reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Na prośbę administratora umieszczam informację o nowo powstałym wątku :

" to coś na zasadzie konkursu, tylko w innej formie:) "

Serdecznie zapraszam.:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Witam wieczorkiem
Dzieciaki sie ładnie w urodziny swoich miskow,no to ja oczywiscie korzystam:tak::tak::tak:
Bylam z mlodymi i znajoma na miescie tak sobie połazic;-):-)Kupilam sobie kozaczki na korku takie juz bardziej wiosenne:tak::tak::tak::tak:Pozniej poszlismy do picollo na obiadek i wracalismy do domku:tak::tak::tak:
Az nie chce mi sie w to wierzyc ale moje dzieci byly meeega grzeczne:szok::tak:
Mam nadzieje ze to nie jest cisza przed burza:tak::tak::tak:
A dziewczynki jak ja przymierzalam buty staly przed lustrem i spiewaly koledy:szok::szok::szok::-D:-D

BEATA
Fajna focia:tak::tak:Widze ze Twoj synek ma podobne pomysly do moich dziewczynek;-):-)

MH
To zebranie Cie tak wymeczyło:confused:;-)

Zdrówka chorowitkom
Bartek zasnął o 19 to my zm poszliśmy do biedronki babcia z nim została:-)
kupiłam Bartkowi właśnie w biedronce rajstopki disneya za 7.99 zl takie cieńsze niestety były tylko jedne 80 więc mu kupiłam białe w niebieskie paski z myszką miki:-)A były takie fajne z bobem budowniczym ale za małe:wściekła/y:czasem w tej biedronce można znaleźć fajne rzeczy.Ja kolacyjke szykuje może sie jeszcze odezwe

Witam z rana :-)

Helena w domku, bo znowu kaszle :no: no ale ama nadieje, ze do poniedzialku wyprowadze ja na prosta :tak:

A mnie chyba przewiało :dry: szyja mnie boli okrutnie, smarowankao i szliczek pomagaja, wiec amam nadzieje ze przejdzie :tak:

A zebranie wczoraj wyjatkow meczące, rodzice się pokłucili :sorry2: masakra jakas :-D

Dowikla on czasami mnie zadziwia :tak: ostatnio wsadził tyłek do najmniejszej szuflady w domu :sorry2: a ona na prawdę mała :tak:
MH rodzice na zebraniu w przedszkolu się pokłócili? Ja myślałam że taki rzeczy zaczynają się dopiero w gimnazjum :tak:

Witam. A co tu znowu pustki :sorry2: u mnie dzisiaj pochmurno, zimno i na dodatek wieje wiatr :sorry2: więc chyba nici dzisiaj z wyjazdu do żar na lumpki :dry: ale to się jeszcze zobaczy :tak: my już po śniadanku, teraz dopiję ciepłą herbatkę i do kuchni trzeba wejść :tak: dobrze że mam pół obiadu ze wczoraj więc dzisiaj mało do roboty będzie :-) ale mi się spać chce, z miłą chęcią poszła bym się położyć i nie wstawała :-)

Witam :-):-):-)
Dzisiaj moje dziecię ma w przedszkolu bal karnawałowy i z racji tego obudziła się o godz.6.30 i już kazała szykować do przedszkola :szok::szok::szok: no i w podskokach z domu wychodziła - taka zadowolona ze założy suknię księżniczki :-D:-D:-D
A wieczorem do teściowej jedziemy więc znowu znikam na weekend
Beata no niezłe miejsce sobie Kubuś wynalazł :-D:-D:-D
MH a o co to pokłócili się rodzice :sorry2::sorry2:

Witam laseczki w piątek :happy:
Boszzzz u mnie wichura że głowe urywa aż mi sygnał na tv zanika :szok: do tego pada śnieg z deszczem no rozkosz normalnie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: wrrrr nie cierpie takiej pogody :no::no::no:
MH znam takie zebrania właśnie dlatego nie chodze do Adama na zebrania bo tam to norma że rodzice się kłócą ba nawet kiedys jeden ojciec się poderwał i do drugiego mówi "zamknij się bo ci za chwile przypier.....":szok::szok::szok::szok: więc wiem jak takie zebrania męczą :baffled::baffled::baffled: zdrówka dla Heleny :tak:
Beatko normalnie jak zobaczyłam fotke to na początku myślałm że to któryś ze szczypiorów Dowikli :-D:-D:-D nie no ma chłopak pomysły :-D:-D:-D:-D:-D:-D
Dowikluś moja Julka kolędy potrafiła latem na placu zabaw śpiewać :baffled::-) no i gratki dla super grzecznych księżniczek no i księciunia :-):-)
Anaconda wcale się Majeczce nie dziwię ja jak byłam dzieckiem i miałam wizję balu przebrania za księżniczkę to pół nocy nie spałam :-D:-D no to będzie pewnie najpiękniejszą księżniczką na balu :tak::tak::tak:
Aguśka bo te rajstopki w biedronce były naprawdę fajne fakt cieńsze ale ładne u nas też większość była 56-62 i 74-80 a 86-92 kila par :baffled::baffled: a ładne był te z bobem i koparką :tak::tak::tak::tak:a dziewczęce były cudne :tak::tak::tak:ale ja od zawsze twierdzę że dla dziewczynek jest więcej ładnych ubrań :baffled::baffled:ja nawet jak pójdę do lumpka to Julce awsze coś fajnego znajdę a chłopakom nie koniecznie :baffled::baffled::baffled: a mój synuś Adam zażyczył sobie na urodziny jakieś fajne dżinsy i nową bluzę z kapturem:baffled::baffled::baffled: boszzz on tylko bluzy z kapturem nosi:baffled::baffled::baffled::baffled:

reklama
Witam i ja
U nas tez pogoda fatalna:no::no::no:Dokladnie taka jak u Ciebie MALINUS:szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no::no::no:A ja bede musiala wyskoczyc z moja ferajna do osiedlowego sklepiku:rofl2:Masakrejszyn:no::no::no:
MALINUS
Adam to ma wiek ze bluzy tylko z kapturem i kaptur zawsze i wszedzie na glowie pewnie:tak:

MH
To wspolczuje tego zebrania:no:
U nas w przedszkolu na zebraniach wszyscy rodzice sie zawsze ze soba zgadzaja poki co:tak::tak::tak:
U Dominika wywizuja sie czesto dyskusje,ale na razie obylo sie bez kłotni:tak::tak::tak:

Do góry