reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Witajcie, jestem znów wieczorem
W pracy mam ciężki tydzień, wstaję o 4.50, bo ten tydzień mam na 6, dopiero zaczynam nadrabiać zaległości a widzę, że produkcja postów OGROMNA. U nas biało i strasznie zimno, spóźniłam się dziś do pracy, bo szyby były tak oblodzone, od wczorajszego marznącego deszczu, że nie można było ich oskrobać. Normalnie 1 cm lodu był a potem na tym wszystkim śnieg!!!

Dorota...wrociliśmy w niedzielę wieczorem, w Świnoujściu było cudownie jak zwykle zresztą tylko w niedzielę bardzo zimno nad morzem więc spacer krótki i potem poszliśmy do restauracji. Jak Twój brzuszek, bo ja nie mogę się doczekać na kolejną fotkę!!!

Ania...ale piękne te noże, gdzie kupiłaś bo jakoś chyba nie doczytałam. Doczytałam, że po 9,99 zł. Dobre? I Ty swój brzuszek też pokaż, ja tak lunię oglądać zdjęcia ciążowych brzuszków :-)

Poziomki.
..co tam za przemeblowanie robisz? pamiętasz o czapeczce dla mojej Julinki?

Lenka, Stefaa...zdrówka dla dzieciaczków! Niech choróbska uciekają daleko!!!!

Liza...piękne suwaczki!!!

Mamcia...odpoczywaj, śpij ile się da póki możesz, bo niebawem dzidzia nie da Ci pospać...

Kate...widze, że twardo chodzisz na zumbę, ja wybieram się w piątek :-)

Happymama....odzywaj się częściej, żebyśmy wiedziały, że jeszcze nie rodzisz...

Nathani...a jak Twoje samopoczucie???

Marta24...jak Kacperek? Pewnie rożnie jak na drożdżach i śmieje się już pięknie całą buzią?? A Norbert juz w przedzskolu? tak szybko? Julia dopiero od września idzie.

Annaoj.kce...ja jakoś od niedzieli wieczorem nie mogę się z niczym ogarnąć...

Dziewczyny, pomyślcie jutro o 13.40 o Mamartusi, trzeba ją wesprzeć myślami aby dała radę, jutro bardzo ciężki dzień dla niej :-(

reklama
uff dzieci śpią nareszcie :cool2:

dziewczyny jesteście dziś ja stawiam wino na stół i czekam na Was .. muszę odreagować dzisiejszy dzień :)

Doris w Biedronce kupiłam te noże i ostre ja brzytwa :szok: teraz rozumiem dlaczego osłonki do nich dają, bardzo fajnie się nimi kroi, były jeszcze inne rodzaje ale ja tylko te chciałam :tak:

u mnie już znowu -10 :dry:

mama nie oddzwoniła więc nie wie że jutro nie przyjedziemy, i będzie foch na 1000%

Doris racja to jutro, aż mnie ścisnęło :-(

stefaa a od kiedy Ty masz bliźniaki????? bo tak wychodzi z Twoich nowych suwaczków, czy to może za sprawą tego wina tak wyszło ;-)

Ostatnia edycja:
Stefa przeczytałam ze jest wino, jestem, a ja już byłam u sąsiadki,najstarszy został
z dziećmi a ja poszłam, powiedziałyśmy przy winku, wróciłam , dzieci położyłam
a tutaj dalej wino
lena witaj, napisz coś o sobie
Doris tak chodze na zumbę, póki co tempo jest szloane jak dla mnie, ledwo daje
rade, ale nie poddaje się
Ania u mnie też teraz temperatura minusowa, i wszedzie lód

Kate jak patologia to patologia na całego :)

ania oo faktycznie wiesz chyba roki pomyliłam bo moje dzieci z tego samego dnia :)

witam nowa mame siadaj do wina i opowiadaj o sobie :)

Stefa przeczytałam ze jest wino, jestem, a ja już byłam u sąsiadki,najstarszy został
z dziećmi a ja poszłam, powiedziałyśmy przy winku, wróciłam , dzieci położyłam
a tutaj dalej wino
tak to można żyć :tak:

lena witaj, pochwal się ile sztuk liczy Twoja gromadka ;-)

ja odpadam, M przyjechał, prysznic wziął i czeka :sorry2:

reklama
ciszaaaa jak to pięknie brzmi hehe

dziś moje dzieci sprawdzały moją cierpliwość, naszczęscie się nie poddałam haha dostały tylko milion kar przez które ja będę cierpieć :dry:

no Ania na co czeka powiedz mu, żeby do kolegów skoczył .. będziemy tańczyć haha a Ty idziesz

Do góry