reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

reklama
Czesc LAski ja tez melduje ze zyje mimo tego ze nic mi sie nie chce:sorry2:
Dzis mulilismy prawie caly dzien w domku, bylysmy tylko w Children centre umowic sie na bilans 2latka bo bylismy w Pl i nas ominelo:tak: Takze wizyte mamy w srode no i jak juz tam bede to podpytam troszke o to przedszkole dla Malej chyba ja puscimy chociaz na te dwa dni;-) Ale jeszcze mojego P musze przekonac bo on nie jest az taki chetny:sorry2:
A teraz spadam polozyc niunke bo juz zasypia na siedzaco:-p
Buzka jutro napisze cos wiecej bo dzis weny brak:-(

czesc kobietki strasznie dzis duszno i ciezko oddychac dzis znowu malowalam plot a jutro go dokoncze jak bedzie pogoda mam nadzieje ze dopisze
alex zdrowka dla Agi
yes2.gif
yes2.gif
yes2.gif
yes2.gif

oki spadam bo Natalka juz spiaca a na kolanach ja mam

WITAM LASKI .....:-) nas nic nowego weekend zleciał w niedziele zrobiliśmy sobie całą paczką wycieczkę przed południem byliśmy na farmie:-) było super jak dla dzieci :-D:tak:tam spędziliśmy chyba ze 2 godzinki pózniej pojechaliśmy na pieroszki do pierogarni a po pierogarni na balen do ikley :-):tak:;-)też było fajnie tylk pogoda się troszke popsuła ale w środku też był basen i popluskaliśmy się troszkę .... i tak zleciało a dzisiaj rano pobudka o 5 i do pracy i dziś już padam a jeszcze ta pogoda tak męczy:szok::szok::szok:moja natalka taka się robi niedobra ze już nie daje rady non stop mama i przy nodze....:-:)szok:
TYNI I WIKI to ty się biedulo narobisz przy tym płocie .malujesz i jeszcze końca nie widać :tak:życze ładnej pogody na malowanie:-):-)
agaam no nie tylko tobie się nie chce :zawstydzona/y::-):-)
no ja też bym chciała natalke puścić wcześniej do przedszkola ale jeszcze troszkę jest czasu :tak::-)
marta martuś polecam te skałki w ilkley też tam jest super i miasteczko bardzo ładne i park....:-);-):-)
dobra laski nie wiem co komu pisać lecę spać bo jutro pobudka rano o 5...

Witam.
Ale tu grobowa cisza.Co jest z wami laski?Korzystacie z pogody?
Dzisiaj mamy trochę słoneczka oby nie tylko chwilowo.Ja żyję wyjazdem i jakoś weny do pisania stanowczo brak.Trochę się martwię jak Oli zniesie podróż.Dvd samochodowe mamy zepsute a Oliś to straszny kinoman i boje się ze będzie jęczec bo to jednak kupa godzin w trasie.
Krystian tez wiecznie się pyta czy już jedziemy.Z tego co słyszałam to w pl lipna pogoda oby się zmieniła i to szybko.

Emilka13 to fajnie spędziliście niedzielę.My niedzielę spędziliśmy głównie na zakupach trzeba było to i owo kupic na wyjazd.

alexnow z Agą już chyba lepiej co?

Agaam a czemu twój nie jest chętny żeby mało poszła wcześniej do przedszkola?

Marta1979 i gdzie zabrałaś giości?

Sylwia i Doris jesteście już w Bradford?

Tynia i Wiki Ty to pracowita kobitka jesteś.

Hej:)
My wczoraj późnym wieczorem wróciliśmy. Było super, naprawdę. Pogoda dopisała. Okolica fajna. Teraz tylko jestem obolała bo wczoraj wybraliśmy się jeszcze na wycieczkę do Edynburga i trochę się nałaziliśmy.
Dzisiaj wstaliśmy razem z dzieciakami o 9.30. Teraz pranie i rozpakowywanie:crazy:

Agaam może wystosuj argument że Vicky będzie w nursery tylko rok i lepiej będzie dla niej jeśli już wcześniej będzie przebywać wśród anglików;-)
Marta gdzieś koło manchester chyba są wodospady. Podobno jest tam super. Ja jeszcze się nie wybrałam bo tam dosyć spory kawałek trzeba przejść jakimiś ścieżkami a moja Olivka jeszcze tyle nie przejdzie.
To się ingleton chyba nazywało.

Lecę ogarniać się jakoś.

Czesc :)

Ja tez tylko tak szybko,przywitac sie :)wypad bardzo udany,nawet nie sadzilam ze tak fajnie bedzie,zreszta potem wiecej napisze,bo teraz wlasnie tak jak Sylwia mam duzo prania i prasowania i sprzatania a do tego jeszcze chlopacy tak sie kloca ze ja juz mam dosycccccccccccccc :(((((naprawde szczerze mam dosyc.

Pozniej przeczytam co tam u Was i odpisze....

reklama
Witam:-)
JA dzis sie wyspalam wiec humorek lepszy:-p Ale i tak planow na dzien dzisiejszy brak wiec pewnie bede muslic i dzien bedzie sie dluzyl:sorry:Ale byle do 15:tak:

Sylwia super ze wypad sie udal, zazdroszcze:zawstydzona/y: ALe nie zazdroszcze Ci teraz prania prasowania itp.:-p Ja staram sie przekonac P ze to dla jej dobra, ale on nie jest do konca pewny ze jej jest to teraz potrzebne:sorry:
Kasia domyslam sie zyjesz urlopem ja mialam to samo:-p Ale niestety tyle czlowiek czeka na wyjazd a potem to wszystko tak szybko mija:-( Odnosnie tego przedszkola to tak jak napisalam Sylwii a poza tym to ja mysle ze on sie bardziej boi niz ona by sie bala:-D
Tynia jak ja czytam ze Ty wiecznie cos robisz to az mi glupio ze ja jakis nierob jestem:zawstydzona/y::-D
Emilka ale mieliscie fajna niedziele:tak: Ja tez lubie intensywnie spedzac wolny czas, chociaz cos ostatnio zamulamy w domku, bo caly czas odpoczywamy po urlopie:-D:-D
Marta i jak wypadzik sie udal??;-)

No nic czas na mnie a Wy Laski zabierac sie do pisania:tak::tak:

Do góry