reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
witam kochane po zapracowanym weekendzie:happy:
sorki ale przeczytałam tylko po łepkach:zawstydzona/y::zawstydzona/y:dowiklusi mąż wpada na 4 dni jupi ale fajnie i szczypiorki będą maga szczęśliwe:tak::tak:
agnes oliwka śpi znów w pampersie ale nie sika więc git:tak:
lunce mąż mieszkanko wysprzątał (no patrz nie ma to jak piotrki bo mój też:rofl2:)no i koncert się udał ja czekam na fotki:tak:
wiki ma czrne włosy i wygląda superaście:tak:
anabubki małż pracuje i się anabub ce na różaniec nie chce chodzić:confused2:tak to jest jak się ma komunistkę w domku kochana:rofl2:
patrysia no niunia jest liczna cud miód ja nie mam takiej świetnej fotki z żadnego usg z 3 ciąż:no:suer pamiątka:tak:
medea ułożyłaś już wszędzie panele??to fotki fotki fotki:tak:kochana mi się brzuch wcale nie opuścił z antkiem jak mi pęćherz przebili gdzieś tak 20 minut przed urodzeniem to może opadł:-Dale apetyt przed porodem tak jakoś z tydzień miałam zerowy:tak:a i przed wszystkimi porodami mnie przeczyszczało:tak:
ooo tyle zapamiętałam:cool2::cool2::cool2:
ja weekend miałam mega zapracowany wichura była taka że:szok::szok::szok:i lało masakrycznie :tak:dzisiaj pogoda na szczęście git:tak:
dzieciaki starsze były ze swoim tata w sobotę w cyrku i julka mówi że zotanie treserką lwów:szok:
antek się smarczy:sorry:
ja dalej kaszlę:sorry:
chłopaki mieszkanie sprzątneli tylko okien nie myli bo wichura i ulewa więc to mi zostało:tak:zaraz nastawiam pranie szykuję obiad może umyję jedno okno i mam górę prasowania:tak:
aaa dziewczyny oglądałyście wczoraj na 1 pierwszy odcinek "dom nad rozlewiskiem"?polecam super film
dobra wpadnę jak się troszkę obrobię buziaczki:tak:

witam kochane po zapracowanym weekendzie:happy:
sorki ale przeczytałam tylko po łepkach:zawstydzona/y::zawstydzona/y:dowiklusi mąż wpada na 4 dni jupi ale fajnie i szczypiorki będą maga szczęśliwe:tak::tak:
agnes oliwka śpi znów w pampersie ale nie sika więc git:tak:
lunce mąż mieszkanko wysprzątał (no patrz nie ma to jak piotrki bo mój też:rofl2:)no i koncert się udał ja czekam na fotki:tak:
wiki ma czrne włosy i wygląda superaście:tak:
anabubki małż pracuje i się anabub ce na różaniec nie chce chodzić:confused2:tak to jest jak się ma komunistkę w domku kochana:rofl2:
patrysia no niunia jest liczna cud miód ja nie mam takiej świetnej fotki z żadnego usg z 3 ciąż:no:suer pamiątka:tak:
medea ułożyłaś już wszędzie panele??to fotki fotki fotki:tak:kochana mi się brzuch wcale nie opuścił z antkiem jak mi pęćherz przebili gdzieś tak 20 minut przed urodzeniem to może opadł:-Dale apetyt przed porodem tak jakoś z tydzień miałam zerowy:tak:a i przed wszystkimi porodami mnie przeczyszczało:tak:
ooo tyle zapamiętałam:cool2::cool2::cool2:
ja weekend miałam mega zapracowany wichura była taka że:szok::szok::szok:i lało masakrycznie :tak:dzisiaj pogoda na szczęście git:tak:
dzieciaki starsze były ze swoim tata w sobotę w cyrku i julka mówi że zotanie treserką lwów:szok:
antek się smarczy:sorry:
ja dalej kaszlę:sorry:
chłopaki mieszkanie sprzątneli tylko okien nie myli bo wichura i ulewa więc to mi zostało:tak:zaraz nastawiam pranie szykuję obiad może umyję jedno okno i mam górę prasowania:tak:
aaa dziewczyny oglądałyście wczoraj na 1 pierwszy odcinek "dom nad rozlewiskiem"?polecam super film
dobra wpadnę jak się troszkę obrobię buziaczki:tak:
no panele w całym pokoju były juz w sobote wieczorem- teraz robilimy listwy narożnikowe- wczoraj M malował kaloryfer i jak skoncymy teraz to bedzie jeszcze wiercic na lampki, półki i na maskotki na ta siatkę jak juz bede miała porobione i posprzatane to Wam pokaże:-p:-p:-p:-p
w trakcie nie bede robić:-p:-p:-p najlepszy będzie efekt końcowy:-):-):-):-):-):-)

