reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Malina, ale promocje trafiłaś :szok::tak:

A bryka świetnie się spisała :rofl2: Ale i tak nie obeszło się bez ciągnięcia :eek: w parku przykryło ławki :szok: śniegu jest na wysokości siedzeń...

Monik, dasz radę :tak:
Muszę dać radę a wy do tego mnie zagrzewacie :-)
Niki padła, ale będe miała nockę :/

Zdrowka:tak:

Witamy

Rozgosc sie u nas na znajomych na bb jest wiele i uwaga bb wciaga:tak:
już jest bb super i wkońcu mam z kim porozmawiać :-) :-) pozdrawiam Dobrze ze dalas rade u sadysty.

MH ja bylam dzis z Oliwka pol godziny na dworze a w butach to plywalam:wściekła/y:.
JUSTA usmialam sie .Dzieki za mile slowa.Ale osiwiec do 24 roku zycia mi nie grozi bo w marcu koncza 27 lat:-D:-D:-D.

Spacer zaliczony,obiad zrobiony i zjedzony.Ide sie bawic z mala.G dzis w domu to moze pobawi sie z nami.Porobilam sobie plan co jeszcze do konca tygodnia mam zrobic aby sie wyrbic i czegos nie zapomniec.Od jutra koniec lenistwa hihihi:tak:

Qdziękuję mam nadzieje że teraz jakoś wyszłoUOTE]

reklama
Malina, ale promocje trafiłaś :szok::tak:

A bryka świetnie się spisała :rofl2: Ale i tak nie obeszło się bez ciągnięcia :eek: w parku przykryło ławki :szok: śniegu jest na wysokości siedzeń...

Monik, dasz radę :tak:

Niki padła, ale będe miała nockę :/
tyle sniegu:szok::szok:
Zdrowka:tak:

Dobrze ze dalas rade u sadysty.

MH ja bylam dzis z Oliwka pol godziny na dworze a w butach to plywalam:wściekła/y:.
JUSTA usmialam sie .Dzieki za mile slowa.Ale osiwiec do 24 roku zycia mi nie grozi bo w marcu koncza 27 lat:-D:-D:-D.

Spacer zaliczony,obiad zrobiony i zjedzony.Ide sie bawic z mala.G dzis w domu to moze pobawi sie z nami.Porobilam sobie plan co jeszcze do konca tygodnia mam zrobic aby sie wyrbic i czegos nie zapomniec.Od jutra koniec lenistwa hihihi:tak:

u sadysty nic nie bolalo a dentyska jest extra:tak:
Ja uciekam do kuchni zajac sie pieczarkami:-)

boże katastrofa:szok: chyba na razie zacznę pomału bo was zakręcę jeszcze oj idę zrobić kawę i zacznę pomału :no:ale na pewno osiągnę sukces i nawet zdjęcie wkleję oby nie w nocy hi hi.wybaczcie :rofl2:

Malinko tak dzięki tobie tu jestem i ciesze się niezmiernie piszę bo jestem Ci wdzięczna dziękuję :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

przepraszm dorota123456789 że tak namieszałam

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam dziewczyy, przepraszam, przeczytłam tak na szybko i niestety bez cytatów... bo dopiero niedawno mi neta wlaczyli i w sumie niedawno wróciłam:eek:

wykłócilśmy sie z szefem M o kase i jakos wyszło nawet, kupiłam sukienke na wyprzedaży w rybiku za 30 zł w Reserved- superowa- na wesele juz, bo w czerwcu bedziemy szli- najpierw miała byc na chrzciny,ale jednak na chrzciny w takiej nie wypada, a ze byla okazja za taką cenę to wziełam na inne wyjście;-)

Co do moreacji moze wieczorem juz sie za cos pozabieram:tak: eraz próbuje wogóle wszytko ogarnąć bo zaległosci tyle przez cały dzien nieobecności:szok: wiadomosci pełno i innych takich:tak:

wieczorem bedzie juz co nieco wiadomo- w razie jakichkolwiek propozycji zmian póki co prosze o wiadomosci pw, a dzis wieczorem albo jutro założę do tego specjalny wątek:tak::tak::tak:

