reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

hej wam
to mi teraz dalyscie zagadke z tymi czekoladkami bo u mojej Nelko sa 4 opiekunki na zmiane i ostatnio jeszcze kilka praktykantek..chyba jednak kupie jakies kartki bo sama nie jestem pewna ile ich tam jest tym bardziej ze w czwartek jest w przedszkolu jakies party dla dzieci i musze kupic kilka sztuk pizzy i inne pierdołki.:tak:dzis mamy szczepienie Michalka,ciekawa jestem ile wazy bo ostatnio wazony byl jak mial 8 tygodni wiec pewnie duzo sie zmienilo.mam nadzieje ze nie bedzie padac bo musze isc z nimi do shipley a juz pokropuje:baffled:
doris no faktycznie ladnie zrobilas z tymi kluczami cale szczescie ze mieliscie druga pare:-)

reklama
Hej.. ja miałam koszmarna noc... Majka obudziła się o 2.40 z bardzo wysoka temperaturą.. podałam jej nurofen ale zasneła dopiero o 4 :( następnie pobudka o 7.00 na jedzonko... narazie nie ma temperatury i jakas pogodniejsza sie zrobiła:)
kasia - a gdzie jest ten rzeźnik? bo ja tam nigdy nie byłam , a kumpela jutro przyjezdza wiec moze bym zrobiła u niego zapasy.Ale Ci niespodziankę zrobił Oluś:) Tez bym była dumna :D
doris - o widzę ze sie rozpisałas:) Super ze Dawidek juz sam chce jezdzic na dwóch kółkach.... Dobrze ze ma takie ambicje maluszek:)
m0 -powodzenia na szczepieni Michasia... Mam nadzieję ze lepiej zniesie niz moja Majeczka

Hej:)

Marcel spał do rana, obudził się jakos koło 6. Za to Olivia chyba miała zły sen bo koło 5 zaczęła płakać i już spowrotem nie usnęła więc dzisiaj ja jestem nieprzytomna:baffled:

Z tym magnezem to chyba nie jest tak do końca że pomaga, przynajmniej narazie jeszcze nie. Ja zaczęłam brać dopiero kilka dni temu. Dzisiaj byłam na foster sq żeby oddać do nexta zwroty. Poszłam do bootsa żeby kupic dzieciom płyn do kąpieli i szampon. Nakupowałam innych rzeczy, wydałam 40F a płynu i szamponu nie kupiłam bo zapomniałam:szok::wściekła/y::wściekła/y: Nic tylko sobie w łeb strzelić:-D

Marta biedna Maja:-( Jak się teraz czuje?? I to chyba jest właśnie ten adres:tak:

Kasia8118 kiedys widziałam program w tv, chyba uwaga że panga to najgorsza z ryb bo faszerowana hormonami, ale wiele razy już słyszałam że smaczna. Sama chyba nigdy nie próbowałam.

Doris to ja przejmę pałeczke nad Twoimi chłopakami jutro.

Alex dobrze zrobiłaś, może nowa krew zozrusza nam forum:-D

czesc ale pogoda zmienna jest normalnie latalm dzis i zbieralam pranie a potem rozwieszlam jeszcze troche i znow trzeba bedzie zbierac piszecie o tej rzezni ja dobrze o niej slyszalam i niedlugo tez sie do niej wybieram
jesli chodzi o zakonczenie roku szkolnego to bede kupowala kartki i czekoladki dla dwoch nauczycielek ktore caly czas ucza Wiki a pozostalym moze o czekoladzie jak sie pytalam to one nie wymagaja tego bo zarabiaja duze pieniadze za nauke naszych szkarabow a niektore rodziny sa naprawde biedne i nawet ich na to nie stac juz popisalm moze skrobne cos pozniwj bo Nati wstala i jedzonko trzeba dac

sylwia.m no niestety miałaś racje co do pangi właśnie znalazłam nieciekawy artykuł na jej temat i chyba już więcej nie kupię tej ryby))

marta1979 to chyba ten sklep.Ale na 100%nie jestem pewna.

Witajcie:-)
Ja wciaz sobie obiecuje ,ze zaczne znow (tak jak kiedys) wiecej pisac...ale ciagle cos:wściekła/y: Zreszta teraz jak maly zrobil sie mobilny to naprawde mi ciezko do kompa zasiasc w ciagu dnia i cos sensownego napisac:-(
Natka ma tez pomysly nie z tej ziemi i zaczyna mi go karmic..musze wiec byc bardzio czujna:tak:Np. wczoraj na dworze mu jarzebine dawala do buzi i mowila jedz ,jesz lovely tomatos!!!!!:szok::szok::wściekła/y:
W niedziele bylismy cala rodzinka na basenie ,bylo extra.Eryczek pierwszy raz ale super byl szczesliwy:happy2:
Dzis zaliczylam park i plac zabaw i slusznie zrobilam wychodzac z domu na ryzyko,bo jednak nie padalo:happy2:
ALEX- to niezle zaszalalas :-D a co to za okazja:confused: a kiedy planujecie chrzest Danielka:confused:
SYLWIA- to mialas niezla pobudke,wspolczuje:dry: moje dzieci czesto mi tak robia..a 6 to juz standard:dry:
Co do pangi ,to kurcze mnie zasmucilyscie ,bo to nasza ulubiona rybka byla od jakiegos czasu:tak: No ale jak tak jest ...to juz jej nie kupie:no::baffled:a szkoda...
MARTA- i jak Majunka ,juz lepiej po tym szczepieniu:confused: Kiedy kolezanke witasz:confused:
DORIS- powiedz ,czy warto tu kupowac rolki:confused: Bo a mnie juz od dawna namawia ,ale ja nie wiem ..przy takiej pogodzie:dry::baffled:
Zmykam ,bo sobie z Pl krzyzowek naprzywozilam wiec ide umysl trenowac:tak:;-):-D
kiedy jakies spotkanko robimy:confused: daaaaaawno Was nie widzialam:tak::-(

A ja jutro musze z Kuba isc do lekarza,bo ma bardzo powiekszone migdaly :( a trudem sline polyka.Powiedzialam mu ze jutro nie pojdzie do szkoly ,a on sie rozplakal .Normalnie myslalam ze padne :/
Ale jutro maja bbq i Kuba strasznie chce isc,tylko ciekawe jak on bedzie tam cokolwiek jadl ,jak ma trudnosci z polykaniem......

GRAZIUL-a ja wlasnie uwazam ze tutaj jest dobra pogoda, latem nie ma takich upalow ,a zima jest malo sniegu, wiec jak dla mnie to akurat,no i wiesz my na rolki jednak codzinnie nie chodzimy,wiec wybieramy zawsze dobra pogode :)

Sie usmialam z tych tomatoes :)))))))

SYLWIA-ja Kube jutro odbiore,bo pojde z nim odrazu do lekarza,wiec masz jedno dziecko mniej :)

reklama
DORIS-noo tak w sumie to przeciez racja z tymi rolkami:tak: To moze sie skusze:happy2: tylko czy ja sie naucze...hmm..nalyzwach smigam to moze nie bedzie az tak zle:baffled: biedny Kuba:-( myslisz ze to angina moze byc?
M0205//i jak tam po szczepionce? ile maly juz wazy?

DOBRANOC zmykam spac:happy2:

Do góry