reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

czesc oczywoscie zaleglosci mam bo naskrobsyscie ze hohho
m02...........przeciez Michas bedzie mial 4 miesiace i niewidze przeiciwskazan zebys mu dawala juz deserki przeciez mozna juz kupic tsakie od 4 miesiaca ja napewno je wprowadze
oki nie wiem co odpisywac bo nie przeczytalm wszystkiego nadrobie

reklama
Graziul-Bylam ,bylam dzieki za pamiec :))) Lekarz stwierdzial ze to faktycznie migdaly i przepisal antybiotyk
To fajnie ze znowu sobie do Pl polecicie :)ale wspolczuje wydatkow,tak to jest w pl ,pieniadze nie wiadomo kiedy sie rozchodza.

M02...-twoj Michas to klcuszek juz jest :)Wszystkiego dobrego Wam zycze i zebyscie 100 jeszcze takich rocznic mieli :)

Hej,hej!!!!:-)
Zyje,zyje tylko nic mi sie nie chce od jakiegos czasu,chyba przez ta pogode!!!Dzieciaczki spia,wiec mam chwile zeby cos napisac!!Ola dzis byla ostatni dzien w szkole,wczoraj plakala ze nie chce wakacji bo ona chce sie uczyc!!!:szok:Mezus w pracy- zostaje do 3 rano!!!!musze sie wam pochwalic ze zostalam ciacia!!!moja siostra urodzila synka,a kuzynka wczoraj trojaczki!!!!urodzily sie w siodmym miesiacu ale na szczescie same oddychaja:tak::tak::tak:!!!!A tak to same nudy!!!
Marta-filip jak narazie nie siedzi!tylko caly czas na nogach chcialby stac-wiec ja kupilam chodzik i jestem zadowolona!!!miejsca duzo nie zajmuje,bo ja mam maly salon i jakos sie miesci!!!wiec u ciebie bedzie spoko(zawsze pod stolem mozna schowac)Jak majeczka sie czuje???
Dorota-Zdrowka dla kubusia-a ola dyplom przywiozla z tego turnieju za najlepszego kibica!!!!Ola juz sie pytala kiedy sie z kuba,davikiem pobawi!!!:-)
Kasia-gratki dla Olinka ze spi u siebie.oby tak dalej!!!
Graziul-zazdroszcze wyjazdu do Pl-juz 2 lata nie bylam-my mielismy leciec w pazdzierniku na chrzciny filipka i synka mojej siostry ale niestety ola nie dostala wolnego ze szkoly i lecimy dopiero w styczniu!A chrzciny zrobimy tutaj!!
Sylwia-milo bylo cie dzis widziec-chyba w dobrym nastroju bylas,co???juz z daleka sie usmiechalas!!!:-)

Lece pod prysznic i do lozeczka!!!

Hej:)

Ja dzisiaj leniwa jestem i miałam nic nie pisać ale Asia mnie rozśmieszyła:-D otóż wiozłam Olivię do przedszkola, dlatego taka szczęśliwa byłam:-D:-D A tak na serio to nie wiem, zauważyłam Cie i poprostu się uśmiechnęłam:-D

Gratulacje ciociu!!!!! Twojego siostrzeńca już na fb widziałam, śliczny jest:tak: Zdrówka dla trojaczków, trzymam kciuki za Twoją kuzynkę żeby maluchy były grzeczne i żeby bidulka nie osiwiała przy swoich bąblach:-D

Czesc :)

ASIUNIA-widzisz Sylwii do szczescia moao nie trzeba,wytarczy zawiezc dzieci do przedszkola :)))))))))))0
A swoja droga chlopacy dzisiaj ostatni dzien w przedszkolu i mnie to przeraza juz.......................tak to chociaz 3 godziny byl spokoj :))))))0
Wlasnie widzialam jak Ola odbierala dyplom,zdziwiona byla lekko :))))
Musimy sie jakos zgadac teraz maja wakcje,duzo wolnego czasu ,moze na placu zabaw,albo na kawce....
Gratulacje dla siostry i kuzynki :) trzymam kciuki za poptrojna mame,zeby jej macierzynstwo jakos szybko zlecialo :)))

Cześć dziewczyny, sory że się wcinam, ale mam pytanie. Czy któraś z was rodziła w Airedale General Hospital w Steeton?? Będę tam rodzić w październiku i chciałabym poznać opinie. Czytałam na jakimś angielskim forum o tym szpitalu i ogólnie mało kto jest zadowolony...i z deka zestrachana jestem...

Czesc LAski Witam Was juz z Anglii:tak: Przylecielismy wczoraj wieczorem:tak: Dzis z niunka odsypialysy urlop Mala spala do 11 prawie:szok: Ale dzieki temu sie wyspalam:-p Pozniej czekalo mnie nie mile zadanie czyli rozpakowanie toreb:wściekła/y: Jak ja tego nie lubie no i standardowo pralka juz nastawiona:confused:
Na szczescie dzis jeszcze mam wolne od gotowania bo nic w lodowce nie mamy:-D tylko swiatelko:-p No i trzeba jechac na zakupy i pomalu wkrecac sie w ta angielska monotonnie:sorry:

