reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

reklama
Ale sie rozpisalyscie kochane normalnie poszlam na plotki wracam a tu tyle stron do nadrobienia:-D
sylwia gratulacje superowo moj synek bedzie mial rowiesniczke :-D

Czy spotkanko nadal o 12?

myslalas ze wyjde na srodek wyku i wykrzycze ze jestes w ciazy?!!

Nie myślałam tak:no::no: Ale wiesz jak jest:crazy: Piotrek pracuje z Jankiem, Janek jest bratem mojej mamy, spotkają się niechcący i nieszczęście gotowe:-p:-p:-p A nie chciałabym żeby mama się na mnie pogniewała:-(

Byłam w sklepie zrobic sobie zapas pomidorków bo strasznie mi się ich chce:-):-p Najlepiej to z mozzarellą, niam niam, ale nie chce mi się robic:-:)-p

Ostatnio rano tu zagladalam i tak spokojnie bylo a teraz prosze jakie wiesci!!!!!
Sylwia Gratulacje!!!
Lagodnej ciazy zyczymy i oby do kwietnia:-):-):-):-):-):-):-)
No to Marcelek szybko zostal starszym bratem:-D:-D:-D:-D

No szok przezylam :szok: Otwieram nasz watek, a tu tyle stron naprodukowanych!!! Pierwsze co pomyslalam to to, ze Kasia wrocila juz z Polski :-) A tu drugi szok :szok::szok::szok:

Sylwia - Gratulacje!!!!!!!! W koncu Wam sie udalo :-) Oby ta druga dzidzia (wedle zyczenia dziewczynka!) byla tak grzeczniutka jak Marcel :-D:-D:-D

wOOOOOOOOOOOOOOOW ALE TU WIESCI
Sylwia- gratuluje coreczki:-D;-) A ja dzisiaj tez mialam ochote na pomidory z mozarella:szok: I to je zjadlam na obiad bo musialam:szok:
Niunka- no to Sylwia chyba nam odpada, co? Ty rzucasz haslo czy ja czy kasia?
Asiunia- na ktora jutro sie do ciebie wpraszamy?

Ide odebrac brzdaka z kapieli
Pa do pozniej

jak Wojt wyjął ;-)torbę do spakowania to do mnie dotarło że właśnie juz za chwilkę ,ruszamy ,pierwszy raz samochodem ,no aż się boję :tak:

reklama
:tak::-)dziękuję Ci Kasiu za miłe slowa i mam nadzieje że faktycznie ta droga nam szybko zleci :-D:-) miałam nadzieje że się jeszcze przed wyjazdem nasze Kubale się poznają :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry