reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

a co do farmy to widzę,że pogoda do bani:wściekła/y:a ja mojej obiecala spotkanie z dziećmi i co? lipa:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:a moja juz caly tydzień w domciu poza troszę na dworze a do dzieci ją ciągnie:tak:pozdrawiam tak źle się czuję że aż mi się nie chce pisac, moze potem

reklama
hejka 
mialam ciezka noc  nie dosc ze moj R caly tydzien jezdzi do Londynu a we wtorek byl w liverpoolu i mam stresa przez te
zamieszki.  w ta noc Nikola obudzila sie z zatkanym nosem i mowi ze nie moze oddychac  udalo mi sie zakropic jej jedna dziurke- drugiej juz sobie nie dala. ja sie co chwile budzilam bo goraca mi bylo a wiatr u nas mocno wial i musialam zamknac okno, bo zaluzje lataly mi jak szlone. do tego zasnelam po polnocy, dopiero jak R wrocil. pogoda znowu do bani choc nawet cieplo jest. pozniej musze zejsc na dol do sklepu po mleczko. a mnie tez przeziebienie bierze: gardlo drapie, kicham i glowa mi peka :-(

nika - ja tak czulam ze z ta farma nie wypali.  to trzeba jechac spontanicznie lub z dnia na dzien jak jest ladna pogoda no i prognoza na nastepny dzien zadowala. ja ci sie nudzi to zawsze mozesz wybrac sie z nami na kulki lub ja jeszcze chodze na basen. tu masz link do polskiego dentysty Poldent - dentist, surgery, dental care, whitening, teeth, Wakefield, West Yorkshire. choc na stronie pisza ze maja urlop. musisz poczytac.ja chodze do angielskiego no i nie jest zle, choc mogloby byc lepiej. 

weramirek-dzieki serdecznie. jesli nie uda mi sie zalatwic nic z ta mascia to dobrze wiedziec ze mam sie do kogo zwrocic.
no i graziulka tez sie zaoferowala:-)

Aagam- ja to sie do ciebie ktoregos dnia w przyslym tygodniu wprosze po perfumy. ok?

Czesc:-)
Ale my dzis pospalysmy do 9:szok::-) w sumie powiem Wam ze sie wyspalam:-D
A teraz sobie siedzimy niunka oglada bajki a ja mam chwilke dla siebie:tak:
Dzis jak P wroci z pracy to jedziemy na basen popluskac sie:tak:

Dziewczyny skoro jutrzejsza farma nie wypali to moze pojedziemy sobie na jakies kulki co by czas dzieciakom jakos zorganizowac:dry:

Agnieszkauk Zdrowka dla Nikoli oby tylko na katarku sie skonczylo:tak: a jesli chodzi o perfum to spoko nie ma problemu zapraszam:tak: Jesli ktos jeszcze mialby ochote mnie odwiedzic z Agnieszkauk to zapraszam;-)
Nika ja jesli chodzi o dentyste to nie pomoge bo ja sama nie mam dentysty dla siebie:zawstydzona/y: a tyle razy juz sobie powtarzalam ze wypadaloby sie w koncu gdzies zapisac bo potem bede beczec:sorry2:
WerkaMirek nie oszczedzaj sie korzystaj poki mozesz:-p
renuska grunt to w taka pogode znalezc sobie jakiekolwiek zajecie bo inaczej to mozna zanudzic sie na smierc:-p
Marta ja sobie nie wyobrazam samej siebie jak Vicky wstalaby o 5:szok: ona jak wstanie o 7 to ja czasami jestem nie zywa:zawstydzona/y:
Graziul ja tez sie juz nastawilam na ta farme a tu d*** blada:-(

No nic czas na jakas kawke:-p

Hej:)

Dziewczyny a może zaryzykowałybyśmy z tą farmą??? Według mojej prognozy między 12 a 16 ma nie padać, tylko zachmurzenie. Zawsze w razie deszczu można schować się w jakieś stodole:-D albo na kulkach.
A w sumie może się okazać że tylko trochę pokropi w ciągu dnia a my całkowicie zrezygnujemy:sorry2: Przecież nie będziemy na szczerym polu żeby nie było gdzie się schować???
Ja jestem za tym żeby jednak pojechać skoro wszystkie się już nastawiłyśmy:tak:

No a jeśli nie to Agaam ja chetnie na kulki pojadę:tak:

siema laski mam chwilkę to skrobne coś ,nie zle z tą pogodą , nie wiadomo co i jak :wściekła/y::wściekła/y: no jak by padało to tam jest taka stodoła gdzie można sobie zrobić piknik to się schowacie laski jak co!!!!! :-D:tak:niby od niedzieli ma być lepiej :tak:
nika wiem że jest prywatny polski dentysta koło morosona tego koło shipley ale kurcze nie wiem jaki tam adres:wściekła/y:, wiem że justysiak mi kiedyś mówiła napisz do niej to ci da znać :tak::tak::tak:a w wekfild to już mój mąż był i musiał do polski jechać bo tak mu wyrwał ze korzenia mu zostawił :tak:no ale tobie może dobrze zrobi :-):-)dobra odezwe się pózniej :-):-):-)

heeeej:))
ja na chwile bo jestem dzis b zajeta:tak:
Od rana juz Shipley zaliczylismy itp a na dodatek leb mi peka...peka to malo powiedziane:szok::wściekła/y::-(
Ja tez jestem za farma:happy2: tutaj jakby czlowiek sie bal deszczu to by nigdy z domu nie wyszedl:no:
a tak jak Sywlia mowi- mozemy sie schowac,jest tam przeciez FUN BURN to dzieci na kulkach poszaleja z przyjemnoscia:tak:

reklama
Do góry