Zaraz wracam tylko zakwas podkarmię,bo zamówienia na jutro mam.
Co do spania dzieci to Julu od urodzenia w łóżeczku i teraz nie mam z nim problemów ze spaniem na dole piętrusa :cool::cool: - Olek znowu z nami spał i teraz mamy ciągłe wędrówki ludów w nocy albo spanie z nami:sorry::crazy:.
Dłużej mnie nie będzie bo sąsiadka przyszła,żeby jej PITa rozliczyć:tak:.
Medea już pisałam do Aniaslu;-):tak:.
dlaczego napisałas za mnie?:confused:
ja juz wczoraj wieczorem pisąłam:eek: zreszta nawet napisalam na ogolnym ze wieczorem napisze:sorry:

Witam :-)dziękuję za przywitanie tak jestem nowa tutaj ale w domu już 8 lat mam synka Mateusz 2002 oraz córeczkę Laure 2008 może będę mogła z wami pisać :zawstydzona/y: tak przeglądałam i odpisałam na post Malinki
Witam nowa mamusię i zapraszam do nas- u nas sympatyczxnie miło i Mamusiowo;-);-):tak::tak::tak:

Medeuska tu jak zwykle jest co nadrabniac:-D:-DDobrze ze o swoje sie wyklociliscie no a kiecke to bys pokazala:-)

JA na jutro zrobilam rolady z pieczarkami w srodku.Mam nadzieje ze bedzie smakowite:-)
Laura oglada na TVP 1 dobranocke potem do wanny kolacje i spanko:sorry:

U mnie znieczulenie przestalo dzialac i czuje ze zeba brak:cool:Medeuska Ty to juz wyrobiona jestes w tym temacie:-D:-D
Na szcescie nic innego nie mam do robienia bo kolejnego rwania bym chyba nie przezyla:-D:-D
Ale podobalo mi sie to ze Pani najpierw zrobila zdjecie zeba, pokazala wszystko i powiedzial co bedzie robila.W sumie to ja dlugo myslalam ze ona sie tylko patrzy na tego zeba bo nic nie czulam ale jak mi powiedziala ze jest w polowie to smiac mi sie chcialo:laugh2:NOn stop sie mnie pytala czy wszystko ok i czy ma przerwac:szok:

Witam :-)dziękuję za przywitanie tak jestem nowa tutaj ale w domu już 8 lat mam synka Mateusz 2002 oraz córeczkę Laure 2008 może będę mogła z wami pisać :zawstydzona/y: tak przeglądałam i odpisałam na post Malinki
Witaj na forum :tak:

witam bardzo mi przykro:-( kiedy to przeczytałam ,nie wszyscy bogaci są tacy sami i nie zawszę tak samo myślą ,znam taka rodzinę ich syn chodzi do prywatnej szkoły ale jest zboku też nie jest zapraszany na urodziny a może kupić droższy prezent za to zaprasza dzieci takie które mu nie zazdroszczą i te które poznał np. w frajdzie wtedy widać że jest szczęśliwy ,ciężko ma dlatego że większość rodziców z jego klasy pozjadały wszystkie rozumy a koleżeństwo było fałszywe .Nawet jak masz możesz być dobrą sąsiadką ,uczciwą , koleżeńską :-) a przede wszystkim soda do głowy nie uderza ale takich jest mało !pozdrawiam

Wszystko zależy od wychowania.
Nie powiem,żebyśmy my byli biedni bo bym mocno zgrzeszyła,ale nie wyobrażam sobie,żeby moja córka tak się zachowała.:-:)no::zawstydzona/y::zawstydzona/y:.
Zęby to by chyba w podłogi zbierała.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Witam nowa mamusie i zapraszam do pisania:tak::tak::tak:
Moze napisz nam cos wiecej o sobie i swojej rodzince:-):tak:

