reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Bradford

reklama
Hejka, ale tutaj cisza, czyżbyście korzystały dzisiaj z pogody. My już zaliczyliśmy lister park, później może jeszcze plac zabaw. Narazie Chris leży z tatą, tata chrapie, a mały ogląda bajki :-) . Ja za to mam chwilkę dla siebie. Wczoraj cały dzień robiliśmy salon, ale już blizej jak dalej. Później trzeba będzie wymienić i dokupić kilka rzeczy, ale jak narazie jest ok :tak: . Ale byliśmy wczoraj tak padnięci, że :szok: . Do tego sufit (właściwie 1/3) malowaliśmy czterokrotnie, bo wciaż przebijał brąz :wściekła/y: Sufit miałam wcześniej trzykolorowy :wściekła/y::szok::baffled: :magnolia, biały i "sraczka". I tej właśnie "sraczki" nie szło zamalować. Szukam bardzo taniej wykładziny na schody, nieraz są takie długie wąskie kawałki w sklepach, może gdzieś widziałyście. Najlepiej paski, szarości z beżem itp. Potrzebuję trochę tego na schody. I mam jeszcze jedno pytanko: czy któraś z mam wypożyczała odkurzacz piorący z marrisona, lub inny? Jak się sprawuje, jaki płyn najlepiej?

Witam.
U nas nic nowego_Olinek niestety jeszcze nie wydalił tej nieszczęsnej główki od ludzika.Ogólnie czuje się dobrze tylko dzisiaj rano wymiotował:sorry2:.Jak rozmawialiśmy z lekarzem to twierdził że powinno raczej samo wyjść a jak nie to trzeba będzie iść na skan.Od tego czasu robi tylko takie kleksy żadnej porządnej kupki:no:.

mamatrójeczki widziałam dzisiaj was w Lister Parku z daleka ale nie byłam pewna na 100%:no::zawstydzona/y:.Ja wypożyczałam odkurzacz z Morissona i byłam zadowolona:tak:.A płyny do prania też brałam z tego stoiska co odkurzacze i tez spoko.Co do wykładziny to nic nie widziałam ale pewnie niedługo też będę musiała coś poszukać.

Kasian szkoda, że jeszcze nie wyszło. Może chcesz ten płyn co mi dali dla Chrisa w szpitalu, działa bardzo łagodnie. Albo może uda ci się kupić w aptece : LACTULOSE SOLUTION . Szkoda, że nie podeszłaś, jeszcze spotkaliśmy J. od Doroty i dzieciaki ganiały razem :-) . Wolę jednak Bowling park, jest luźniej :tak: .

mamatrójeczki no faktycznie szkoda mogłam podejść.Ale trochę zakręcona jestem ostatnio bo mam pewne sprawy na głowie:-(.Poczekam jeszcze do jutra jak nie wyjdzie to podjadę do Ciebie po ten płyn.jak coś to oczywiście najpierw zadzwonię:tak:.Ja nie widziałam J od Doroty:no:.W sumie myślałam że Doris pojechała z chłopakami do Pl:baffled:.

Kasia , ja też myślałam, że pojechała z dziećmi, a tu niespodzianka :-D . Wkońcu tatuś pozna co to jest opieka 24 na dobę nad dziećmi ;-) . Musze tak zostawić mojego :-D .

hej hej:-)
witam sie z niedzielny wieczór:tak:
ale ten weekend szybko minął:-(ale faktycznie bardzo przyjemnie było,chociaż dzisiaj trochę wiało:no:

mamatrójeczkimoże przyjedz do Cleckheaton do tego sklepu z wykładzinami(ten co jest obok motoryzacyjnego),może coś będą mieli,dacie rade,i pomyśl,że robicie dla siebie:tak:ja też już chce:-)

kasia jejku oby "wyszło" to z małego,tyle dobrze,że Oli się nie męczy tak jak Chris.
a doris chyba mówiła,że jedzie sama,tak mi się wydaje.

u nas po staremu,małemu wyszły górne jedynki i od tego ma masaktyczny katar,już tydzień.Mam nadzieje,że minie,bo już mam dośc latania z gluciarką-odciągaczką.
dzisiaj coś marudny był,mało spał i dokazywał cały dzień.
szukamy pracy,u nas z cleckheaton otwierają pl sklep i będe się starała o prace-przede wszystkim bardzo blisko,bo 5 min na nogach a po drodze przedszkole Natka,także super.mam nadzieje,że się uda.
a tak wogóle to może jakieś spotkanko by się przydało i kawka:tak: może u mnie,jak któreś się będzie chciało przyjechac do cleckheaton to zapraszam :tak:

Izunia dzieki :-) , wiadomo, że sie da radę tylko chciałabym juź mieć koniec, a tutaj końca nie widać :-( . A z jednej pensji to lipa. Ale powoli robimy :tak: . Tylko później jak będę miała jakąś dodatkową kasę to musze wziaść kogoś kto profesjonalnie położy plaster na ściany, bo to jak teraz wyglądają to masakra :wściekła/y: . W jadalni muszę wyrównać jedna ścianę, ponieważ chcę na niej położyc fototapetę, a do tego musi być równa. Ciekawe jak mi pójdzie :confused: . W salonie pozalepiałam dziury, a było ich niemało, przemalowaliśmy salon na biało, i teraz widać co nie co. Ale cieszę się, że mamy to mieszkanie, bo jest przestronne i mozna w nim zrobić cuda (tylko worek kasy do tego ;-) )

reklama
Do góry