reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

SYLWIA-ahaa a ja juz jakos sobie wyobrazilam ta szafke na Marcelu:sorry:i sobie pomyslalam Jezus Maria:-D:-Da to w sumie lozko go uratowalo:szok::szok:to dobrze.

WERKAMIREK-to sobie mega wycieczke zafundowaliscie:-)trzeba korzystac z tej pogody,bo zaraz niewiadomo jak bedzie,snieg ,plucha itp....
A z tym wyjazdem korzystaj poki mala jest jeszcze mala:-Dbo potem jak sie szkola zacznie to juz nie bedzie takiej laby:-DA z jakiego regionu pochodzisz? bo u nas tez sa znane te wrozby na roczek:tak:a ja jestem z gdanska

RENUSKA-o u nas dzieki temu ze dzieci sa,a teraz jest ich duza gromadka ,to sa tez wesole:-Dmozna sie posmiac z tych malych bakow i nie tylko...:-D

Hagie-to zapraszamy na jakies spotkanko:tak:jak bedzie :tak:to juz osamotniona nie bedziesz:tak::tak:

TYNIA-ja juz limit sprzatania wyczerpalam:-D:-D

reklama
Doris i WerkaMirek pewnie, że będę robić Zuzi wróżbę na urodzinki :-) Doris pochodzimy z tego samego województwa, bo ja ze Słupska jestem, a w Gdańsku mam szwagierkę...ehhh tęsknię za tym naszym polskim morzem...Ja oczywiście mam wielką ochotę na spotkanko, więc jeśli coś będzie, to z miłą chęcią :happy:
Werka ja jak byłam na maternity to też poleciałam z Zuzią do PL i spędziłyśmy tam prawie 3 m-ce, fajnie tak było posiedzieć całe lato w domku, ale to był zapewne pierwszy i ostatni raz.
Ja też byłam dziś w Lister Park! Ciekawe, może się gdzieś nieświadomie spotkałyśmy :rofl2:
Graziul to widzę, że nasze dzieci w jeszcze jednej kwestii są do siebie podobne, bo moja córcia też leje mnie po buzi, a najgorsze jest to, że ja jej na to pozwalam, bo jej to sprawia naprawdę ogromną radochę i śmieje się przy tym w głos...gorzej będzie, jak później nie będę jej mogła tego oduczyć i kiedyś mnie trzaśnie na ulicy, to dopiero będzie wstyd :szok:
Sylwia.m baaaaaaaaaaardzo Cię proszę, jak tylko będziesz wiedziała coś o następnych wyprzedażach dla dzieci, to od razu dawaj cynk. Ja uwielbiam takie imprezy :laugh2:
Spokojnej nocki życzę, dobranoc!

hej
taki piękny dzień dziś byl a my sie wybralismy do Lister parku ale dopiero po 15 bo zamieszanie bo nie moglam dostac cebuli nigdzie w poblizu do pierogow bo święto mieli i wszystko pozamykane(mam w 90 proc muzulmanską dzielnice)no i tak szkoda ze przegapilismy większość takiego dnia...tak pachnialo jesienią a ja uwielbiam jesien i troche polskiego zapachu czulam jesiennego...moze to dziwne ale jestem świeżak hehe wiec mi wybaczycie dziwoty;):biggrin2::-D
Sylwia dobrze ze sie nic nie stalo...jak ja bylam mała to mialam taką meblościanke w pokoju i sobie wspinaczke zrobiłam w szystko wylądowało na mnie...dzieci mają takie pomysly ze nawet sie nie sniło dorosłym ze tak mozna...moja mała też wywleka z szuflad dobrze ze narazie mamy malo mebli;)

Jeśli będzie w planie jakies spotkanie kawa to ja bardzo chętnie...można by może sie spotkac na takich kulkach tam mozna spokojnie sie napic kawy a dzieci sie bezpiecznie bawią fajnie by było...

Ostatnia edycja:
Sylwia - bylismy moze ok 16-17 hmmm nie rozgladalam sie za bardzo. Bo moje dziecie wisialo na cycku i jeszcze musialam sie z tym kryc bo mlody angol w stoliku obok perfidnie sie patrzyl na moja cycke ze az mirek chcial mu zwrocic uwage...

Graziul - my u tesciow spedzamy swieta, chrzciny malej a potem na sylwestra do mnie. Mi zostala tylko mama a potem nie wiem czy bedzie sens latac do kogo...:((;-);-)

Doris - poki mala mala, a tylko na dworze jest oczy zamkniete i spi jak zabita... Trzeba korzystac dotlenic sie, bo zaraz zima przyjdzie i nie bedzie jak spacerowac...
Pochodze z Lubelskiego woj, Biala podlaska...U nas to jest juz bardzo popularne bo mama mi robila ta wrozbe 20pare lat temu..:)

Hagie - mnie na cale maternity nie posci moj M do polski. Bo chce byc baedzo aktywny w zyciu malej. Chociaz nie raz mam wrazenie ze ona woli jego niz mnie... Bo on sie wyglupia, robi z siebie nie raz glupka a ona sie smieje pelnym usmiechem...

