reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

reklama
Oj widze dziewczyny ze juz przed imprezka macie humorek:tak:a co dopiero bedzie jutro:-D:-D:-D:-DNo ale to oczewiscie dobrze:tak:

KASIA J-no to Ciebie bardzo wzielo,ze antybiotyk dostalas:szok:Zdrowka zycze:-)

SYLWIA-a do ktorej Ty planujesz siedziec??bo wtedy bym sie z Toba z powrotem zabrala:-)
No juz sobie wczoraj sprawdzilam w googlach jak ta butelka wyglada:-D

Oj ale bedzie jutro smakolykow:-p:-pod rana sobie juz glodowke robie:-D:-D

Kasia8118 dobry pomysł z tymi śledzikami:tak: Właściwie to sama chętnie jakiegos wszamam. Mam nadzieję że dostanę w którymś z polskich sklepów

Dorota nie wiem o której ale pewnie nie za późno:baffled:

Kasia.j wracaj szybko do zdrówka:-)

Hej kochane widze ze sie niezla impreza szykuje :-D ja niestety nie moge isc :-(Jedziemy cala rodzinka z tesciami i ich znajomymi na safari
Dzis dostalam potwierdzenie od hausingu i moge z moim interesem ruszac od pazdziernika :tak:zostal mi jeszcze tylko jeden kurs i rejestracja w ofsted i zaczynam niankowanie :tak:
Niewiem jak wy ale ja to sie czyje skonana. Olivka mi sie czesto budzi ostatnio i juz jej zaczelam podawac kaszki ale teraz sie zastanawiam nad kasza manna moze to ja zapcha na noc i nie bedzie sie budzic:zawstydzona/y:

Oleska życzę powodzenia :tak: U nas mały do tej pory budzi się kilka razy w nocy. Od kilku tygodni nie pije już mleka, ale za to potrafi przez całą noc wypić około litra wody :szok: . Tak, że musimy mu w nocy jeszcze zmienić pampera bo tak są pełne :wściekła/y: . Próbowaliśmy z kaszką manną , ale nic nam nie dało. I tak się budzi. Mój to śpi tak twardo, że nie słyszy jak mały się przebudza, więc żaba sama sięga sobie picie z parapetu i kładzie się dalej. Ale jak ja jestem w domu na noc to słyszę jak się przebudza i sama podaję mu butlę. Już nie wiemy co robić.:-(

No tak ciężarne jak zaczną opowiadać co by zjadły, to będzie się działo. ;-);-):-D:-D:-D
mamatrójeczki pierwszy raz słyszę że tak dużo pije dziecko podczas snu. Może coś mu jest:confused::confused::confused:

wiecie co znalazlam na onecie :angry: fani zmarlego M.J pisza ze to gorsza tragedia niz smierc papieza :wściekła/y: nie moge uwierzyc,co ten czlowiek zrobil dla ludzi??? dla kogo byl autorytetem???

reklama
hej dziewczyny doradzcie mi . W marcu staralam sie o szkole dla mojego Kuby chcialam zeby poszedl do katolickiej ale okazalo sie ze nie ma juz miejsc i ze jeszcze rok przesiedzi w domu ale tydzien temu przyszlo wezwanie na spotkanie ze zostal zapisany do szkoly ale do kolorowej i teraz nie wiem co mam robic czy puscic go czy zostawic w domu

Do góry