reklama
mamatrójeczki
mama i nie tylko ;)
Hejka, ale tutaj cisza, czyżbyście korzystały dzisiaj z pogody. My już zaliczyliśmy lister park, później może jeszcze plac zabaw. Narazie Chris leży z tatą, tata chrapie, a mały ogląda bajki :-) . Ja za to mam chwilkę dla siebie. Wczoraj cały dzień robiliśmy salon, ale już blizej jak dalej. Później trzeba będzie wymienić i dokupić kilka rzeczy, ale jak narazie jest ok . Ale byliśmy wczoraj tak padnięci, że . Do tego sufit (właściwie 1/3) malowaliśmy czterokrotnie, bo wciaż przebijał brąz Sufit miałam wcześniej trzykolorowy :magnolia, biały i "sraczka". I tej właśnie "sraczki" nie szło zamalować. Szukam bardzo taniej wykładziny na schody, nieraz są takie długie wąskie kawałki w sklepach, może gdzieś widziałyście. Najlepiej paski, szarości z beżem itp. Potrzebuję trochę tego na schody. I mam jeszcze jedno pytanko: czy któraś z mam wypożyczała odkurzacz piorący z marrisona, lub inny? Jak się sprawuje, jaki płyn najlepiej?
mamatrójeczki
mama i nie tylko ;)
a oto szaleństwa Chrisa z Molly (tutaj Molly po kąpieli ) (dla tych, którzy zastanawiają sie czy kupic psiaka ) Zobacz załącznik 448129Zobacz załącznik 448140Zobacz załącznik 448136Zobacz załącznik 448138Zobacz załącznik 448139Zobacz załącznik 448141
kasia8118
Fanka BB :)
Witam.
U nas nic noweglinek niestety jeszcze nie wydalił tej nieszczęsnej główki od ludzika.Ogólnie czuje się dobrze tylko dzisiaj rano wymiotował.Jak rozmawialiśmy z lekarzem to twierdził że powinno raczej samo wyjść a jak nie to trzeba będzie iść na skan.Od tego czasu robi tylko takie kleksy żadnej porządnej kupki.
mamatrójeczki widziałam dzisiaj was w Lister Parku z daleka ale nie byłam pewna na 100%.Ja wypożyczałam odkurzacz z Morissona i byłam zadowolona.A płyny do prania też brałam z tego stoiska co odkurzacze i tez spoko.Co do wykładziny to nic nie widziałam ale pewnie niedługo też będę musiała coś poszukać.
U nas nic noweglinek niestety jeszcze nie wydalił tej nieszczęsnej główki od ludzika.Ogólnie czuje się dobrze tylko dzisiaj rano wymiotował.Jak rozmawialiśmy z lekarzem to twierdził że powinno raczej samo wyjść a jak nie to trzeba będzie iść na skan.Od tego czasu robi tylko takie kleksy żadnej porządnej kupki.
mamatrójeczki widziałam dzisiaj was w Lister Parku z daleka ale nie byłam pewna na 100%.Ja wypożyczałam odkurzacz z Morissona i byłam zadowolona.A płyny do prania też brałam z tego stoiska co odkurzacze i tez spoko.Co do wykładziny to nic nie widziałam ale pewnie niedługo też będę musiała coś poszukać.
mamatrójeczki
mama i nie tylko ;)
Kasian szkoda, że jeszcze nie wyszło. Może chcesz ten płyn co mi dali dla Chrisa w szpitalu, działa bardzo łagodnie. Albo może uda ci się kupić w aptece : LACTULOSE SOLUTION . Szkoda, że nie podeszłaś, jeszcze spotkaliśmy J. od Doroty i dzieciaki ganiały razem :-) . Wolę jednak Bowling park, jest luźniej .
kasia8118
Fanka BB :)
mamatrójeczki no faktycznie szkoda mogłam podejść.Ale trochę zakręcona jestem ostatnio bo mam pewne sprawy na głowie:-(.Poczekam jeszcze do jutra jak nie wyjdzie to podjadę do Ciebie po ten płyn.jak coś to oczywiście najpierw zadzwonię.Ja nie widziałam J od Doroty.W sumie myślałam że Doris pojechała z chłopakami do Pl.
