reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

Widzę że wszystkie gotowe do imprezowania:-):-):-):-):-):-)

roksana potrzebujesz jakieś dodatkowe krzesła jakby co to mogę zabrać

kasia.j to dobrze że lepiej się czujesz, szybkiego powrotu do zdrowia:-)

halinka666 mój Adaś chodził do tej szkoły, i nie byliśmy zadowoleni. Dzieci w przewadze angielskie ale pochodzące z rodzin utrzymujący się głównie z zasiłków. Bardzo często oboje rodziców na bezrobotnym:baffled:

reklama
No a ja się uporałam z bałaganikiem, czysto jak nigdy. Dzięki za tak liczne przybycie. Szkoda że niektóre musiały uciekać tak wcześnie. Zostało tego wszystkiego, że drugą imprezkę by zrobił.:-D
Kasia.j i jak zdrówko, już powinno się poprawić po takiej ilości alkoholu. ;-);-)
Mojadzidzia dzięki za talerzyki, zrobiłam rach ciach i "pozmywane". A może faktycznie złoży się tak że razem z Sylwia jednego dnia urodzicie.
Sylwia i jak tam poród się rozwinął:confused:;-):-) Mam nadzieję że jutro....
...Doris
napisze na forum wiadomość ile kg, jaka długa (choć podobno tutaj nie mierzą) i ile godzin się siostra męczyła ;-)
Aniteczka jedno piwko Twoje się uchowało w lodówce. Pewnie szukałaś :-D, a ja z braku miejsca schowałam (nie przed Tobą) je tam na dół do warzyw.
Katin to kiedy przychodzisz na dokończenie flaszki :confused::confused::confused:
Ampar to kiedy wysyłasz swojego do tej siostry, już zaczęłaś negocjacje:-):confused:
Kasia8118 już odzywa się ten Twój, czy dalej macie ciche godziny. ;-)Pewnie masz na niego swoje sposoby.
4muchy bez tych Twoich widelcy byłoby krucho :baffled::baffled:, dzięki, ale całe szczęście obyło się bez krzeseł.
Marta84 jeszcze kilak takich spędów i będziesz z mężem negocjowała przeprowadzkę bliżej Bradford.
Mamatrójeczki herbata pyszna, mniam.
Całusy pijaki ;-);-);-)
Czekam na jakieś zdjęcia :-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Hej dzieki za wieczor bylo super:-):-):-)Ktoras urodzila:confused::confused::confused:
Wczoraj wracajac dowiedzialam sie, ze moja biedna corka poszala z tata do znajomych na impreze i spi na kanapie:baffled::dry:wiec jeszcze po nich musialam jechac...
Kasia8118 - podesle Ci pozniej namiary na ten sklep z meblami aha no i jak w koncu wrocilas:confused:
roksanna1 - chyba sie musze zastanowic nad wyrwaniem z mojej wsi:-D:-D:-Dalbo zainwestowac w dugie auto:-p
Dziewczyny dawac zdjecia ...

Czesc babeczki:-):-)

No ja tez sie wczoraj niezle usmialam:-D:-D:-D

ROKSANA-a mialas miejsce w tej twojej wielkiej lodowce na pochowanie tego jedzenia???:-D:-D
A ja rano obudzilam sie taka glodna i tak sobie pomyslalam o tym wczorajszym jedzeniu i co bym sobiw zjadla.....:-):-)
A dziewczyny o ktorej sie zmyly???

No i ja tez czekam na zdjecia:tak::tak:

hej kobitki:-)
ja już się odespałam:tak:
4muchy-jeszcze dzięki raz za podwiezienie:tak:
roksana-ja wiedziałam,ze tam jest piwo w szufladzie ale już nie miałam ochoty na nie:baffled::-D:-D:-D:-D:-D
doris-ja bylam w domu gdzieś za o 00.45:-p
a szkoda sylwiam.,że się nie rozwinał,bo my to nuż chyba bardziej od Ciebie się cieszyłyśmy,że to już:-D:-D:-D:-D

zdjęcia please!tylko te mniej przypałowe;-):tak::-D

Dobrze mi się siedziało wczoraj wieczorem, więc posiedziałam do 3. Rano telefon dzwoni o 10.00. Zleciałam na dół, a tam Łukasz. Jakoś nie pomyślał że śpię. Z resztą u nich 11. Już myślałam że Katin przyjechała na śniadanie. W sumie obrze, że mnie obudził, bo bym spała i spała.
Doris kazałam pozabierać te zapiekanki, bo bym naprawdę tego nie zjadł, żeby chociaż zamrażalnik był większy :-D:-D:-D:-D Miałabym co jeść normalnie cały tydzień. No i pić:-D:-D:-D
A na śniadanie wyciągnęłam sobie Twoją sałatkę ;-)
Aniteczka Niech załącza zdjęcie z głupimi minami.:-D:-D:-D

reklama
czesc dziewczynki,spotkanie REWELACJA!!! frekwencja dopisala i tyle bylo smiechu ze mnie az miesnie brzucha bola :-D
4muchy i marta84 bardzo milo mi bylo was poznac ;-)
roksana1 rzeczywiscie mialas sporo sprzatania po nas a jeszcze taka pobudka :shocked2: dobrze ze sa te zdjecia bo w domu by mi nie uwierzyki ze ja tylko na babskiej imprezce bylam :-D
katin a ty jak sie czujesz? nie mialas problemu z zasnieciem? :cool2:
sylwia.m a ty nie sluchaj dziewczyn,poczekaj jeszcze kilka dni na mnie ;-):-D:-D
ja rowniez czekam na zdjecia

Załączniki

• 100_2182.jpg
    100_2182.jpg
    33,4 KB · Wyświetleń: 47
  • 100_2177.jpg
    100_2177.jpg
    36,7 KB · Wyświetleń: 42
Ostatnia edycja:
Do góry