MARTA
Bo ten co powiedzial ze ciaza to stan blogoslawiony chyba nigdy nie byl w ciazy hehe;-):-D:-D:-D
:-D:-D:-D:-D:-D
OK szczesliwa mamusia i żonka prowadząca dom oraz wychowuje moje szkrabki niestety mój mąż chciał tak :szok:
cały dzień sama z Lalą ale jest grzeczna i jak na swój wiek dużo potrafi ma się od kogo uczyć hi hi
lubię czytać no i gotować mało znajomych i brak sąsiadów:-( niestety mieszkam troszkę na uboczu ,całymi dniami ,snuję się po domu no i doszło do tego ze rozmawiam ze ścianami odpisuję teraz bo zazwyczaj jak ja jestem na dole to Lala jest na górze i muszę tak chodzić po schodach żeby zobaczyć co robi :-)
skąd my to znamy.:tak::-):-)

dokładnie :tak::-(, może nawet nie swiadomie potrafią tak zranić :szok:

ojojoj. zdrówka życzę:tak:.Wybaczamy niedysponowanie.:tak:

witam:tak::-) i zapraszam do udzielania się na forum:tak:

:-D:-D:-D:-D:-D

ale kolorowo:rolleyes::rolleyes::rolleyes:, fajna parada :tak:

Nie myśl o tym , bo w wieku 24 lat osiwiejesz.:tak:;-)

Medeuska zaginęła w akcji ( to do niej nie podobne :unsure::unsure::oo2:) więc ja publicznie ogłoszę , że forum " mamy siedzące w domach z dziećmi " ma od dziś dwóch nowych modów.:-) Jest nim medeuska i Justa_82 ( to chyba ja :unsure::oo2::rolleyes2:;-)).

W razie jakichkolwiek pytań, problemów prosimy o PW.:tak:
Gratulacje dla nowych modów.:tak:

jak narazie to Lali oglada Stacyjkowo a mi sie nic nie chce:confused2:pranie musze rozwiesic:eek:zaczekam az moj wroci i mi przyniesie bo ja bez zeba to teraz jestem jak inwalidka:-D:szok::-D
:-D:-D:-D:-D:-D:-D

WITAM NOWA MAMUSIĘ NA FORUM FAJNIE ŻE MÓJ POST CIĘ DO NAS ŚCIĄGNĄŁ:-D

witamy nowych modów na forum mamusiek:-D:-D:-D
Wiki duzo zdrówka:tak:
MH jak nowy wózek się sprawował na spacerku?
o tyle pamiętam:zawstydzona/y:
my po big spacerku w śniegu:szok:ale nawet ciepło i przyjemnie było:tak:po drodze zaszliśmy do reala Adam wybrał sobie ciacho:tak:pyszne było:tak::tak:Julina kupiła jemu komiks za 20 zł :szok:sam sobie wybrał Julka mówi mu możesz jeszcze coś sobie wybrać mam dla ciebie w budżecie 50 zł:-D:-D:-Dale Adacho zrezygnował powiedział że to chciał i bardzo dziękuje:tak::tak::tak:
Julinie kupiłam na wyprzedaży fajne adidaski wiosenne w kolorze śliwkowym z kwiatuszkami za 20 zł przecenione z 59 zł:szok:wiem bo kiedyś je oglądałam ale były drogiie a tu taka okazja:tak:i Antoniemu wiosenny kapelusz wiązany sztruksowy z nausznikami w pięknym czekoladowym kolorze tez z przeceny z 45 na 10 zł:tak:no więc się dzieci obkupiły:tak:Adas chciał jeszcze żel pod prysznic bonda to mu dokupiłam do bluzy w prezencie:tak::tak::tak::tak:
potem mieliśmy długi spacer i powrót i obiadzio na biegu:-D:-D
a jeszcze Ania super fotki:tak::tak::tak:świetna imprezka widać że ludzie się świetnie bawią:tak:
pięknie Adam postąpił :tak::tak::tak:
gratuluję udanych zakupów :tak:;-):-):-)

Fajna taka zabawa na ulicy:tak::tak:ludzie się bawią radują:tak::tak::tak:u nas niestety na ulicy jest szaro a ludzie jacyś tacy niewiem ponurzy chodzą:eek:dziś po raz pierwszy od x czasu stanełam w big kolejce do kasy uprzywilejowanej i nie chciało mi sie z ludźmi kłócić a tu pani kasjerka ówi proszę pani z dziećmi bez kolejki to dla pani kasa:szok::szok::szok:
super ta kasjerka :tak::-):-)

przepraszam ale jeszcze się tu mylę wiem że będziecie wyrozumiałe :zawstydzona/y: pisze tam gdzie odpowiedz a wychodzi gdzieś inndziej
szybko załapiesz :tak:
A ja mam jeszcze gorszego doła conajmniej jak z Warszawy do Krakowa:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry::angry:
Żyć mi się już nie chce.
Jest tragicznie.

