reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
witam serdecznie mile Mamuski. co tam slychac??
ja wczoraj po dwutygodniowych walkach z Groszkiem,a w zasadzie z jego zaparciami odkrylam sposob jak sie ich pozbyc. Okazalo sie, ze mleko bylo za...zimne! Wystarczylo podniesc tempetarure o 2 st. i juz jest wszystko ok. Az dziwne, ze takie pierdoly wplywaja na organizm dziecka. teraz tylko mam nadzieje, ze to tak zostanie ;)

Witam witam! Macius wczoraj usnał o 18.30 ale moj maz zajał kompa i nie chciał pusic :p

Ja też długo czekałam na pesel, a potem jeszcze miałam problemy z kartą zdrowia. A wszystko przez to ze moj mąz nie chciał wrócić do szpitala i wziasc ode mnie zgody na meldunek i tak ustawowo Maciek ma meldunek w Krakowie.

Oj coraz wiecej nas na tym forum, ciesze sie z tego ;D

Cześć mamy siedzące. Obsiadując net znalałam parę pieknych ciuszków...nie ponosiłybyscie czegos takiego, co?

Np. takie średniowieczne cudo:

med7b6kc.jpg

Albo takie w stylu Arweny...

medclose4me.jpg

Moje prywatne zainteresowania to epoka edwardiańska, georgiańska i wiktoriańska, popatrzcie sobie na edwardiański styl...

c198a9aj.jpg

wiktoriański...
victorian4if.jpg

georgiański..

b91b2ea.jpg

Żeby fqajniej było w odtwarzanie tych strojów, bale i inne sprawy bawia się dorosli, normalni ludzie...Bylismy z mężem na średniowiecznym turnieju w Sandomierzu, normalnie cudo- tańce dworskie, te stroje...odtwarzano wjazd krola Batorego do Sandomierza...
Sa specjalnie kluby damskie, spotykające się w strojach z epoki. Kusi mnie to ogromnie! Na razie milo popatrzec, co? Na chandrę zimowa jak znalazł, na nasze zupki, zabki, pieluszki...

Witam ja dzisiaj pobudka o 8 nie tak źle bo o 5.30 było mleczko i tak :):):)

Fajne ciuszki można by w takim czymś na wesele iść ???

Kurcze siedze w domu - domem sie zajmuje, Zuzią też - a mi nawet cieżko głowe sobie umyć ;) ;) ;)

Pozdrawiam

W tym różowym to usiąśc się nie dało, jak uważacie??
W tych poduchach z tyłu mozna by kota zmiescić...albo podręczny zapas chusteczek do nosa...

Ale ten styl! Nie dalo sie w tym dzidzi przewijac, karmić. Musi byc niania i pokojówka, a dama sobie spaceruje po ogrodzie i patrzy na rozkosznie gaworzacego brzd/aca w wozku i wzdycha...

Albo to dla panieniek bezdzietnych, nie da sie inaczej. ;)

Siemka. My dzisiaj od 6 nie śpimy ale dopiero teraz mam czas dla siebie hehe bo mój urwisek sobie śpiochulka :p, a mama wreszcie śniadanko spałaszuje i przy kafci posiedzi mniam....

reklama
Do góry