reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

Hejka
A ja tak się wybierałam na zapisy do collegu, że mnie wakacje zastały. Przjedę się chyba dziś zobaczyć, mam prawie po drodze do miasta i sprawdzę czy jest coś otwarte :-D:-D:-D A tknęło mnie tak po wczorajszym spotkaniu na Manningam Lane. Które ku mojemu wielkiemu zaskoczeniu było po angielsku. Zgadnijcie kto znał język najgorzej :baffled: I tak uważam że nie było tak źle, rozumiałam wszystko i nawet opowiadałam co nieco. dwa razy potrzebowała tłumaczenia. Spotkanie dotyczyło mieszkania i życia w tym mieście (o ile dobrze zrozumiałam :-D:-D:-D). Naszych odczuć, czy czujemy się bezpiecznie, co chcielibyśmy zmienić. Czy wiemy wszystko o housingu (nie wiem czy dobrze napisałam), czy jesteśmy dobrze o wszystkim poinformowani. Był poczęstunek jedzenia azjatyckiego. Spotkanie prowadziła jakaś szycha z uniwersytetu :-D, z Indii. A na koniec czekała miła niespodzianka, bon do morrisona na 15Ł. Przepraszam, nie wiedziałam o tym wcześniej. Może ktoś by się skusił. Ogólnie było naprawdę bardzo miło.

reklama
witam sie i ja:-)
jak tak czytam o tych suszarkach to wam zazdroszcze ze wasze dzieci to uspokaja:sorry: Alex sie panicznie boi i wygladam jak potarganiec bo nie moge wlosow sobie ułozyc:wściekła/y:

Marta84a moze masz ochote wyskoczyc dzis albo jutro do miasta? jesli tak to pisz o ktorej i gdzie... tzn w jakims punkcie ktory widac z daleka bo wiesz ze ja tutaj sie jeszcze nie ogarniam. mozesz tez podac adres to dojde z mapa:-D

Witam wszystkich mam do was male pytanko czy dostajecie moze bony zywnosciowe na nabial i owoce z healthy start takie 3.10 bo ja dostalam 2 razy i teraz mi nie przysylaja juz 3 tydzien i nie wiem czy tylko tyle bylo mi przeznaczone czy moj listonosz oszukuje bo co tydzien sie u nas zmienia z gory dziekuje za otpowiedz

roksanna1 no to oplacilo sie pojsc na spotkanko :-) sprobowalas jedzonko a i fajna niespodzianka z tym talonem a angielskim to sie az tak bardzo nie przejmuj,ja czasami tez mam problemy ze zrozumieniem niektorych ludzi :-p
sylwia.m wlasnie mi sie przypomnialo ze tego dnia co zaczely mi sie skurcze to bylismy z S w jakims parku w twojej okolicy-taki z malym strumyczkiem i laskiem :tak:
Nadia wazy juz 3700 :szok::szok: MW pytala sie czym ja karmie :-D
nefretete101 ja jestem zadowolona z tej suszarki bo uzywam b.czesto i przynajmniej nie musze wychodzic do innego pokoju :tak:

Witam
Cos ostatnio mam brak weny i czasu na pisńsko ,ciągle gdzieś w rozjazdach
Roksanna1 no to masz dzisiaj darmowy obiadek od morisonka:-D
Kasia8118 a Ty juz w Polsce czy dopiero sie szykujesz,cos tez sie nie odzywasz
Ampar 3 wcale az tak daleko do Ciebie nie jest:-p
Mojadzidzia to super ze wkoncu znalazlaś sposób na malą:-Dale z niej łakomczuszek hoohoho
Sylwiam A jak tam nasza druga krolewna,Ja tez chetnie bym do Was zawitała ale nie mam pojęcia gdzie mieszkacie:no:

Witam!!!
Ja już dzisiaj zdążyłam wrócic z miasta i kościoła :tak: Musiałam iśc po zaswiadczenie od proboszcza, że się zgadza na chrzciny w innej parafii. Tak sobie wymyślili w kosciele w Pl:baffled: A w drodze powrotnej mały urządził mi niezły koncert :wściekła/y:Całą droge się darł. Uspokoił sie dopiero w domu, oczywiście przy cycu. Typowy facet ;-)
A jeszcze czeka mnie dzisiaj wyprawa do Manchesteru po paszport Adasia.:tak:

halinka666- ja Ci nie pomoge bo nawet nie wiedziałam, że coś takiego istnieje. A jakie warunki trzeba spełniac, żeby dostawac takie bony?
Mojadzidzia- super, że suszarka działa. Mój synek lubi jeszcze szum odkurzacza. Podobno dzieciaki uspokajają się wtedy bo podobne szumy słyszały w brzuszku.

Pozdrawiam i życze miłego dzionka

Hey
Roksanna - no to Ci sie trafiło z tym bonem i angielskim:tak::-D, ale widzisz sama mwóisz ze jakos dałas rade!

Ja dzisij mialam miec wizyte kolezanki i odwolalm swoje wyjscie a ona pisze ze nie przyjedzie bo mały chory:/:-(

i wogole mam jakiegos doła dzisiaj plakac mi sie chche i nic wiecej. Przytłacza mnie to bradford i wogole dookoła,nadodatek P. idzie na 14 do pracy i znowu cały dzien sama z małym.....:-:)no:

U mnie włansie lejee super!:angry:

hej
Ja dzisiaj strasznie nie wyspana mala wstala o 4.30:wściekła/y: z placzem potem usnela dopiero o 10 ale spala tylko godzinke moze zeby albo jakies chorubsko jeszcze nigdy nie byla chora:no:

nefretete- dzisiaj to raczej odpada chyba, ze zawitasz do mnie w sumie to prosto dojechac. Moge Ci wytlumaczyc a potem Cie odwioze autem. A z jutrem to chyba lipa na miasto bo ma padac - tragedia z ta pogoda :no: nic tylko pic:-p:-D

roksanna - Ty farciaro, skoro dostalas bon to Twoj angielski wcale nie taki zly:laugh2:
kasia8118 - szerokiej drogi;-)
mojadzidzia - co Ty jesz kobieto, ze Twoja ksiezniczka tak przybiera:szok::confused:

reklama
No i się zapisałam. We wrześniu pierwsze spotkanie, ale nic więcej nie wiem :-). Nie było tak źle. A że college blisko miasta to się tam wybrałam i ...:baffled: ... deszcz nas złapał. Całe szczęście na końcówce, już jak szłyśmy do autobusu.
Tak gadacie o tych suszarkach, a mnie się zepsuła. Znowu zapomniałam kupić :laugh2::laugh2::laugh2:.

Do góry