hejka
Oczywiście jak dzisiaj wizyta u lekarza, to od rana z moim gardłem zdecydowanie lepiej
Musiałam wziąć skierowanie do okulisty, więc i tak poszłam. Gardło czerwone mocno, ale powinno przejść bez antybiotyku, na szczęście.
Stefaa oj to kiepsko z tym wypadem, też bym się wkurzyła.
Koniecznie się musimy spotkać, bo już tak chyba z 2 lata o tym gadamy i nic.
Dorota jak Lili dzisiaj?
Ania organizatorzy dbają o atrakcje, ale wiadomo jak z dzieciakami, większość jak ma do wyboru tablet czy inne atrakcje, zwykle woli tablet
i jak widać my jako rodzice też często się do tego przyczyniamy.
Dobrze, że dzieciaki sobie radzą, ja też zawsze bardzio się boję, ale potem dumna jestem.
Jak planujecie dzidziusia następnego w niedługim czasie to nie bierz całego wychowawczego naraz, tylko na części sobie podziel, żebyś w razie czego nie była stratna.
Mama zdolniacha z Ciebie. Ja pisałam o wędzidełku. Jakaś do wszelkich zabiegów, nawet tych drobnych jestem na nie nastawiona, ale zobaczę co lekarka powie. Fachowcowi od siedmiu boleści nie popuszczaj, niech poprawi.
Poziomki powiedz M, że lubicie z mamą jak ma wszystko takie sexownie opięte
Happymama powodzenia w odcycowaniu.
Kate Ty zwolnij troszkę tempo. Jak samopoczucie?
Misiarska gdzie TY? Co z Twoim postanowieniem? Jak dziewczynki się mają?
Lenka ja też tak mam, gdyby miała pewność, że wsio będzie ok to bym się zdecydowała i poród mi nie straszny (chociaż ostatni, mimo, że ekspresowy, bardzo boleśnie wspominam).
Halina a jak Maks? Wracasz po macierzyńskim do pracy? Czym się zajmujesz (albo przegapiłam albo nie pytałyśmy)?
uciekam, bo jeszcze robota na mnie czeka.