Mala nastepny wieczor pieknie spala, pomimo ze sobie wczoraj pozwolilam na niedozwolone produktu w bufecie:))
ok ide mala nakarmic, bo juz krzyczy i domaga sie cyciora:)) heh

hello!!!!!!!
Witam w ten mrozny poniedzialek:-)W koncu to moje dziecko poszlo do szkoly bo wczoraj juz przechodzila sama siebie!!!!
My wczoraj urzadzilismy sobie dzien pizamowy wiec siedzielismy w domciu:-D
graziul-ja tez nie nadarzam z odpisywaniem:-DWszystkiego najlepszego w dniu Rocznicy:-)Super ze spedzisz swieta z rodzinkka:)))
sylwiam-masakra!!!!Ja bym padla na zawal :szok:Dobrze ze nic sie nie stalo;-)
Ja tez kkiedys bylam w Hiltonie i mi sie tez tam podoba:-D
HaGie-moj w chodziku i juz broi najbardziej uwielbia sciagac mi pranie z kaloryferow i ciagnac za serwetke ze stolu:szok:
werkamirek-ja obchodze 2 rocznice bo slub cywilny a po 6 miesiacach slub koscielny:-D:-D
No i juz popisalam Daniel sie obudzil i jeczy:-p

czesc wszystkim
Sylwia boziu to przezylas a nie mowiac juz o Marcelu dobrze ze nic mu sie nie stalo :tak::tak:
Hagie ciekawe po co siegnie :-D:-D
Alex dzien pizamowy fajna sprawa tylko mi sie trafia bardzo rzadko
a ja dzis na nogach od 6tej to moje dzieco chyba zwariowala teraz wlansie kreci sie w lozeczku i probuje zasnac oczy jak zapalki a zasnac nie moze ostatnio to jej okno otworzylam i spala 3 godziny co chwile musz edo niej podchodzic bo przewraca sie na brzuch i placze a spowrotem juz sie paniusi nie chce muzyke zaraz wlacze glosno i zasnie i biore sie za kopytka bo moje dziecko sobie dzisja zazyczylo:tak::tak:

Czesc poniedzialkowo:-) pogoda dzisiaj nie za bardzo jak wychodzilam rano po 7 to bylo zimno i troche zmarzlam:-(
Troche duzo naskrobalyscie i nie wiem czy nadaze:tak:
sylwia dobrze ze marcelowi nic sie nie stalo,az mi ciarki przeszly jak przeczytalam co napisalas..dobrze ze tak sie skonczylo..no i pewnie bedzie jakis siniak na pamiatke:-(
HaGie ja tez jestem ciekawa po co Zuzia siegnie,moja Emilka wlasnie wyciagnela raczke po pieniazek:-Da na zasniecia moze wez jakas nudnawa ksiazke..mnnie na sen bardzo lamie jak karmie mojego Davida,sama nie wiem dlaczego..on wtedy oczka zamyka do spania i ja tez:-D
Werka zazdroszcze swiat w PL,ja od trzech lat wszystkie swieta w Bradford chociaz bardzo mi sie marza siweta w Polsce..moze kiedys mam nadzieje:tak:aaaaa ja tez tak jak Ty pochodze z lubelskiego:tak:
alex ja chyba tez musze sie zaopatrzec w chodzik bo nie mam..Emilka chodzila i podobalo sie jej:tak:
renuska jak tam zdrowko Jasminki???mojemu malemu tez gile z nosa leca juz od tygodnia:crazy:
tynia ja tez dzisiaj tak samo ja Ty od 6 na nogach,mojemu cos sie przestawilo w po PL..wczesniej mi spal cala noc teraz budzi sie na mleko w nocy,chyba zaczne mu dawac wode,no i teraz wczesniej wstaje:crazy:
zmykam bo maly juz krzyczy..

reklama
Czesc dziewczyny!!! To ja!!! Ktos mnie tu jeszcze pamieta? ;-) Witam od razu nowe dziewczyny!!! Dlugo sie nie odzywalam, ale to dlatego, ze nie mialam jak. Tyle roboty, remont, wszedzie kartony, wszystko niepokonczone. Mam juz tego po dziurki w nosie, ale trzeba to jakos doprowadzic do konca. Kuchnia juz skonocza i salon tez. Sypialnia w wersji podstawowej tez juz istnieje. Lenki pokoj jest tylko jeszcze nawet nie ruszony, ale reszta juz jako tako. Zimno sie zrobilo i brzydko, a to znaczy, ze bede miala wiecej czasu i bede Was czesto odwiedzac na BB! ;-) Jedynie w poniedz i wtorek mam zapiernicz nieziemski bo mam praktyke w szkole, i prace. Lenka jest wtedy na 5 godz w przedszkolu. Ostatnio strasznie mi kaszle i dzisiaj nie poszlam do szkoly i zostalysmy z Lenka w domu. Mysle, czy jutro nie pojsc z nia do lekarza. Postaram sie troche ponadrabiac, bo nawet Was nie podczytywalam, wiec nie wiem co sie dzieje.

Do nowych dziewczyn - ja mieszkam na BD9, mam nadzieje, ze, ktoras z Was mieszka w poblizu. :-) Byloby milo, bo wiekszosc z naszych znajomych wrocila w ciagu ostatnich kilku m-cy do PL. :-(

Dobra zmykam cos poprasowac, i za jakis obiad sie brac, bo niedlugo pora do pracy. Trzymajcie sie! Pa

PS - jakby ktos byl zainteresowany - kolo nas jest mieszkanie do wynajecia, 2 bed , z garazam i ogrodkiem. :-)

Do góry