reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

reklama
nie mam foty niestety. W de nie chce dawac mi lekarz mam tylko dwa zdjecia z wczesniejszych usg :/ no u mnie chlopak na 200% tak sie rozkraczyl i pokazal swoje okazalosci ze juz nawet lekarz nie musial nic mowic ;)

slodka owsianka wogole nie czujesz ruchow? A jak czulas w poprzednich ciazach? Tzn kiedy.

wiosna dotarla i do nas w koncu. Dzisiaj bylismy na basenie. Poplywalam i super sie po tym czuje tak mi stawy i plecy sie zrelaksowaly :) juz mi pachwiny zaczynaja dokuczac.

Cześć dziewczyny u mnie tragedia w piątek 1 kwietnia dowiedziałam się że mojemu dziecku w brzuszku przestało bić serce :-(, jeszcze 6 dni wcześniej widziałam i było ok po 6 dniach okazało się że uroslo jeszcze ale Umarło.
Przez weekend w domu byłam, przeprowadzalismy się w sobotę do większego domu, zmiana domu była też przez to dziecko, teraz czekam na przyjęcie w szpitalu, dziś zabieg. Mnie się nic nie dzieje, nic nie boli, nic nie plamie itp. Psycha mi siada jestem załamana, w najgorszych snach nie spodziewałam się że Serduszko przestanie bić :-(

Dorota, bardzo bardzo wspolczuje :(, sciskam Cie mocno

Happymama, w poprzednich ciazach podobnie mialam. Nawet pod koniec slabo ruchy czulam. Musialam sie bardzo mocno skoncentrowac zeby czuc. Bardzo mnie to stresowalo, co dzieje sie w brzuszku

Dorota strasznie mi przykro :( tak sie zastanawiałam gdzie sie podziewasz.

Happy świetny pomysł z tym basenem, ja mojego nie jestem w stanie wyciągnąć a sama z ferajna nie pójdę:/

Słodka może to przez łożysko z przodu, ono często wygłusza ruchy

U mnie M i maleństwo chorzy... Nie muszę Wam mowić które bardziej narzeka

Link do: Słodka Malina
Link do: Handmadebypati

reklama
Do góry