reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

Hej laseczki!!!
Ja tylko na chwilke dać wam cynka-w Tesco jest promocja proszku fairy-80 prań za 10 funciaków(half price)i chusteczki pampers 12 paczek tez za 10 funciaków.Pozdrawiam

reklama
A co tu taka cisza ??
Dzis juz piatek i ciesze sie niezmiernie .Cos ciezko nam sie przyzwyczic do tych nocek G.W nocy go nie ma ,w dzien spi ,wszystko na mojej glowie i nudzi mi sie i w ogole ...No nic bedzie mial przynajmniej motywacje zeby poszukac sobie lepszej pracy .Dzis znowu Dominik nie chcial isc do przedszkola ,naprawde nie wiemy co mu jest ,a rano to juz dal popis na calego :baffled:Dobrze ze te kobitki wiedza co i jak z dziecmi bo rodzice patrzyli na mnie jak na wyrodna matke gdy z jedna babeczka odciagalysmy Dominika sila od mojej nogi :no:.chyba zadzwonie po supernianie :-D,bo naprawde nie wiem co robic .

Witam widzę że tu cisza grobowa.Czas tu trochę towarzystwo rozruszac.przydałoby się jakieś spotkanie w parku tym bardziej że w przyszłym tygodniu ma byc ładna pogoda.Tylko pytanie czy będą jakieś chętne?Bo ostatnio jak się pytałam to żadna nie raczyła odpisac))

U nas cisza Oli śpi a Krystian zajada sie smakołykami które dostał z przedszkola.Była dzisiaj zbiórka na jakiegoś chorego chłopczyka i w zamian dzieci dostały paczuszki.Więc ma teraz zajęcie.

Doris78 pisałaś kiedyś o tym ze Dawid ma wolne bo jakiś strajk był u nas przedszkole było otwarte normalnie cały tydzień.

Renuska ciekawe czemu Dominik nie chce isc do przedszkola.Może coś nieprzyjemnego go tam spotkało np.z e strony dzieci.Jaki powód ty podejrzewasz?

mo25....najważniejsze ze już się pogodziliście.

Niby pogoda w niedziele ma byc ładna i tak się zastanawiam gdzie wyruszyc.A wy macie jakieś plany?

Witam:-)
Dawno mnie tu nie było ,ale braki pracy sie odezwaly u mnie i neta mi wyłaczyli niestety:-:)-:)-(Mamuska juz pojechala teraz czekam za siostra ktora ma przyjechac do mnie:tak::tak::tak:Jakos powolutku czas leci:tak::tak::tak:Moj obecnie jest w Warringtonie wiec jestem słomiana wdowa niestety:szok::szok::szok:Dzieciaki zdrowe mały rosnie jak na drozdzach obecnie sobie opowiada jak go nie bylo slychac tak nie bylo a teraz nadrabia nawet o 6 rano po karmieniu muszi sobie poopowiadac:-D:-D:-D:-D
kasia8118-
wczoraj byl straj nauczycieli Aga w szkole nie była:-):-):-):-)
Postaram sie teraz czesciej odzywac:)miłego dzionka ;-);-);-)

Hej:)

Ale dzisiaj ładnie:) Czaję się żeby pójść trochę w ogródku ogarnąć ale troszkę mi się nie chce.

Kasia8118
ja teoretycznie jestem chętna na park ale nie wiem czy wyrobię się w przyszłym tyg bo pon i wt mam zaplanowane, któregoś dnia do Żanety i pozostają 2 dni.

Renuska mi się wydaje że inni rodzice nie patrzą w takich sytuacjach jak na wyrodną matkę tylko cieszą się że to akurat nie ich dziecko daje popis:-D

m02.. a co macie w planach na sobotę?

Ja to jestem jakaś zakręcona ostatnio. Już od dawna wiem że R w poniedziałek jedzie na motor na dwa dni, od dawna też wiem że mam w cellegu egzamin w poniedziałek ale dopiero wczoraj olśniło mnie że to ten sam dzień i coś trzeba z dziećmi zrobić. Na szczęście rodzinka znów okazała się nieoceniona i Dorota przyjedzie z dziećmi posiedzieć:tak:

Kasia - no wlasnie nie wiemy czy cos sie stalo ,bo nic nie mozemy z niego wyciagnac .Coprawda upadl kiedys na glowe ,ale to chyba nie od tego :-D.Mamy tylko problem zeby go zaprowadzic i pozegnac sie ,a pozniej to juz jest po staremu i bawi sie ladnie .

Hej kochane ja tylko z jednym pytaniem.Czy znacie jakiś sposób na zardzewiałe śruby?Jak usunąc rdze?

Alexnow a Ty kiedy wpadniesz do mnie na kawkę???Czasu masz chyba teraz dużo to wymówki nie będzie hhi.

A tak poza tym jest tu kto???

reklama
Do góry