Hej kochane mamuski witam po dlugie przerwie w koncu mi sie udalo i jestem juz childminder wiec jesli jezeli jestescie zainteresowane to jest moje ogloszenie ;-)
Little Hippos Childminding Services - Male Hipopotamki DOMOWE PRZEDSZKOLE- CHILDMINDER
Witam,
Jestem childminder,czyli opiekunka do dzieci podlegajaca OFSTED ( odpowiednik polskiego kuratorium) - organizacji nadzorujacej szkoly, przedszkola, childminder.
Prowadze legalna dzialalnosc,czyli Rodzic moze starac sie o dofinansowanie opieki dla swojego dziecka do 80% kosztow lub uzywac child care vouchers od pracodawcy.
Posiadam zaswiadczenie o niekaralnosci, ubezpieczenie na prowadzenie dzialalnosci oraz na przewoz dzieci w samochodzie. Ukończyłam obowiązujące w Anglii kursy (Safeguarding children ,Childcare Practice,First Aid Dates,). Mój dom został sprawdzony pod względem bezpieczeństwa.
Co oferuje?
- opieke nad dziecmi 0-8 lat i wiecej.
- godziny otwarcia : pon-piatek 7.30 - 18.30 (w ramach zapotrzebowania nadgodziny i weekendy),
-uslugi przez caly rok, przed i po szkole, kilka godzin lub pelen etat, nagle sytuacje, odbior ze szkoly , wieczorne “babysitting” u dziecka w domu,
-odwozenie i odbieranie dzieci ze szkol w okregu BD4
- dobra zabawe w domu : duzy asortyment zabawek dla roznych grup wiekowych, kuchnia, ''little people'', stroje do przebierania, puzzle, klocki, gry planszowe, wspolne gotowanie i pieczenie-w zaleznosci od wieku, prace plastyczne itp.,
- dobra zabawa w ogrodku: piaskownica, trampolina, hustawka, slizgawka, domek,
- dobra zabawa na pobliskich placach zabaw i w parkach,
- kontakt z innymi dziecmi poprzez uczestnictwo w grupach zabaw dla dzieci (toddler group, childminding group, soft play area, baby gym)
- piosenki i rymowanki w bibliotece,
- kontakt ze zwierzetami: zabawy, wizyty na farmach i w centrach zoologicznych,
- nauke poprzez zabawe: piosenki i zabawy ruchowe w jezyku polskim i angielskim, polskie i angielskie ksiazki, bajki, kolorowanki,
- domowe posilki,
- osobny pokoj dla maluchow potrzebuajcych drzemki w ciagu dnia.
Mieszkam w Bradford BD4 Dudley Hill .
SERDECZNIE ZAPRASZAM
TELEFON 07757277532
Kontakt mailowy
katyorkshire@yahoo.co.uk. Pozdrawiam Kasia.
Wiecej info na temat kim jest childminder
http://www.mama.goniec.com/mama/14/14_k ... nder_.html