reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

Ja tez juz w B. Troche sie ciesze, bo nie ma to jak we wlasnym domku. Podroz minela spokojnie. Przebrnelismy przez sniezyce w Niemczech i ulewy w Holandii, zeby utknac na sam koniec w Anglii w korku na 4h :szok: W domu panowal mroz, wiec tylko zostawilismy rzeczy i wyszlismy, zeby sie nagrzalo. Teraz mozna jakos funkcjonowac. U mnie tez balagan i do tego maz chory:baffled:

jasmina - witaj z powrotem, faktycznie dlugo Cie nie bylo, i nich jasminka szybko wraca do zdrowia, moj Maciek mial teraz 3-dniowke (takze pierwsza choroba wirusowa za nami)

doris - skoncentrowalam sie na przebraniu Bartka, a dla mnie juz weny nie starczylo, no i Kubus sie przebral, zdjecia nie wiem kiedy beda, bo czekamy od znajomych, nam sie w koncu aparat zepsul :-:)wściekła/y:

4 muchy - a nie myslalas o jakiejs childmainderce do dzieci?

reklama
4muchy- a gdzie jest ta agencja Meridian? i co tam oferuja? ja bym chciala np. tylko na ransze pracowac....:sorry2:
jasmina - mojej sie nic nie zluszczalo samo zeszlo...tak jak rumience z twarzy znikaja tak i to zniknelo...aaa i jeszcze wymioty byly ale poprawa szybka o ile pamietam to po 3 dniach antybiotyku bylo lepiej:tak:

aniteczka tu masz adres i numer tel. Branch Locator Search Results Pracuje tam jedna polka. Nazywa się Dorota. Właściwie nie wiem czy teraz coś mają. Ale warto zpytać.

kasia.j myślałam o childmainderce ale praca w niedziele jest na 6 a mój mąż zaczyna 8 czasami o 7. Może być ciężko ze znalezieniem chętnej. Ale to dopiero pierwszy dzień zastanawiania się może uda się znaleść rozwiązanie.:-):-)

No to widzę dziewczynki że pracowite jesteście i szukacie ostro pracy:tak:.Doris78 a ty opiekujesz się tą dziewczynką z Kuby szkoły co kiedyś wspominałaś?Fajnie że są nowe dziewczyny na forum ;-).A jak tam ze spotkaniami było w ostatnim czasie?Planujemy jakieś spotkanie pod koniec tego tygodnia?Czy nikomu się nie chce?Jasmina ciebie to już wieki nie było fajnie że się odezwałaś;-).

Jaśmina jak fajnie, że zajrzałaś:-) Proszę już nas nie olewac:-D A jak Dawidek?? Wyjaśniło się czemu miał wtedy ten "atak" czy jak to nazwac:zawstydzona/y:

Kasia.j uuuu jak mąż chory to już tragedia:-D:-D Gorzej jak 5-cioro dzieci:-D:rofl2:

Kasia8118 ze spotkaniami cieńko było ostatnio:-( Ja w tym tygodniu raczej nie spotkam się z Wami bo Marcel chory a w przyszłym to jestem very busy:tak::-)

No i muszę spadac bo mały płacze, paaaa

Sylwia - no zebys wiedziala ;-) ale faktycznie cos sie zle czuje, bo do pracy nawet nie poszedl, ale musze przyznac, ze mi troche pomaga sie tu ogarnac :dry: czuje jakis podstep... a co bedziesz porabiac w przyszlym tygodniu? :confused::-)

Kasia.j-Witaj spowrotem:-):-):-)
No to fajnie ze sie pobyt udal,zreszta jak zawszse pewnie:tak::tak:Dla Kubusia bralas lekcje jazdy na nartch z instruktorem???Czy Twoj Bartek Go nauczyl??
JASMINA-fajnie ze jestes znowu;-);-);-)pisz czesciej;-)wiesz co ,wlasnie gadalam z kuzynka i Ona mi powiedziala ze jej syn tez ma szkarlatyne:baffled::baffled::baffled:Czy to jest zarazliwe???Ona tez jest z Gdanska:tak:Moze poprostu w Gdansku panuje szkarlatyna i Jasminka przywiozla ja:sorry2::dry:
KASIA8118-ja wkoncu nie opiekuje sie ta dziewczynka ,bo ona juz nie chodzi do tej szkoly co KUBA ,mi sie wydaje ze oni albo wrocili do Polski albo sie gdzie przeprowadzili,nie wiem.

A ja dzisiaj zadzwonilam do takiej szkoly co chce Kube przepisac,on jest w Halifaxie ale w sumie blisko nas,2,7 mili od nas.Ale moze byc problem ,Kobitka mi powiedziala ze zawsze beda mialy pierszenstwo dzieci z halifaxu

Ostatnia edycja:
Doris - Bartek go uczyl, na razie podstawy, ale w przyszlym roku juz bedzie z instruktorem
U mnie ze szkola podobnie, tez maja pierwszenstwo dzieci z okolicy. Mam nadzieje, ze uda nam sie przeprowadzic. A Kuba chce zmieniac szkole?
Szkarlatyna jest zarazliwa :-(

reklama
Dziewczyny mam pytanko:-)
Czy któraś wie coś o katolickiej szkole na Leeds Road ?
Mój syn zaczyna tam naukę w tym tygodniu i martwię się jak sobie tam da rade:-(

Do góry