reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

Czesc dziewczyny.
Ania1812 odpadam jutro ze spotkania , musze zaliczyc centrum z mama . Wiesz ona cały tydzien siedzi i czeka na wolny moj dzien ,
Katarina 26 fajnie ze tak szybko rozwiazała sie sprawa z praca .
Doris masz racje nie doczytałam:zawstydzona/y: przyznam sie ze czasmi naprawde szybko przelece tekst i tak to sie konczy:tak:
Mojadzidzia zdrowka zycze Wam wszystkim.

Mam rodzicow , chyba czas gdzies wybyc w sobote , :dry:

i ja tez juz mam dosc zimy

reklama
Katarina26 wyslij mi swoj numer telefonu tak na wszelki wypadek , prawie sasiadkami jestesmy wiec warto sie wymienic:-D jak cukru czy soli braknie , albo zachce sie kawy w dobrym towarzystwie..

katin-[to ciekawe gdzie ty mieszkasz:confused: może w tych blokach??czy koło ćpuna gdzieś??a soli i cukru jak zabraknie to spoko,,śmiało możesz zapukać do mych drzwi:tak::-D:-D:-D mi często brakuje mąki:-D:-D:-D i jeśli mieszkasz tak blisko i wiesz już gdzie ja mieszkam to wpadnij do mnie jak znajdziesz czas i chęci :tak::-) ja siedzę w domu cały czas praktycznie:-( a miłe towarzystwo mile widziane:tak::-)

Witam

roksana górka jest spora, dzisiaj niestety sami nie daliśmy rady wyjechać. Wyciągał nas traktor. Acha w końcu nie napisałaś jaką robiłaś sałatkę może coś nowego. Przydałaby się jakieś urozmaicenie:-)

Jutro Adaś jedzie na wycieczkę szkolną i nie może się spóźnić, bo autobus nie będzie czekał. Adaś zaofiarował się że wstanie godzinę wcześniej.Bo on musi jechać:-):-) :-)

Ania1218 dziękuję za adres ale niestety jutro nie mogę przyjść:-:)-:)-(

hej
No wiec ja troche odstresowana jestem. Szymonek co prawda nie chcial zostac sam tak jak przypuszczalam ale wzielam go podstepem i wyszlam na ostatnie 40min mowiac ze ide po paczusia. Nie plakal, nie mowil ze bylo glupio i beznadziejnie wiec jest szansa na nastepny raz- moze uda mi sie na godzinke wyjsc. mi lepiej bo podejscie babek super i jest ich mnostwo wiec podchodza bardzo indywidualnie do dzieci:-)
Kasia8118- jak tam u ciebie? W koncu bylo otwarte?:dry: A i zapomnialam spytac jak z autem? Macie cos? A ja mam zakwasy:-p:-p:-p
Ania1812- :-:)-:)-( Nie moge jutro:-:)-:)-( Moj spi po nocce a mi bardzo duzo czasu potrzeba zeby tam dojechac :-(Adres trzymam wiec jeszcze cie na pewno odwiedze:tak:
Sylwiam- ja zapomnialam napisac ze bardzo chetnie wypije w milym forumowym towarzystwie w sobote- no i masz polska tv:-D:-D;-)
jstysiak- kumam czacze z 606:tak::-D:-D:-D. Bedziesz w sobote?
Marta84- bedziesz jutro wieczorem? :-p
mojadzidzia- zdrowka dla was;-)
katarina26- szymcio nas ciagle prosi o zztop zeby mu puszczac:szok::cool2:
katin- no a jak???????? Sobota dla was:tak: Zazdroszcze:tak:

My juz wczoraj tez nie mielismy pomyslu na ta pogode i wyskoczylismy na basen. Szymon sie wyszalal, ubral nawet kamizelke i unosil sie na wodzie jak machal raczkami i nozkami. A dzisiaj mialam krokiety- hurrrrrrrrrrrrrra wreszcie po tylu miesiacach- i to z miesem nawet mi sie udalo wyczarowac:tak:

hej dziewczynki :-)

jak mała połoze spac to nadrobie forum bo nie mam czasu ostatnio :-:)wściekła/y:

a ja nie wiem co mi jest byłam dzos na solarium i po 2 minutach musiałam wyjsc bo zrobiło mi sie nie dobrze i prawie zemdlałam ledwo wyszłam i jak sie usiadłam to zwymiotowałam :sorry2: byłam 2 tygodnie temu i było ok a dzis nie wiem co sie stało do tej pory głowa mnie boli :-:)-:)baffled:

a u mojej ksiezniczki znalazłam dzis zabka :szok::tak: ostatnio strasznie sie sliniła a od 2 dni prawie wogole cos mi to podpadło i wziełam srebrna łyzeczke zeby sprawdzic czy stuka bo podobno tak sie sprawdza no i zastukało jedynka na dole z lewej strony :tak::tak: od rana jej sprawdzam i juz jestem pewna ze to zabek :-D

dobra lece kapać mała i niedługo tu wróce :tak:

Hej!
Tak myslałam, że frekwencja bedzie słaba ale z powodu pogody :-:)-:)-( Jeszcze kilka dziewczynek nie odpisało więc jest jeszcze szansa, że będzie nas więcej:sorry2:
Natalka- może jesteś jeszcze osłabiona po chorobie? No i gratuluje pierwszego ząbka. U nas jeszcze nie ma żadnego
Ampar- no to najgorszy pierwszy raz już za Wami. No i trzymam za słowo odnośnie odwiedzin:tak:
Katarina- dzięki za zaproszenie na NK.
jstysiak- super, że będziesz. Tak myślałam, że do Ciebie mam niedaleko:tak:

Wpadne jeszcze później zobaczyć czy jeszcze któras sie zdecydowała:-) Pa pa

hejka
no musze sie pochwalic,ze may w koncu tv.ampar3- dziekuje za namiary na fachowca:-) naprawde mily gosc;-)
Ania1812- dziekuje za adres.my z nikolka bedziemy tak ok 10;-) tylko ze dzis mialam tyle prasowania ze juz nie starczylo mi czasu aby cos upiec,a teraz to mi sie nie chce, tymbardziej ze od poludnia cos mnie lamie i jestem na tabletach. marzy mi sie lozeczko;-)

witam Was wieczorkiem

Ania1218 - dzieki za adresik, niestety mnie tez nie bedzie bo auto mam dopiero po 16

ampar3 - no musialam zmusic mojego i bede, a mozesz mi przeslac nr kom ?????

mojadzidzia - zdrowiejcie kobitki;-):tak::tak::tak

jstysiak - dzieki za str. Moja teraz maluje wszystkim i po wszystkim:no::-D:-D:-D

natalka1990 - gratulacje dla Claudi!!!

spadam bo mam nowego housa :tak::tak::tak:

reklama
Ania1812- dziekuje za adres.my z nikolka bedziemy tak ok 10;-) tylko ze dzis mialam tyle prasowania ze juz nie starczylo mi czasu aby cos upiec,a teraz to mi sie nie chce, tymbardziej ze od poludnia cos mnie lamie i jestem na tabletach. marzy mi sie lozeczko;-)

:dry::dry::dry: Nie no bez ciasta nie ma wstepu. A tak serio nie przejmuj się bo ja też mam tylko kupne ciasteczka bo nie miałam czasu żeby coś zrobić. Adam ledwo mi "pozwala" przygotowac obiad.:sorry2:

Do góry