reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Aberdeen

reklama
Marta czekamy na Was,ja tu juz nie moge wytrzymac z ciekawosci co slychac i jak sie ma narzeczona Dawidka...Jutro Walentynki wiec powinien jej cos kupic:-D;-)...
Kasiu-to chyba faktycznie te Gwiezne wojny ciekawsze beda dla smyka:-)...ja tez tak mialam...od 4 mieisaca non stop wstawalam do lazienki,na dodatek nie moglam zasnac do 2 albo i pozniej a jak juz zasnelam to sie maly tak ukladal ze przez nastepna godzine szukalam wygodnej pozycji...:tak:a jak juz nalazlam to trzeba byloi do lazienki isc...taki juz nasz los,nie jestes w tym sama:-).

pozdrawiam

Kasiu, dzieki za slowa otuchy! Pocieszam sie,ze juz nie tak dlugo mi zostalo:-) Chociaz juz tak bardzo nie moge sie doczekac,ze kazdy dzien sie dluzy okrutnie. Wczoraj znowu narazilam malego na komedie romantyczna i z trudem moglam usiedziec na miejscu, w dodatku rozbolalo mnie w krzyzu i ledwo chodze. Chyba powinnam sie bardziej oszczedzac;-)
Ale na spotkanie i na plotki jestem jak najbardziej chetna, moze w przyszlym tygodniu?Jestem wolna w poniedzialek, wtorek i piatek. Godzina obojetna, jak wam pasuje, dostosuje sie.:-)

Pozdrawiamy:tak:

Kasiu nie ma sprawy...myslalam ze pojade w niedziele do Polski ale chyba nic z tego nie wyjdzie:-(wiec jak najbardziej...biedny maluch, tak go torturujesz;-):-D.....

Marta jak jutro donas nie przyjdziecie to zejde na dol i udusze albo sila zaciagne do nas:-D...no tak mnie na przetrzymanie brac...nieladnie,oj nieladnie...:no:..

Dzis Wlentynki wiec zycze Wam milego wieczoru-zeby dzieciaczki byly grzeczne i pozwolily rodzicom na romantyczna kolacje...

Hej,hej!a jednak jade jutro do Polski:-) wiec kochane moje zobaczymy sie za okolo 2 miesiace....:-(
Kasiu dbaj o malucha-jak przyjade to juz pewnie bedzie na swiecie,przepraszam z e tak wyszlo wiem, ze mialysmy sie spotkac ale jesli nie pojade teraz to nastepna okazja bedie dopiero pod koniec maja:-(...
Marta mialam dzis wpasc do Was pozegnac sie ale wiesz jak to jest przed wyjazdem...caly dzien dzisiaj zakrecona chodzilam a jak mi troche nerwy przeszly to polozylam sie po poludniu spac....

Obiecuje ze bede do Was pisac z Polski i pare fotek tez pewnie wkleje...

Buziaki

Kasia, zycze w takim razie milego pobytu w ojczyznie! Mam nadzieje,ze wzielas duzo cieplych ubran, bo tam podobno mroz -15:baffled:

Marta, daj znac jak bedziesz miec chwile zeby sie spotkac, jakos wole rozmowy na zywo niz na forum. :-)
Goraco pozdrawiam i ide sie polozyc, bo maly robi inwazje na moje zebra i nie moge przebywac w pozycji siedzacej zbyt dlugo:confused:

o hoho, widze ze jedna z moich znajomych uciekla szybciutko:) ale fajnie odpoczywaj dziewczyno w tej Polsce a my bedziemy czekac na was:)
kasiu przesle ci prywatna wiadomoscia moj nr telefonu to przedzwon i sie umowimy
ja w tym tyg nie mam jak na razie zbyt duzo zajec i chetnie sie spotkam z Wami:))):tak:.
pozdrawiam

No pieknie...ja tu tylko wyjechalam a one juz sie spotykac beda,beze mnie...;-) tylko mnie tam nie obgadywac za bardzo;-):-D...a my mamy suuuper....ja odpoczywam-tak jak przykazalas Marta(ale to juz przegiecie bo coraz bardziej leniwa jetem,dzis dla rozrywki obiad robie:-)), a Dawid szaleje na maksa...wlasnie sie obudzil i zaraz znowu pewnie poleci rozrabiac do babci do pokoju:-D...
Trzymajcie sie Kochane,ja musze jakies fotki popstrykac i wkleic...

dziewczyny co tu taka cisza?:-(piszcie co tam u Was bo ja strasznie ciekawa jestem...:-)my mamy ladnego guza na czole-bylo male zderzenie z szafka:-D...jak maly zasnie to postaram sie wkleic fotki a Wy koniecznie piszcie co slychowac i jka tam dzieciaczki...
Buziaki

reklama
czesc kasiu wlasnie znalazlam chwilke to pisze.
U nas wszystko w porzadku, zaganiana jestem okropnie ale dzis znalazlam chwilke i spotykamy sie z kasia u mnie:-).Napisz co tam u was?!nasza dzidzia z\aczyna zabkowac i mamy niezla jazde ale nie jest tak najgorzej podobno:tak:,poza tym mamy ladna pogode i nie narzekam nawet prawie jak nie Szkocja:-D. Mam nowa fajna znajoma ktora dostala mieszkanko na Tillydronie i tak sie odwiedzamy nawzajem ma fajnego synka prawie 3 letniego:-D,lobuziaka slodkiego.
napisz jak w PL.
Pozdrawiamy serdecznie

Do góry