Ostatnia edycja:
Wpadłam na minutkę
fajnie Monik ,zeci sie u nas podoba ,śmiesznie porobiłaś z tymi cytatami ,jak odpisujesz na cytat pisz po nawiasach ,bo to co pomiwdzy nawiasami to cytat włąsnie..
Fajna taka uliczna zbawa w Pobierowie było teraz palenie choinek taki festyn można powiedzieć,ludzie ,muzyka ,kiełbaski z ogniska ,grzane wino ,kulig itd...ale ja nie byłam :-pteraz załuje:sorry:
Malika Adam to fajowy dzieciak:tak:
Medeuska i Justa witam szefowe:-D

As nawet nie wiem jak ci odpisać ,bo to trudne .ae powiem ci ,ze poddać sie nie mozesz ,bo niczego sama nie przeskoczysz ,a bliscy cie potrzebuja:tak:,ja cie tulam mocno:tak:

MARTA
Bo ten co powiedzial ze ciaza to stan blogoslawiony chyba nigdy nie byl w ciazy hehe;-):-D:-D:-D
Dokładnie:tak::tak::-D:-D:-D:-D.
dlaczego napisałas za mnie?:confused:
ja juz wczoraj wieczorem pisąłam:eek: zreszta nawet napisalam na ogolnym ze wieczorem napisze:sorry:
Widocznie nie doczytałam:sorry::zawstydzona/y:.A resztę wyjaśniłam na PW.
Jeszcze raz gratuluję obu moderatorkom:tak:.
Ale co tak bez niczego:-p:sorry::sorry::eek:?

Ja po kursie:-), dziś pensje i urlopy liczyliśmy ręcznie a jutro już na Płatnika i Symfonię wchodzimy pracować:tak:. M z Olkiem poszli sankami do Lidla - Julowi chyba się pogarsza, bo katar bakteryjny cały czas mu leci i zaczął kaszleć szczekająco:-(.

Witam wieczorkiem
Bylam z mlodymi na chwile u znajomej a teraz siedze i czekam na M jak milosc:tak::tak::tak:
Nic mi sie znowu nie chce i jestem jakas glodna:sorry:
Znowu byl facet od pieca i wkoncu mam w domu tak cieplo jak lubie;-):-)

MALINUS
Fajne prezenciki i super ze trafilas takie wyprzedaze:tak::tak::tak:

reklama
No to dziewczyny wieczornie z dłuższa chwilą dla siebie juz zasiadam do Was i stawiam driny z okazji Moderacji:-D:-D:-D:-D

Medeuska tu jak zwykle jest co nadrabniac:-D:-DDobrze ze o swoje sie wyklociliscie no a kiecke to bys pokazala:-)

JA na jutro zrobilam rolady z pieczarkami w srodku.Mam nadzieje ze bedzie smakowite:-)
Laura oglada na TVP 1 dobranocke potem do wanny kolacje i spanko:sorry:

U mnie znieczulenie przestalo dzialac i czuje ze zeba brak:cool:Medeuska Ty to juz wyrobiona jestes w tym temacie:-D:-D
Na szcescie nic innego nie mam do robienia bo kolejnego rwania bym chyba nie przezyla:-D:-D
Ale podobalo mi sie to ze Pani najpierw zrobila zdjecie zeba, pokazala wszystko i powiedzial co bedzie robila.W sumie to ja dlugo myslalam ze ona sie tylko patrzy na tego zeba bo nic nie czulam ale jak mi powiedziala ze jest w polowie to smiac mi sie chcialo:laugh2:NOn stop sie mnie pytala czy wszystko ok i czy ma przerwac:szok:
dlaczego bys nie przezyla?:-p:-p:-p
ja wole wyrywanie niz szlifowanie i głębokie borowanie:eek:

Załączniki

• drink-recipes.jpg
    drink-recipes.jpg
    14,3 KB · Wyświetleń: 17
Do góry