reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Bradford

reklama
kasia8118- bylam w accencie sie pytac to mi powiedziano ze minimum 12 miesiecy mysze czekac na ta chatke obok ciebie a ja juz nie moge.
Dzisiaj jak wrocilismy Artur zobaczyl ze ktos nam ukradl z ogrodu zabawki szymona. Jak zobaczylismy gdzie jest ich czesc i tam poszlam laska zwyzywala mnie fucking polish bitch. Zaraz dzwonie na policje juz nie mam sily.
Jak bylismy w paryzu zadzwonil do mnie ten gosc z housingu od brydki i powiedzial ze maja wolne mieszkanie w srode sie dowiem reszty.
Nie przejmuj sie- bede przyjezdzac. Caly czas pamietam ze czas juz na wieczorne spotkanko:tak:;-)

Ampar3 to kiepski miałaś powrót z wakacji:zawstydzona/y:.A ta sąsiadka to jakaś chyba patologia pewnie:no:.No szkoda że kolejna fajna dziewczyny ucieknie do innego miasta:baffled:.Mam tylko nadzieję że i tak będziesz się nadal kumplowac z mamuśkami z Bradford.Daj znac jak będziesz faktycznie zmieniac adres.

dzwoniłam na domowy, ale jak się myłaś to spoks.
Kasia, co Ty mi tu, Nam, że zapomnimy i to obie, a co to 1000 km :-D Amparowa wyślę ci zatem na prv na jakby co.
A tą Brytolską świnię to bym w ryja z miejsca, za takie słowa...

reklama
ampar - super, ze wakacje udane, napisz cos o tym hotelu, gdzie mieszkaliscie :-D a z sasiadka sie nie poddawaj, za to polish to mozna ja o rasizm oskarzyc, a oni tutaj maja fiola na tym punkcie

Do góry