reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

reklama
Hejka!
Wybaczcie, ale ostatnio ogarnąć się nie umiem i mało czasu na neta w ogóle mam. Z najmniejszym sporo na dworze przesiaduję, no i trzeba było w ogódku posiać i kwiatki posadzić, no i dywan prałam ręcznie na kolanach całe 3 dni - ale się naszorowałam, do tego te przygotowania do komunii - mamy teraz co niedzielę spotkania ehhhh.... No nie wyrabiam! Ale postaram się zaglądać częściej :)
Spokojnej nocki wszystkim :)

Byłam dzisiaj z oliwka u audiologa i mam iść z nią do szpitala na usunięcie 3 migdalka, dzwoniłam do Częstochowy, Chorzowa i Katowic i terminy dopiero koniec września chyba że prywatnie wcześniej ale ta koszt 2 tys. Plus ma mieć zakładany drenaż na oba uszy, drenaż trzeba jak najszybciej ale na NFZ też terminy na wrzesień, koszt prywatnie 400 zł, drenaż zrobimy jej prywatnie bo to pilne, będzie z nim chodzić przynajmniej rok czasu, z migdalem poczekamy do września.
Ja u koleżanki teraz w Częstochowie, później m przyjedzie po nas i pojedziemy zarejestrować się dobrze szpitala i dowiedzieć czegoś więcej. Trochę mnie dziś ta wiadomość zdolowala

Bry

U mnie ok, praca dom i tak w koło :)

Ja mam zmywarkę i teraz już sobie życia bez niej nie wyobrażam. Co do prania to staram się na bieżąco to robić żeby za dużo się nie nazbierało

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Poziomki co jest :)

Dorotka - terminy na NFZ to jakaś kpina...

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Kochana a Ty sama czego najbardziej w wyjezdzie sie boisz? Ze pojedzie z chłopakiem, ze za granice sama czy ze do ludzi ktorych nie znasz?
Ogólnie to ciężki temat, bardzo delikatny...

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Do góry