reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

Mojadzidzia no fajna kluseczka z Nadii:-D:-D Olivia też dzisiaj była ważona i dobiła już 3450 czyli przez tydzień przytyła 330gram:tak: Wogóle jest już taka duża:-D
Ten park o którym mówisz to chyba Judy Woods:-)

Jstysiak jak będziesz miała ochotę przyjechac to daj znac a ja Ci adres podam:tak:;-)

Halinka ja nie starałam się o to więc nie pomogę:sorry:

Natalka odezwij się:-) Jak się czujesz?? Jak wizyta??

reklama
BożenaM dalej Ci smutno?

[video=youtube;XiIf6mwLYuo]http://www.youtube.com/watch?v=XiIf6mwLYuo[/video]

niestety nie wiem jak się wstawia tak jak dziewczyny, taki od razu w ramce:-(

Roksanna - dziekuje za filmiki, no fakt usmaiłam sie:-D
A jak tu mies dobry humor jak człoiwek zmuszony w domu siedziec bo ta .......pogoda na nic innego nie pozwala!!!!!!!!!!!

Jeszcze mnie wkurzyli z Brunela ze przyznali nam 70 pkt a zeby móc sie starc to musze miec minimum 80:crazy::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Nic normalnie nie idzie jakbym chhcial:/.......

Alex- i co idziesz jutro na te kulki?>!.....moze ktoras jeszcze chetna?.

witam kobietki:-)bożena-tak ide na kulki na ktora sie umawiamy i gdzie sie spotykamy :-)kto jeszcze z nami sie wybiera:confused:
co za pogoda dobija mnie to siedzenie w domu,szkoda gadac taka pogoda angielska:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Monika- niom nie wiem na jakiej oni zasadzie to ustalaj:/......kolzenak poszła sie zarejestrowac i godzina pozniej dali jeje oferty a zarazbia 170 tyg plus jej maż i sa sami........i nie musial sie w home....rejestrowac?:szok:

Alex- niom spoko ale ja wolałabym najwczesniej ok 12-13 jak wyprawie P. do pracy!

Boze ja jzu amma dosc chche do ludzi chche do PL.........

roksanna1 ten filmik moze nie specjalnie dla mnie ale usmialam sie tak ze hohoh :-D:-D
marta84 o to chodzi ze staram sie nie jesc nic co mogloby zaszkodzic Nadusi a jest tego niewiele ale S wklada mi do buzi a to winogronka pare kuleczek a to maly gryzek brzoskwinki no i tak dziecko przybiera na wadze :-D
sylwia.m oliwa z oliwek dziala pierwszorzednie :tak: wczoraj posmarowalismy pierwszy raz i juz dzisiaj widac efekty,odetchnelam z ulga:tak:
BozenaM glowa do gory moze jutro pogoda bedzie lepsza,nie zalamuj sie kobitko ;-)

reklama
mojadzidzia- postarm sie;-):tak:. W takie dni jak dzisiaj mam dosc UK!!!!!!!!!!!!!!!!
Kurcze chyba mam cos z żołądkiem bo straszna zgage mam, chyba ze cos malutkiego w brzuszku rosnie a ja sie dziwie ze waga do rpzodu:-D:-D:-D:-D:-D,żart!!!!

Do góry