reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

reklama
MamaAlutki ja też chodzę do collegu, ale mnie się akurat mama i ojczym małą zajmują, kiedy ja się uczę. Co do żłobka to ceny są bardzo wysokie. Moja córa od września idzie na 3 godziny do żłobka.

Dzisiejsza pogoda mnie dobija, mam nadzieję,że jutro będzie lepiej bo na carboot chcę jechać :-)

Witam czy jest jakaś mama mieszkająca na bd5 zapisana do woodroyd health centre która może mi polecić jakiegoś dobrego lekarza w tej przychodni? Jesteśmy zapisani do dr. Scarlanda Ale nie bardzo mi pasuje ten lekarz. Córka odkąd dostała w październiku szczepionkę na grypę jest ciągle choruje. . Goraczka ropny katar,ropa z oczu itp.. a on za kazdym razem przepisuje tylko paracetamol. Będę wdzięczna za pomoc.

Witam drogie mamy z Bradford :-) Jestem nowo przybyłą mamą, więc nie bardzo oriętuję się jak wygląda tu sprawa z przedszkolami. Bardzo proszę o pomoc mam 4 letniego syna który nie miał wcześniej styczności z językiem angielskim. Chciałabym żeby poszedł do przedszkola i nie wiem co mam zrobić, boję się go żucić na głęboką wodę i zapisać go do angielskiego ponieważ jest on bardzo płaczliwym i przywiązanym do mnie dzieckiem a bariera językowa jeszcze go bardziej zniechęci. Dlatego zastanawiałam się nad Polsko języcznym przedszkolem które wprowadzi małego w język angielski tylko nie wiem czy takowe znajdują się w okolicy Bradford bądź Halifax. Proszę o pomoc i ewentualne namiary :-)

Witam dziewczyny-:)
Jestem Gosia z Bradford w 19tyg ciazy i bardzo chciałabym dołączyć do waszego grona ..,
Miło mi was poznać i życzę miłego weekendu -:)

Dziewczyny pilnie potrzebuje kogos do opieki nad dwoma dziewczynkami od5 rano do zapriwadzenia do szkoly w shipley. Bardzo bardzo pilne

reklama
Do góry