reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Witam

A ja dzisiaj miałam dzień dobroci.Wstałam koło południa :szok:
M się zajął chłopakami,położył najmłodszego na drzemkę :tak:
Teraz już jesteśmy po obiedzie,który on też zrobił ;-)
A zaraz pakowanko,tylko po taśmy M podjedzie.:tak:

Natkaa
Witaj
Gratulacje,he he też trzech łobuzów.U nas były plany na córeczkę,no ale to sobie można tylko planować :rofl2:
Dobrze,że z serduszkiem młodego wsio dobrze,a były jakieś podejrzenia?

Stefaa no tak,to mój Kawasaczek jest :tak:;-)
Młody czuje się nad wyraz dobrze ;-)
Mieszkaliśmy ponad 8,5r w Irlandii,tam wszystkie dzieci się urodziły,M dostał ofertę w UK,ale jednak tęskno nam do przyjaciół i znajomych i po pół roku w UK zdecydowaliśmy się wrócić do domu,bo tam jednak jest nasz dom.:tak:

annaoj kce tulam.może tylko nadwyrężyła łapę? dobrze,że kręgosłup cały.Współczuję.

reklama
Hejj hoooo !!

Poniedziałek kto wymyślił taki dzien- dokladnie ktoo ?? Jak ja nie lubie poniedziałkow :baffled:
Za nim wpadne rytm to dzien się kończy hehe A dzis jeszcze mnie czeka wizyta i Gienka i mały przegląd jak jak to kocham buuu ... no nic trzeba to przeżyć nie ma co narzekać

anineczka to widzę, że drzemie w Was dusza podróżnika hehe a w jakim mieście (wiosce) macie swój dom. Ja mam siostre kolo Cork i raz na rok tam wpadam na shoping :D hehe Na trop Twojego Kawasaczka wpadłam jak szukałam ludzi którzy mają chore dzieci na astme- moj najstarszy boryka się z czestymi napdami- i zaciekawiła mnie nazwa tej choroby szok poprostu szok, ile człowiek jeszcze nie wie ;/

annaoj jak dziś humorek już lepiej ?? A jak psinka ?

A tak na zakończenie wzywam zapracowane mamuśki :)

Hejjjj:)

witam sie i ja:)
monia zgadzam sie z dziewczynami roznicy pomiedzy 2 a 3,4 dzieci za bardzo nie ma:-D pewnie bylo by latwiej namowic meza gdybyscie mieli dzieciaki jednel plci. Ja swojego meza w 2 a nasze wspolne pierwsze wkrecilam tak: powiedzialam mu ze podejrzewam baaaardzo powaznie ze jestem w ciazy. Kilka dni trawil po czym oczywiscie okazalo sie ze w ciazy nie jestem ale "doszlismy do wniosku" ze moze jednak trzeba by bylo sie postarac bo juz sie zdazyl nastawic;-)
Teraz sam chce wiecej...:-D
trzymam kciuki&&&&&&
anieczka wspolczuje pakowania
natkaa gratuluje wynikow i mam nadzieje ze cukrzyca sie nie pojawi
annaoj to chodzi o pieska? mam nadzieje ze szybko wroci do formy

No niestety,bo wczorajszym badaniu wyszło, że mam znów cukrzycę ciążową i gin od razu skierował mnie na oddział, leżę już od wczoraj, cukry mam za wysokie, także do bani:-( do tego cukier w moczu i nie wiem jeszcze jak z wynikami krwi.

Annaoj jak psinka, ochłonęłaś trochę?

Stefaa jak wizyta?

Poziomki, a Twoja ciąża jak przebiega? Kiedy zazwyczaj robią u Was usg?

Natka przykro mi:( ale dobrze ze wiesz i maja na Ciebie oko:)
ja bylam dzisiaj u lekarza cisnienie i siusiu super a jutro zadzwoni i powie kiedy usg.
U nas robi sie usg 1-2 razy w ciagu calej ciazy

hej hej
w końcu Was poszukałam
Naatka dobrze ze wykryta, jesteś pod opieką lekarzy , będzie dobrze

pozdrawiam wszystkie

Hej.Kiedyś dwa razy startowalam w tamtym ''nieszczęsnym wątku''i niestety byłam niewidzialna mam nadzieję że tu się zadomowię.Jak widać na suwaczkach też mam trzy szczęścia kiedy zaszłam w trzecią ciążę myślałam że świat mi się zawalił..na szczęście nie jest tak źle jak się bałam.

Anek, na pewno nie będziesz niewidzialna:-) ja miałam podobne odczucia na początku a teraz nie mogę doczekać sie maleństwa, boję się tylko porodu, ale dwa przeżyłam, to i trzeci przeżyję.

Lenka, witaj:-) jak Twoja waga? Moja ciągle do góry, ale maleństwo przez tydzień niewiele przybrało, na szczęście.

Poziomki, masz rację wiadomo co mi jest to i zapobiegać można, do końca już nie długo, także nawet jak dadzą mi insulinę to jakoś przetrwam, byle do domu szybko mnie wypuścili, bo tęsknie za moimi chłopakami.

hej dziewczyny !!

Natka strasznie mi przykro bo tak się trzymałas cała ciąże, masz szczescie ze do porodu tuz tuz troche sobie odpoczniesz :) 3mam za ciebie kciuki żebys nie zwariowała

Lenka nareszcie hehe juz sie bałam, że nas nie odnajdziesz ale tylko tu jesteśmy bezpieczne ! haha

Anek taki to jest jak powstaje babski komber ;)ktróy mysli o sobie my raczej nikogo nie olewamy wiec witaj i pisz co u Ciebie :)

poziomka powaznie tylko 1-2 razy Usg my na kazdej wizycie hehe oolaa boga

annaoj a jak u Ciebie pozbierałas sie bo cisza jakas dobrze się czujesz?

A ja po wizycie u gin skomentuje to tak ; nie jestem w ciazy, nie mam nadzerki torbieli guzow, ale za to mam gormadke jajeczek wyprodukowane przez lewy jajnik czekajace na zapłodnienie haha maz spi na kanapie oby przypadkiem mnie nie zaczepił !! haha
a tak po za tym to ostro wzielam sie za pisanie bloga o ktorym marzylam od dluzszego czasu hehe zobaczymy co z Tego wyjdzie ;)

buziaczki kochane :*

reklama
Hej:-)
Anek,Lenka
witajcie:)
Natkaa nawet gdybys teraz zaczela rodzic dzidzius jest juz duzy i praktycznie donoszony:)
Wypuszczaja Cie do domu?
Stefa lekarz mi mowil ze nawet raz potrafia zrobic na poczatku zeby wady genetyczne wykluczyc i tyle
Tutaj ma sie luzne podejscie do ciazy i traktuje sie ja jak cos zupelnie normalnego a nie jak chorobe:) Oczywiscie jezeli cos sie dzieje opieki nie zaluja

Jakis marny dzien mam dzisiaj...

Do góry