medeuska
październikowa mama'09
wrócilam z przymiarki- nie bolało
ale w środe bedzie bolało bo znów szlifowanie na 18:-(
i znow 2-3 godz z głowy
malinka jaki ładny nowy avatarek
ale w środe bedzie bolało bo znów szlifowanie na 18:-(
i znow 2-3 godz z głowy
malinka jaki ładny nowy avatarek
dobrze ze wychodzicie na prostapowoli wiekszosc spraw wychodzi na prosta koncówka i początek roku jeszcze kiepskie były zmarł ojciec Leszka
z dobrych spraw to w końcu udało się wywalczyć z tym durnym bankiem wypisanie L jako neirzetelnego klienta wiec mozemy ruszyć z kredytem , opowiadałam Wam L skradli dokumenty wiele lat temu wyrobił nowe a ktoś na stary dowód juz nieaktyualny podzyrował kredyt spory kilka lat sie sprawy ciągnęły ale w końcu napisali ,że doszło do wymuszenia i skazali jakiś dwóch typów za oszustwa , zastanawiamy sie jeszcze nad założeniem sprawy bankowi za nierzetelność , przetwrzanie danych , zneisławienie i straty moralne i foinansowe przez zaniedbania niesprawdzenia wiarygodnosci dokumentów nie mglismy kupic mieszkania wziac zadnej pozyczki nic , zobaczymy czy uda się wygrac sprawę
ale było tyle stresu latania i załatwiania ,że na wszystko inne brakło czasu ;/
mniam z bita smietanana 16 jedziemy do znajomej na gorfy a ja dopiero zalozylam spodnie z dresuno bo w szlafroku do pralni nie polece
Pranie sie kreci.Laura bawi sie farma z FP a moj zabral sie do klienta
ojjjj zdrówkaWitam no to my juz po lekarzu wizyte mielismy na 10 :20 a po 12 wyszlismy tyle bylo dzieci
ale Emily super sie bawila w poczekalni nawet kolezanke sobie znalazla
Przyznam ze nic nie czytalam
U lekarza okazalo sie ze Emily ma nadal zapalenie oskrzeli i ze tamten antybiotyk jej nic nie pomogl dostala teraz jakis inny atybiotyk niby silniejszy jesli jej do czwartku nie przejdzie to musimy na pobranie krwi jechac bo lekarzowi cos nie pasuje ze ja ten kaszel i zapalenia oskrzeli tak dlugo trzyma a ani razu goraczki nie miala no coz poczekamy do czwartku a jak co to bedziemy robic badania
a po drugie jak chce żebym miała więcej centymetrów w biuście to raz musi je często masowacdwa może mi dać na operację plastyczną ja tam się na jedrne sylikony nie pogniewam