reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Hej hej z wieczora:-)Dawid juz spi:tak::tak:wiec jest spokój i mogę dojść do kompa:-)
NIUNKA-JAk tam zakupy?udaly sie?pochwal się co zakupiłaś:-)
KASIA8118-Ja tez coś ostatnio nic nie mogę dla siebie dostać:baffled::baffled:jakoś gust mi się zmienił i nic mi się nie podoba:baffled:chociaż ostatnio kupiłam sobie sukienkę:tak::tak:W piątek ,miałam wychodne na zakupy bez dzieci,ale mi sie podobało:-D:-D

reklama
Helo kochane u nas niedziela bardzo burzliwa bo Abi jest dzis tak marudna ze szok:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:A mnie tak krocze dzis bolalo ze leze i paracetamol wzielam:-(nie wiem czy dam rade jeszcze 10 tyg :szok: chyba znow jestem przemeczona:zawstydzona/y::-(

4 muchy ja na spotkaniu tez bym chiala byc jesli moge oczywiscie sie wprosic!!!:blink:

Hej
Kasia8118- spoko, rozumiem;-) Maly troche poszalal, wstydu nam narobil bo natrzaskal chlopcu po gebie:szok: Nie wiem czy sprowokowany czy z premedytacja bo u niego teraz wszystko mozliwe:wściekła/y:
Doris78- wzielam mu to danie w pubie co ty ostatnio mlodemu- ale bylam w szoku- wcinal az milo bylo patrzec:tak::-)
Sylwia.m- no to od jutra okupuje skrzynke;-)

Mi tam latwo ostatnio sie zakupy robilo bo ja to sie na szare i rozowe napalilam w tym sezonie a tych to jest pelno. A co nie wolno mi????????:-p

Pisze tego posta juz chyba 4 raz bo co chwila mi sie internet rozlacza i co chce zatwierdzic to dupa.
wiec szybko
nic wam niekupilam bo nie pojechalismy ,ale jutro tez wam nic nie kupie:-p rodzice kupuja autko dla mamy i bylismy ogladac samochody.Ale jutro jade na 100%
Ja jutro rano do pracy od 8-10.30 , bo w szkole maja wolne to my pracujemy rano ,ale za to 4 dni a nie 5. .

Doris- jak tam u was sprawa nocnika, bo mu Pigiel wogole nie chce na nim siedziec jakby go parzyl w dupkie:wściekła/y::wściekła/y:. Nie wiem co sie dzieje.

A jak tam wasze maluszki wszystkie zdrowe , bo nie chce zeby na spotkaniu u Muchowej jakies bylo chorutkie bo moj Szymek wszystko lapie.No chyba rozumiecie.:zawstydzona/y:

Dzien dobry:-)sloneczko wkoncu sie pokazalo wiec,moze byc ladny dzien:-)wkoncu:-)
NIUNKA-U mnie tez Dawid nie chce siedzic na nocniku:no:wiec go nie zmuszam,ma jeszcze czas:tak:i melduje ze u mnie dzieci zdrowe:tak:i ja tez wkoncu:-D

witam sie z rańca :-)
Alex od 8 już rozrabia:-) moje kochane dziecko teraz siedzi foteliku koło mnie i ostro nawija pomagając sobie rękoma i nogami:-D jest po prostu niesamowity...

doris78 jeżeli chodzi o siadanie na nocniku to moja mamuśka mi opowiadała jak ja startowałam. mam starszego brata i wszystko chciałam po nim papugować. jak on siadał na kibelku(z nakładką) to ja musiałam usiąść koło niego na nocniku, czasami nawet nic nie zrobiłam ale posiedzieć trzeba było. może by spróbować jak Kubuś będzie siadał na kibelku, żeby Dawidka posadzić koło niego co by mu raźniej było?

uciekam robić śniadanko i idziemy całą rodzinką na spacerek:-) słoneczko świeci więc zapowiada sie miły dzionek

Niunka my też zdrowi:tak::tak::tak:

Nefretete u mnie też jest tak jak mowisz:-) Marcel najbardziej szczęśliwy jak posadzę go na nocnik i sama też siadam na kibelku:tak:

Ja muszę jechac do centrum po jakis telefon bo mi dziecko tak zaśliniło, że teraz nie działa:szok::wściekła/y:

Witam z rana:-).u mnie też za oknem słońce:tak:.Oby cały tydzień był taki.Z tego co przeglądałam pogodę na internecie to wynika że będzie chłodno.Niby dzisiaj około 9C a z dnia na dzień jeszcze zimniej:szok:.Ciekawe czy się sprawdzi:baffled:.Niunka my też zdrowi,ale wiesz choroba czasami rozwija się dosc długo wiec gwarancji żadna z dziewczyn Ci nie da że twój znowu nie będzie chory lub on sam nie zarazi innego dziecka:sorry2:.Moje dziecko też ostatnio się rozchorowało po spotkaniu u K&F i nie szukam winnego . To już taka pora roku że wszystkie dzieci i nie tylko one chorują:-(.To co dziewczynki zapowiada się spotkanie w dużym gronie:tak:.Miło już się ciesze:tak:.

U nas od samego rana wojna Adasia z Julią. Ciągły pisk zabieranie zabawek itp i teraz czeka mnie teraz taki cały tydzień:szok::szok:

sylwia.m też tak miałam z Adasiem. Miałam nowiutki telefon a Adaś właśnie ząbkował no i niestety jak raz go dopadł to już po telefonie:baffled::baffled:

nauka sikania przez naśladowanie może być skuteczna, napewno sprawdzę.:-D:-D:-D

reklama
Helol :-)
Ja dzis czuje sie znacznie lepiej i od razu nadrabiam domowe zaleglosci;-)-dzis pranie.
Niunka my też zdrowi:tak:
4 muchy dziekujemy za adresik bedziemy napewno :tak:

Do góry