mamatrójeczki
mama i nie tylko ;)
Kasia , ja też myślałam, że pojechała z dziećmi, a tu niespodzianka . Wkońcu tatuś pozna co to jest opieka 24 na dobę nad dziećmi ;-) . Musze tak zostawić mojego .
izunia1986
Zaangażowana w BB
hej hej:-)
witam sie z niedzielny wieczór
ale ten weekend szybko minął:-(ale faktycznie bardzo przyjemnie było,chociaż dzisiaj trochę wiało
mamatrójeczkimoże przyjedz do Cleckheaton do tego sklepu z wykładzinami(ten co jest obok motoryzacyjnego),może coś będą mieli,dacie rade,i pomyśl,że robicie dla siebieja też już chce:-)
kasia jejku oby "wyszło" to z małego,tyle dobrze,że Oli się nie męczy tak jak Chris.
a doris chyba mówiła,że jedzie sama,tak mi się wydaje.
u nas po staremu,małemu wyszły górne jedynki i od tego ma masaktyczny katar,już tydzień.Mam nadzieje,że minie,bo już mam dośc latania z gluciarką-odciągaczką.
dzisiaj coś marudny był,mało spał i dokazywał cały dzień.
szukamy pracy,u nas z cleckheaton otwierają pl sklep i będe się starała o prace-przede wszystkim bardzo blisko,bo 5 min na nogach a po drodze przedszkole Natka,także super.mam nadzieje,że się uda.
a tak wogóle to może jakieś spotkanko by się przydało i kawka może u mnie,jak któreś się będzie chciało przyjechac do cleckheaton to zapraszam
witam sie z niedzielny wieczór
ale ten weekend szybko minął:-(ale faktycznie bardzo przyjemnie było,chociaż dzisiaj trochę wiało
mamatrójeczkimoże przyjedz do Cleckheaton do tego sklepu z wykładzinami(ten co jest obok motoryzacyjnego),może coś będą mieli,dacie rade,i pomyśl,że robicie dla siebieja też już chce:-)
kasia jejku oby "wyszło" to z małego,tyle dobrze,że Oli się nie męczy tak jak Chris.
a doris chyba mówiła,że jedzie sama,tak mi się wydaje.
u nas po staremu,małemu wyszły górne jedynki i od tego ma masaktyczny katar,już tydzień.Mam nadzieje,że minie,bo już mam dośc latania z gluciarką-odciągaczką.
dzisiaj coś marudny był,mało spał i dokazywał cały dzień.
szukamy pracy,u nas z cleckheaton otwierają pl sklep i będe się starała o prace-przede wszystkim bardzo blisko,bo 5 min na nogach a po drodze przedszkole Natka,także super.mam nadzieje,że się uda.
a tak wogóle to może jakieś spotkanko by się przydało i kawka może u mnie,jak któreś się będzie chciało przyjechac do cleckheaton to zapraszam
mamatrójeczki
mama i nie tylko ;)
Izunia dzieki :-) , wiadomo, że sie da radę tylko chciałabym juź mieć koniec, a tutaj końca nie widać :-( . A z jednej pensji to lipa. Ale powoli robimy . Tylko później jak będę miała jakąś dodatkową kasę to musze wziaść kogoś kto profesjonalnie położy plaster na ściany, bo to jak teraz wyglądają to masakra . W jadalni muszę wyrównać jedna ścianę, ponieważ chcę na niej położyc fototapetę, a do tego musi być równa. Ciekawe jak mi pójdzie . W salonie pozalepiałam dziury, a było ich niemało, przemalowaliśmy salon na biało, i teraz widać co nie co. Ale cieszę się, że mamy to mieszkanie, bo jest przestronne i mozna w nim zrobić cuda (tylko worek kasy do tego ;-) )
reklama
mamatrójeczki
mama i nie tylko ;)
Izunia w którym miejscu dokładnie ma być ten polski sklep? Wiesz kto go będzie prowadził?
Podziel się: