reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

Tynia - Wiem ze to czop odchodzi kilka dni a nawet 2tyg przed porodem. ale wazne ze sie cos ruszylo. Bo szczerze podziewawszy nie chce przenosic dzidziucha, i potem urodzil olbrzyma:-D Tylek by mnie bolal przez nastepny miesiac hehe
Dzisiaj mialam skurcze w nocy co 7 minut jakis czas potem przestalo nie wiem kiedy bo juz zasnelam!

Renuska - probowalam wlasnie wszystkiego, wczoraj wyszorowalam lazienke, ostatnio pomylam okna, i szorowalam wykladziny hehe:-D:-D

reklama
Czesc:-)
Jak na niedziele przystalo my dzis rodzinnie spedzamy czas, bylismy troszke na zakupach no a potem juz siedzielismy w domku bo niby sloneczko swiecilo ale za chwile padalo:wściekła/y:
Werkamirek to mozesz sie pocieszyc tym ze to juz blizej niz dalej:tak: 3mam kciuki aby poszlo szybko i bezbolesnie o ile to mozliwe:sorry:
Renuska masz racje z ta pogoda, ja nie wiem jak tu sie do niej dostosowac bo zeby pojsc na spacer to musielibysmy brac ciuchy na 4pory roku:-D
M02... fototapeta bardzo przyjemna:tak:
Grazul zdrowka dla dzieciaczkow:tak:
Wisienka A Twoja coreczka potem zasypia u siebie czy juz do Was dolacza??

Ufff dzien sie konczy,dzieciaki juz w lozkach wiec czas teraz na relaks,co prawda nie za dlugo bo rano trzeba wstac:tak:
agaam moja corcia spi juz cala noc u siebie w lozku chociaz biore ja do siebie na noc jak nie ma mojego D bo jakos mi wtedy smutno:-( ale byl czas ze spala z nami..ale jak bylam juz w zaawansowanej ciazy z synkiem wytlumaczylam jej ze powinna spac u siebie w lozku poniewaz mamusia przestaje sie sama w nim miescic:-D
tynia dzieki za pocieszenie:-)
graziul zdrowka dla dzieciaczkow,moja Em prawie cala jesien zakatarzona chodzi a to wszystko przez angielska szkole
werka oby szybko poszlo i moze sie powtorze-bezbolesnie..ja mialam dwie cc wiec nawet nie wiem co to skurcze bo ich nie mialam:tak:
uciekam na kapiel i do lozeczka..kolorowych:-)

Czesc :)

WERKA I MIREK-i jak tam?jestes jeszcze w dwupaku? :)
Ja tez cie pociesze i powiem ze dasz rade :)

m02....fototapeta fajna,teraz przez caly rok bedziecie miec zielono :)

Ale ta pogoda wczoraj byla cudna ....do czasu jak nie padalo.My sobie poszlismy na plac zabaw i tak fajnie sie siedzalo na laweczce,do czasu jak moj Kuba przyszedl i powiedzial -choc mama idziemy do domu ,zobacz jakie chmury ida.Ja patrze a tam takie ciemno czarne chmurzyska,odrazmu poszlismy ale niestety ...pod domem taka ulewa nas zlapala.....mielismy tylko kawalek ,ale bardzo zmoklismy....nie cierpie takiej pogody :(

Mam nadzieje ze nas dzisiaj deszcz nie zlapie..

WITAM LASECZKI MAM CHWILKĘ TO PISZE MAŁA ŚPI !!!!:-) U nas sobota i niedziela zleciała nawet nie wiadomo kiedy :szok:!!!! w sobote byliśmy na zakupach i zleciała nawet nie wiem kiedy . Wczoraj rano pojechaliśmy na karbuc posprzedawać pare gratów bo tyle się tego na zbierało i nawet nie było zle oprócz tego że ukradli nam plplaysteyszyn :wściekła/y::-D:-D pózniej na urodzinki do koleżanki małego i do bratanka :-D:-D i tak o 7 przybiliśmy do domciu !!! natala padała jak nie wiem :-)
WISIENKA 79 witaj na forum moja moja córeczka ma roczek ,pisz częściej a się wkręcisz ;-)
WERKAMIREK no to super dzidzia bendzie już niedługo no mi jak odszedł ten czop to wciągu na drugi dzień urodziłam :-D:-)
doris to was deszczyk pogonił a ty kiedy do polski laska???
GRAZIULA zdrówka dla dzieciaczków !!!!!!:-)
m02 no super ja chcem w łazience fototapetę , a gdzie kupowałaś ????:tak:
justysak jak się czujesz kiedy cię mogę zastać w domciu ???
oki lece bo lala wstała!!!!!! odezwę się wieczorkiem :-)

