reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

reklama
hej
dzisiaj pare spraw urzędowych pozałatwiałam,
szybko biegiem, ale w Rossmanie byłam,
zakupiłam pare kolorowych kosmetyków, promocja -40 % jeszcze była,
Steffaa dzięki za info
Madi u mnie jak 3 latek poszedł przedszkola yto też się fajnie pozytywnie zmienił,'dużo
lepiej sie bawi,
Ania z tego ca pamiętam to ta suszarka po transporcie, musi 24 h stać, nie wolno jej włączac,
mój M tek wyczytał w instrkcji, jak coś chcesz pytać to pisz, chętnie pomoge
mamcia , poziomki ja tez mam jedngo kuzyna najblizszego "innego" w rodzinie,
nawet spoko jest tylko tak jak piszecie, taki laluś

nic więcej nie pamiętam co miałam pisać

jestem i ja !

w końcu chwila czasu dla siebie.. dziś znowu z tych dni co o 7 wychodzisz i o 19 przychodzisz..

w związku dwóch kobiet zawsze czegoś by mi brakowało, za to w związku dwóch facetow tego czegoś jest w nadmiarze ;) więc uważam, że natura nas stworzyła tak, żeby było wypośrodkowane i tego się trzymam :rofl2:

kate a co kupiłaś pochwal się, bo ja jeszcze jutro pędzę po szminkę z rimmela kate mos

ja swojego M znam od dzieciństwa, był kapitanem drużyny piłkarskiej ( taka osiedlówka)i kolega mój z bloku chciał mnie wkręcić ale gnój mały, piegowaty, zasmarkany był nie ugięty z babami nie grał ! a ja korki miałam, skarpety, cały strój i beczałam tydzień ;) no i tak zaczęła się nasza miłosna przygoda która trwa do dziś. M do nadal ze mną w piłkę nie zagrał haha :)

ania jak suszara ?? duża masz łazienkę ?

Stefaa kupiłąm tusz z maxfactor, błyszczek Rimmel, cienie loreal, 3 lakiery,
szminke miałam kupić, ale kasy mi zabrakło :crazy:, bo byłam rano jeszcez na giedzie
kwiatowej i zrobiłam zakupy do przedszkola , bo organizujemy kiermasz świąteczny

:p:p:p, pisalas ze taty brakuje to masz tate ;).
Ja uzywam tuszu rimmela, uwielbiam go. Ogolnie to malo sie maluje tylko krecha i tusz do rzes ;) na oko.

Ostatnia edycja:
reklama
dobra jestem.

.qrcze o której wasi M. wracają z pracy??
ostatnio nie licząc mojej choroby M wychodzi o 7 i wraca po 20
oddaje pole do usypiania..trójcy:-D

a ja zdycham..aa wy tu o nalesnikach, tiramisu..

Do góry