzcze niezmotoryzowana jedzie do Sylwi??????

Hejka:)

Ja korzystam z ciszy. Powiem wam dziewczyny odkad przestrzegam tej diety. Tak nie dokonca jestem na diecie. Ale jem prawie sam nabial, gotowane miesko. Duzo serka bialego ze szczypiorkiem. Mala nie ma kolek od 2dni.
Spi jak zabita. Wczoraj przespala caly dzien, nie mialam totalnie co robic. I poszla spac na noc juz o 21:45 i spala do 10:15 oczywiscie z przerwami na cycucha.
ANIOL ANIOL!!!:-D:-D:szok:

Wiem dziewuszki ze nie mozna sie odchudzac. Ja wiem ze nie powinnam sie przejmowac. Ale siostra mojego M, kocha mi dokopac. a czego wole nie odgadywac zeby tescie nic nie gadali...
Mirkowi sie podobam taka jaka jestem, ledwo co minelo 6tyg a juz mnie atakuje. A ja sie strasznie boje!:szok::szok:
hehe

Dziewczyny bardzo wspolczuje chorobstw...Moja tez miala katarek, ale szybko jej posmarowalam mascia majerankowa i przeszlo na drugi dzien. Teraz ja cieplej ubieram. Opatulam jak eskimosa. Ale nie przegrzewam hehe

Ragazza - ja tez bym pisala skarge!! Ja ostatnio tez malo z rownowagi nie wyszlam u doctorki. Nie chciala mi przepisac wit D i na kolke. Mowie ze dziecko ma kolki i drze sie w nieboglosy, a ona macnela brzuszek ze nic nie widzi ze wszystko OK!:wściekła/y::wściekła/y:
i poszlam do apteki i sama kupilam cos na kolki...

hej hej

u nas po staremu,mały zaczyna siadać(tzn jak się go posadzi)
naszczęscie choróbsko nas jeszcze nie dopadło.

sylwia.m jak coś to daj znać o tej wyprzedaży,bo ja cicho-ciemna i nic nie wiem,a mieszkam w Cleckheaton.bede w mieście to będe musiała popatrzeć czy sa gdzies jakieś plakaty.Sama chętnie bym się wybrała.

ragazza pisz pisz,nie ma co popuszczać draniom.bo dla nich wszystko jest ok,no problem.i paracetamol

agaam fajnie tak pospać,chociaz mojemu też sie czasami zdarza.

ide pod prysznic bo dopiero wrocilam z fittnessu

reklama
witam laski sorki że mnie nie było ale nie miałam komputera !!!! był zepsuty !!!!! :no::no::no::no::no::no:
ale postaram nadrobić !!!! pozdrawiam wszystkich !!!:-);-);-):tak::-D;-):tak:

Do góry