hej,hej...
ja juz po nursery,obiadek zjedzony i teraz juz sie tylko byczymy bo jestem padnieta:tak:
emilka tapete kupilismy przez ebaya jakas niemiecka firma wystawia rozne fototapety juz od £1 i 10 za przesylke wiec naprawde nie duzo,my jak nam sie spodoba ta to kupimy jeszcze do kuchni i do sypialni bo maja naprawde super,a ty mialas ciotka nas kiedys odwiedzic i cio?:-);-)ja kolo ciebie przechodze prawie codziennie ale jakos tak mi glupio pukac bo nigdy nie wiem czy czasem zajeta nie jestes.
werka z tego co piszesz to juz chyba cos cie bierze obys sie tylko dlugo nie meczyla bidulko.

no i koniec pisania bo michal drze sie w nieboglosy pa....

Hej dziewuszki:))

Kurde dzien mi minal strasznie, noc znow nie przespana. Mialam bole jak by miesiaczkowe. No i brzuch mi ciagle napina. Dzidzius szaleje. Chyba chce wyjsc pomalu!!
Czop mi do konca wyszedl...

Bylam na zakupach, rozgladac sie za lozkiem dla nas. Bylam w dreams, ten ciapaty to jakis naciagacz... wymyslal ceny z glowy...
Dziewczyny moze wiecie gdzie moge kupic dobre wygodne lozko z materacem? NOWE nie uzywane...
MALM Bed frame with slatted bed base - white stained oak, 140x200 cm - IKEA
Cos w takim stylu...

Doris jeszcze w dwupaku! Jak bede na porodowce poinformuje was napewno!!

Emilka mi odszedl w nocy w niedziele, coz jeszcze dzisiejszy dzien sie nie skonczyl wiec kto wie? Moze jeszcze hospital mnie czeka! hehe

m02 ojjj bierze, nio wiesz od tygodnia przyspieszacze stosuje.
Jak do jutra nic sie nie ruszy, to wytarmosze mojego. Bo wkoncu lada cxhwila 6tyg celibatu...

Witam z wieczorka..dzien minal nawet nawet,tylko moj maly strasznie marudny i juz sama nie wiem czy to na zabki czy jeszcze nie,nic tam nie widze a dziaselka takie bedziej biale niz czerwone,takze juz zielona jestem:baffled:z moja Em tak nie mialam,zabki wyszly i juz bez zadnego marudzenia..
a on dzisiaj ani jesc ani pic tylko by na raczkach chodzil a do lekkich nie nalezy niestety,czasami sie bawet zastanawiam czy on nie wazy mi za duzo. jutro pojde do baby clinic to sie okaze czy jeszcze miesci sie w centylach:-D
Poza tym dzien jak co dzien,tylko pogoda troche do kitu bo nie wiem jak sie ubrac:tak:
no nic..ide troche poprasowac bo juz sie niezla sterta nazbierala paaa:-)

hej
przez weekend sie nie odzywalam bo pracowalam, pozniej zakupy i bylam padnieta po powrocie do domu. 
dzis chcialabym sie przejsc do przychodni zapytac o szczepionke dla nikoli, ale jak narazie jestem uziemiona bo czekam na dostawe ciuchow szoklnych dla nikoli. 
obiadek mam gotowy, wiec spokoj mam z gotowaniem. poprasowac by sie przydLo, ale tak mi sie nie chce:-( 

Weramirek- daj znac co u cibie? czekamy na wiesci:-) z lozkiem to niestety nie mam pojecia. zapytam sie mojego R on powinien cos wiedziec. :-)

wisienka79-witaj na forum. super ze mamy nowa
kolezanke:-)

m0....-fototapeta super. ja uwielniam ja cos jest zielonego lub zoltego. :-) bardzo mi sie podoba:-)

emilka- ale zlodzieje na tym carboot'sie. grrrr pewnie niezle
sie wkurzyliscie!!! ale coz play station- rzecz nabyta. dobrze ze nic wiecej wam nie ukradli

reklama
Hej:)
Ale pogoda do kitu ,wczoraj pranie mi wyschło na dworze a dzis maskra:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Moj W w pracy a my z niunkiem odpoczywamy:-D:-D:-DChodz on jest dzis strasznie marudny:-:)-:)-(
werkamirek-trzymam kciuki:-):-):-)czekamy na jakies wiesci:tak::tak::tak::tak:
m0-super fototapeta:-):-):-)

Do góry