reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

przywitam sie i ja pogoda fatalna caly czas pada i jest zimno i gdzie tu wyjsc w sobote siedzielismy w domku idobrze zrobilismy bo na tej imprezce bylo bardzo malo polakow i znajoma tez wrocila oczywiscie zachaczajac o nas:-D:-D:-Dto imprezka byla u nas
wozki super i filmiki rowniez:-D:-D:-D:-D
doris i jak zakupilas lozko pochwal sie jestem ciekawa jak wyglada jak wiki podrosnie to tez chce jej takie kupic
oki zmykam odezwe sie pozniej

reklama
Ostatnia edycja:
Hejka!!!

Rodzinka już "wysłana" do Polski. Filipek w szkole. Ale cichutko w domu

Paradosia- ja też niestety nie byłam wczoraj w kosciele:zawstydzona/y:
4muchy- ma mamy taki Ebac 2400 Dehumidifier - Review - THE ONLY THING DAMP IN OUR HOUSE IS THE SHEETS.. Kolega J polecil nam tą firme. A patrzylismy na na ile jest sypialni, jaka ma pojemnośc zbiornika (nasz ma 3,5l) i ile ciagnie prądu (2p/godz.).

Musze juz iść bo mnie Adam woła. Pa

Ania1812 dzięki za odpowiedz, a napisz mi jeszcze proszę zadowolona jesteś, czujesz różnicę.

doris78 łóżko jest zaj.. . My też szukamy czegoś dla Adasia ale cały czas boję się że Adaś będzie się bał spać na górze

Hejka
Doris superowe łóżko, a raczej by można było powiedzieć że połowa mebli do pokoju dziecięcego :).
Paradosia ja też niestety nie byłam.
No i ładnie teraz się wydało kto chodzi do kościoła a kto nie :). :tak::tak::tak::-D:-D:-D
Natalka90 no i ile waży Twoja kluseczka:confused:

Doris to z argosa też fajne.
Na wklejałyście tych linków że teraz to ja już sama nie jestem pewna do którego napisałam komentarz w poprzednim poście, chyba do tego niebieskiego na pół ściany. :-):-):-):-):-)

reklama
Natalka ten pierwszy jest fajny ale strasznie wielkie ma te tylnie koła. Na poczatku taki wózek jest super ale później jego wielkosc bardzo przeszkadza także zastanów się;-)
Luna jest super ale ma łączoną rączkę czyli siatki z zakupami już na niej nie powiesisz:no:
Ogólnie wybór wózka jak się okazuje to nie jest prosta sprawa:-(

Agaam nie zmokłyście?? Widziałam Was koło Barclaysa i jak dojechałam do domu to nieźle zaczęło padac:eek:

Mojadzidzia, Roksanna a co z Wami?? Czemu nic nie piszecie?:-(

Katin wróciliście już od znajomych?? Jak się wycieczka udała??

Dorota super łóżko ale jaka cena:szok: Pokaż babci to może się dołoży:-p

Ja chciałam dzisiaj pojsc na plac zabaw z Marcelem. Ubrałam dzieci, wypakowałam wózek i jak już wyszliśmy to zaczęło padac:wściekła/y::wściekła/y: I tak cały czas raz pada raz nie, zwariowac można:wściekła/y:
Olivia bujała się w huśtawce, Marcel oglądał bajkę a ja zaczęłam odkurzac po chwili patrzę a ten mój mały ancymon śpi:szok::-D Normalnie jak niemowlak co przy odkurzaczu zasypia:-D
Teraz oboje śpią a ja się lenię:tak::-)

Do góry