reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

reklama
Oj to widze ze wszystkie maja dzisiaj lenia:-D:-D:-Dchyba ta pogoda tak wplywa,niby cieplo ale deszczowo,zawsze cos:-D:-D
JASMINA-a Jasminka chodzi do szkoly???i jak juz jej lepiej???
KASIA8118-oj tam gadasz ze do Sylwii daleko,wsiadaszw autobus i jestes:tak::tak::tak:
MOJADZIDZIA-A gdzie mieszkasz na bd5??moja mama mieszka kolo piekarni i czesto u niej bywamy:tak::tak:i NAPISZ JAK tam bylo u poloznej:tak::tak::tak:
4muchy-Kubie tez sie cieszko wstaje:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:a klade go spac o 8 zeby stal rano tak i tak nie pomaga:-(
KASIA.J-oj przygotowania trwaja,jak narzie to tylko slowne,codziennie o tym gadamy.Mam nadzieje ze sie ten snieg utrzyma.Zla tylko jestem bo jeszcze przed swietami kupilam na ebayu kombinezon dla Dawidka i jescze nie przyszedl !!!!

Ostatnia edycja:
Witam was dziewczyny. Tak was podczytuje od jakiegoś czasu. Za namową aniteczki, to ona mi was wskazała. Czy znajdzie się miejsce jeszcze dla mnie? Byłoby mi naprawdę bardzo miło. Też mieszkam w Badford (już nawet od jakiegoś czasu - w kwietniu minie rok).
A teraz z pewna taką nieśmiałością wciskam enter.

sylia.m no niestety mnie chyba też coś łapie a Julka właśnie poszła spać.

doris78 Adaś też chodzi o 8-smej spać, ale rano zawsze to samo, że go budzę w nocy. Mam nadzieję że jak dzień będzie dłuższy to będzie lepiej.

kasia.j dla kierowcy wsiadanie od strony pasażera może być męczące

oleska tak długo się nie odzywa, może już urodziła:-):-)

jasmina też bym chętnie się jeszcze położyła, ale niestety trzeba obiad ugotować

Oj leniuszki, leniuszki:sorry2:

Kasia.j Marcel też niestety nie sypia tak dobrze każdej nocy:no: Z reguły musze wstawac kilka razy smoka mu podac ale na szczęscie na tym sie kończy więc i tak robię to w pół śnie:-D Tylko ostatnie kilka nocy (aż do dzisiaj) budził się z płaczem co 10minut:szok::szok: Wszystko przez ten kaszel:baffled:

Kasia8118 taka sama droga:tak: całodzienny w autobusie kupujesz i jedziesz:-) Krystianowy na pewno spodobałaby się wycieczka:-)

Roksana witaj:-) I zajmuj tyle mijsca ile chcesz bo mamy tu go sporo:-D

Aniteczka Ty też w ramach poznawania Bradford wsiadaj w autobus i przyjeżdżaj:tak: No i cała reszta też:-)

reklama
Witam ponownie
Dzięki za miłe powitanie.
Ale to fajne jest, jakbym czekała na odpowiedź ukochanego ;) serio.

Na razie moje posty będą takie gołe dopóki nie zapoznam się z tym wszystkim.

Na imię mam Roksana i mieszkam na BD7 ale bliżej BD8, ale do centrum mam blisko.
Dzieci posiadam już sztuk 1 Matylda, już prawie duża dziewczynka (mówię wam jak jej kucyki zrobię to tak poważnie wygląda), w tym roku skończy 2 lata w marcu. I tak siedzimy sobie w domku, tatuś ciężko pracuje, a my siedzimy brzuchami do góry :). Żart, ale przez to siedzenie w domu nic mi się nie chce.

Do góry