reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

reklama
Hej
Oj widzę, że wszystkie w garach siedzicie :-)
ja w sumie też, chwila relaksu teraz więc zagladam
Przyprawiłam mięso do pieczenia, jutro będę piec a teraz będę robić rybę po grecku. Święta są takie fajnie, można najeść się wszelkich pyszności. Mój M powiedział wczoraj, że po świętach u każdego będzie 5 kg do przodu :-)

Ja mam dziś i jutro wolne więc czasu sporo na przygotowanie potraw, cieszę się z tych dni wolnego teraz :-). Julia oglada bajkę i nawet udało mi się ja położyć dziś spać o 14, strasznie marudziła, pospala do 15,30 więc wcześniej niż o 23 nie zaśnie, no ale jutro wstawać nie trzeba rano więc luzik.

Przesyłam Wszystkim buziaki!

My porobilismy jeszcze ozdoby, lancuchy itd.
Sledz sie moczy, indyk rozmraza, dzis wieczorem zrobimy bigos, sledzia i sos grzybowy....ja sie robieniem potraw pidzielilam z mama to polowe ona zrobi. Popralam posciele, jeszcze musze ubrac dodatkowe bo goscie zostana do drugiego swieta.
Jutro jeszcze bede robic torta dla mamy :), no i salatki...
Ogolnie tak lubie ;), caly czas cos sie dzieje :D.

CAM00584.jpg Wesolych Swiat!!!!!!!!!

Załączniki

• CAM00584.jpg
    CAM00584.jpg
    77,7 KB · Wyświetleń: 43
Witam!Muszę przeprosić za zaniedbanie.Widziałam ostatni mój wpis z 12.11.Ostatnio pochłania mnie jedna gra na FB.Wyprzedziłam koleżankę mojej mamy która kiedyś była daleko w przodzie.Teraz tak mi idzie,że chcę być coraz dalej.

U nas przygotowań świątecznych czas.Mikołaj siedzi i rysuje rysunki na podarki,także dla Mikołaja żeby zabrał jak przyjdzie.Choinka ubrana.Jedzenie to jutro będzie robione.
Dziś w nocy przyjechał tata z Niemiec.2 tyg.będzie.U Bartosza wystawione oceny na 1 sem.Trochę mnie to dziwi że tak wcześnie ale podobno w średnich szkołach tak jest.Doris,a jak u Twojego syna?

Pewnie niektóre z Was zajrzą dopiero po świętach,więc życzę wszystkim zdrowych,spokojnych świąt.

Hej Dziewczyny,
Pisze w nadziei ze nie skasuje mi po raz kolejny calego posta..
Ostatnie 3 dni robilam z kolega campera i wieczorem jak konczylismy padalam i nie mialam juz sily vzegos napisac.

Ania czapki cudne

reklama
Do góry