reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

reklama
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
sylwia.m moglybysmy sie rozpakowac w tym samym czasie ale jak dziewczyny rzeczywiscie beda chcialy odebrac porody??? jedna doris78 nie wystarczy aby je przekonac do wezwania karetki :-D:-D:-D teraz czuje sie dobrze i nic mnie nie boli,no moze krocze ale to chyba nic jeszcze nie znaczy nie? :dry:

mojadzidzia - w tej dziedzinie to niestety nic do konca nie jest wiadome..... ale jak sie zacznie to wierz mi, bedziesz pewna na 100% :tak:

halinka - my przy wyborze szkoly korzystalismy z tej stronki: Inspection Reports - Ofsted i tam tez jest raport z tej Waszej i ma strasznie duzo 4 :-( moze pospacerujscie sobie w jej okolicach jak dzieci ida do szkoly czy wracaja, albo podczas przerwy, moze to da Wam tez dodatkowy obraz, wydaje mi sie, ze na BD4 sa jeszcze jakies szkoly, moze gdzies bedzie jakies miejsce, powodzenia w szukaniu

A moj maz dzis gotuje mi rosolek :tak: Drugi raz w zyciu. Ciekawe co wyjdzie? :-D

kasia.j teraz juz chyba jestem spokojniejsza ale na poczatku naprawde sie balam ze nie zauwaze kiedy sie zacznie akcja porodowa albo nie zdaze dojechac do szpitala :-D:-D pewnie z filmow mi sie to wzielo :-D:-D

My już po spacerku i małych zakupach.Teraz tata usypia małego bo strasznie marudny dzisiaj.Niech się chłopak wyśpi bo musi wieczorem przyjechac po mamusie :tak:.Ale wam wesoło dziewczynki przed imprezą pewnie jak sobie po pijecie to dopiero będzie się działo:tak::-D.Idę wstawic moje piwka bezalkoholowe do lodówki:tak:;-).

mojadzidzia najważniejsze to to by skurcze pojawiały się w równych odstępach czasu :tak: . Problemem jest jedynie, że nigdy nie wiadomo w jak szybkim czasie dojdzie do rozwarcia :szok: Jakby coś to PORADZIMY SOBIE :-D:-p:-D

mamatrójeczki wszystkie jestescie doswiadczone wiec ufam waszym umiejetnosciom i niczego sie nie boje:-D
kasia8118 a ja dostalam pozwolenie na wypicie calej butelki redsa ale mam radoche :-D:-D

hej babki widze, ze wszystkie w dobrych humrach i co niektore nawet do odbierania porodow sie przygotowuja:-D:-D:-D
mojadzidzia - ja mialam skurcze przepowiadajace i juz sie cieszylam, ze urodze tydzien wczeniej niestety nic z tego nie wyszlo i musialam jeszcze czekac 2 tygodnie myslalam, ze mnie szlak trafi i juz nawet tel nie chcialo mi sie odbierac bo dziennie mialam ze 30 z pytaniami jak sie czuje, i kiedy w koncu wybiore sie na porodowe :wściekła/y::baffled:
sylwiam - to moze ja Cie zabiore po drodze i tak tamtedy jade tylko zebys nie zaczela rodzic po drodze bo chcialabym troche posiedziec u Roksany:-p;-)

aha czy ktoras ma po drodze do sklepu polskiego i moglaby mi kupic chrupki kukurydziane:confused: bo u nas brak a Majka jest uzalezniona

reklama
Marta84 dziękuję za propozycję ale ja jadę swoją rakietą;-) i zabieram ze sobą moją siostrę:tak: jak kogoś jeszcze mam zabrac po drodze to proszę krzyczec;-)
I szkoda że wcześniej nie pisałaś bo ja byłam w polskim sklepie dzisiaj po śledziiki:tak:

Do góry