Asiunia serdeczne grarulacje dla Siostry i Kuzynki no i dla Ciebie Ciociu:tak: Jak sie wkrece w rytm zycia to trzeba sie na kawke umowic:tak:
Doris zdrowka dla Kubusia:tak: Tak ostatnio czytam o tych rolkach jak j4ezdzicie i tez nabrala mnie ochota zeby sobie pojezdzic:-p Muwze tylko mojego P namowic zeby ze mna jezdzil:dry:
Graziul ale Ci dobrze z tym wyjazdem do Pl:tak: My teraz planujemy wyjazd ok luty marzec, na chrzicny mojego przyszlego lub przyszlej Chrzesnicy:tak::tak: Moja bratowa jest ww ciazy i juz mnie poinformowali ze zostane chrzestna:tak::-)
Marta ja tez mialam chodzik i mimo tego ze na poprzednim mieszkanu w salonie bylo malo miejsca to i tak bylam z niego zadowolona:tak:
Kasia gratulacje dla Oliego za to ze sam spi oby tylko jeszcze starszy podlapal od mlodszego ze spi sie w swoim lozeczku:-D
Sylwiam juz wczesniej mialam pytac ale zawsze mi ulecialo z glowy (ah z ta pamiecia:-D) gdzie Olivke prowadzasz do tego przedszkola?
Ragazza nie wiem czy juz gratulowalam ale jesli nie to gratuluje domku:tak: Nie ma to jak swoje:tak: No i podziwiam ze chcialo Ci sie samej wszystko zalatwiac:tak:
M02... gratuluje rocznicy oby byloo ich wiele wiele:tak: No i faktycznie Michas spory chlopaczek:tak:

Kurcze no i podglad sie skonczyl i nie wiem co jeszcze napisac:sorry:...skleroza:-D:-D
Ide rozwiesic pranie no i kolejne wstawic:tak:
Ahaa byla mowa o jakims spotkanku ja oczywiscie chetna jakby co:tak::tak:

hej hej....
ja juz po wszystkim...tzn po nursery i przychodni z moim Ł.na zakonczenie kupilam paniom czekoladki i kartke i chyba bylo ok bo inne mamy tez podobne rzeczy dawaly:tak:
dziekuje wam za zyczenia,czekam teraz na Ł i mam tylko nadzieje ze nie bedzie mocno zmeczony bo mam zamiar go dzis troche pomeczyc:-D
tynia deserki sa od 4 mies ale tylko jak sie karmi butelka,a jak piersia to dopiero pod koniec 5mies. bo mozna dziecku co najwzej zoladek rozwalic:tak:wiec musimy jeszcze troche poczekac
asiunia gratki dla poczwornej cioci,:-)jeju wspolczuje twojej kuzynce od razu troje toc to sie idzie psychicznie wykonczyc:szok:chociaz z drugiej strony to mowia ze to potrojne szczescie:tak:
dziewczyny moze umowimy sie gdzies na kulki bo w koncu w te wakacje trzeba cos robic z dziecmi?

Witam.
Widzę ze się trochę rozruszało towarzystwo oby to nie było chwilowe.
My niedawno wróciliśmy z placu zabaw i jestem szczęśliwa ponieważ mój R stwierdził ze nauczy jezdzic Krystiana bez bocznych kółek co już od wieków planowaliśmy ale okazało się że żadna nauka Krystianowi nie jest potrzebna bo po zdjęciu bocznych kółek po prostu ruszył i jechał.A my gapy tyle czasu niepotrzebnie czekaliśmy.
Co do dzisiejszej nocki to znowu muszę się pochwalic bo chłopaki obydwoje spali w swoim pokoju i to aż do 7.30.A ja wczoraj Krystiana nastraszyłam ze jak przyjdzie do naszego łózka to dam mu cycusia żeby się napił.I tak się chłopak przestraszył że stwierdził ze już nigdy nie przyjdzie do mojego łóżka.
A Krystian dostał dzisiaj z przedszkola taki fajny album zrobiony przez panie ręcznie i tam są jego zdjęcia i prace plastyczne i ogólnie wszystko tak fajnie opisane.Strasznie mi się podoba super pamiątka na całe życie.

Doris78 trudno mi powiedziec czy Oli często wymiotuje.Fakt zdarzyło mu sie wymiotowac kilka razy jak był chory a teraz to chyba wina R bo niepotrzebnie zaraz po wypiciu mleka ekspresowo chciał mu umyc zęby.Wiesz jak to faceci))

Agaam witamy w słonecznej Anglii.

m025...Udanej rocznicy życzę i oby było ich więcej.Ja jestem ogólnie chętna na jakieś spotkanie.Czemu by nie dawno żadnego nie było.

Asiunia gratulacje dla siostry i kuzynki i dla ciebie jako cioci.A powiec mi czy twoja kuzynka dostanie jakoś pomoc od państwa z racji tego ze urodziła trojaczki.

Marta ja nie miałam chodzika ani przy jednym synu ani przy drugim co najwyżej pchacza i jakoś nauczyli się chodzic.

Graziulxxx dzięki za spontaniczne spotkanie.Wpadaj częściej zapraszam.

Ragazza a w tym mieszkaniu co kupiliście jakie macie ogrzewanie?

reklama
Hej:)

Kasia8118 uśmiałam się z Krystiana i tego cycusia:-D Super, że tak od razu załapał jazdę na dwóch kółkach, gratulacje:-)

Agaam fajnie że znów z nami jesteś. Jestem strasznie ciekawa jaką nową umiejętnością znów zaskoczy Victoria, teraz pewnie można już z nią pogadać jak ze starą:-D Z moją też pogadasz ale jak nauczysz się chińskiego:cool2:
Olivka chodzi do comunity centre, tam gdzie Anita chce posłać Kubusia.

m02.... udanej rocznicy i dużo szczęścia i miłości na kolejne lata:-)

sivi z tego co się orientuję to żadna z nas nie rodziła w Twoim szpitalu:no:

My w tym roku nie jedziemy ani do Polski ani nigdzie indziej na jakis urlop, w zamian za to w przyszły piątek jedziemy z Dorotą i rodzicami na weekend do Szkocji. Przynajmniej na chwilę człowiek oderwie się od rzeczywistości:tak:

Do góry