reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

reklama
oleska:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-) suuuuuper że wszystko ok. Gratulacje. Jesteś już w domu więc poród tzw. siłami natury??

monika czy ten poziom cukru mocno przekracza normę. Masz jakieś lekarstwa czy tylko dieta

jasmina teraz Dawid chory, mam nadzieję że szybko was choróbska opuszczą i to na długo

aniteczka nie, nie posłałabym.

4muchy mam 105/160 a powinnam 90/140 ,dostałam dietę i aparat do codziennego pomiaru poziomu cukru,ale martwię się czy to wystarczy i czy nie za mało dla dziecka bo na dobrą sprawę nie za wiele mogę jeść

aniteczka1981 - a coto za dietke masz ? ja juz neiw oerze w diete ale nadzieje mam na te cwiczenia zarz własni bede robila swoje partyjki juz wczoraj mnie brzuchol bolał a dziisja jest wiecej niz wczoraj:-)ale pociesza mnie tylko ze jeszcze 39 dni:-):-)

jasmina111- no to ładnie teraz to juz musze ćwiczyć zebyś nie straciła rachuby zcasu kiedy mama cie odwiedzi:):-):-)postaram sie dotrwać do konca jak mie sie nie uda wybacz:-Dale jak bede tracila checi dam znac bedziesz musial mnie zmotywowac:):-D:tak:

monika dieta napewno pomoże. Super ze masz ten aparat do pomiaru cukru. Codziennie możesz kontrolować. Niestety dieta dla cukrzyków jest dość ostra. To nie tylko wyeliminowanie słodyczy, ale smażone no i ograniczenie owoców. Zresztą lekarz napewno Ci wszystko wytłumaczył. Ja jak byłam w ciąży z Adasiem to też miałam trochę podwyższony cukier. Teraz już nie pamiętam jakie to były wartości

BożenaM ja też ćwiczę razem z moim mężem. Dzisiaj 3 dzień:-):-)Mam nadzieję że wytrwam. Brzuch trochę boli:-D

reklama
Hej hej witam sie z wieczora:-):-)juz drugi raz posta pisze i mam nadzieje ze mi nie ucieknie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
OLESKA-WILEKIE GRATULACJE:tak::tak::tak::tak:Oj jak fajnie,ze masz dziewczynke :tak::tak::tak::tak:
MONIKA-Witaj w Bradford:tak:ale szkoda ze przyjezdzasz z taki wiadomosciami:-:)-:)-(Wydaje mi sie ze jak pojdziesz do lekarza i powiesz to bedziesz tu pod dobra opieka:tak:
ANITECZKA-ja tez bym nie poslala:no:ze bardzo by sie wyroznial posrod czarnych dzieci:-D:-D:-D
JASMINA-duzo zdrowka dla Dawidka:tak::tak:sproboj mu moze zimne oklady robic,to troche temperatura spadnie:tak:A czemu ma ta temperature??? jest z preziebienia???
BOZENA-ja tez uwazam ze jak kryzys bedzie tutaj to chyba mimi wszystko lepiej byc tutaj,z jednej pensji tu przezyjesz w Polsce nigdy:no:No i tez tutaj jeszcze tego kryzyzsu nie widze:no:
MARZENA-No to fajnie ze ma Damian bedzie mial polskich kolegow,szybciej sie zaklimatyzuje,gorzej troche z jezykiem bo bedzie pewnie rozmawial z nimi po polsku i bedzie sie z nimi chetniej bawil.Tak moj Kuba robil:tak::tak:a jak sie pyatlam dlaczego sie nie bawi z angielskimi dziecmi,to mi powiedzial ze z Martnka(polka)latwiej mu sie rozmawia .S

A u nas jest jeszcze jeden szczerbol:-D:-DKubie wkoncu wypadl pierwszy zab:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:nawet nie zauwazyl kiedy to sie stalo,jadl jablko i po zebie:-D:-D:-Dale szczesliwy jest strasznie:-):-):-)no i szybko poszedl spac bo przeciez wrozka zebuszka ma przyjsc:-D:-D:-D

Do góry