sama chwal sie fotkami:-p:-p

Witam
Mlody juz w szkole a dziewczynki sie wlasnie ubieraja:tak:
Strasznie zimno bylo jak z mlodym szlam a do tego fatalny wiatr-z mnie uszy bolaly od tego chlodu:no::no::no:
Ale zapowiada sie ladna pogoda i tak niby do knca tygodnia:tak::tak::tak:

23 przylatuej M na 4 dni bo wczoraj dzwonil i ma juz zabukowany bilet:tak::tak::tak:Mlodym jeszcze nic nie mowie bo chce zeby mieli niespodzianke jak rano wstana:-):tak:
No to super będą miały niespodziankę :-D:tak: szkoda że tylko na 4 dni ale to zawsze coś :tak::tak:
Witam i ja unas nocka spokojna wyspalismy sie pobutka jakoś przed 7:00 teraz Kamilka usypiam bo strasznie spiący juz był:szok:a wczoraj wieczorem zasnełam z dziecmi o 20:00
Mi Kubek też się obudził przed 7 i zasnął godzinkę temu :tak: i też razem z nim zasnęłam wczoraj ale o 21 :-D
Witam z rana
Maja ma cały zapchany nos ale na szczęście gorączka spadła. Ciekawa jestem co jej da lekarka, oby to nie był znowu jakiś antybiotyk:no::no::no:
U mnie w domu też bajzel jak diabli, zaraz biorę się za sprzątanie a potem do lekarza. Nie chcę iść z rana bo wydaje mi się że teraz najwięcej ludzi a u nas nie ma na godzinę tylko jak kto przyjdzie to czeka w kolejce :sorry::sorry::sorry:
Ja też o żadnym cudzie nie słyszałam:no::no::no:
A szczypiorki faktycznie będą miały niespodziankę
Zdrówka dal małej :tak: najgorsze to w przedszkolach jest jak jedno chore to potem leci sznureczkiem po dzieciakach :no:
Coś mi farbą zaczęło zalatywać:crazy:,dotykam a tu grzejniki cieplutkie:tak::cool2::-):-).
U mnie też dzisiaj zaczęli grzać, w końcu bo tak zimno już się w domu robiło aż strach :no:

Witam w nowy tydzień :tak:
Pogoda jako tako fajna, koleżanka mnie na kawę zaprasza ale coś nie chce mi się wychodzić z domu :no: Obiad mam zrobiony, posprzątane, drugie pranie się właśnie zrobiło i zaraz do suszarni trza iść powiesić :tak: ja weekend trochę do d** miałam. Mama trochę chora była (trzustka) i od piątku do soboty leżała i nic nie robiła, więc miałam trochę roboty a wczoraj goście więc nie miałam jak zajrzeć za co przepraszam, a 5 stron czy 6 po 40 postów to nie dam rady nadrobić :-( w piątek czy czwartek poparzyłam się jebadełkiem na brodzie i mam zajefajną krechę oby tylko blizny nie było :tak:

Witam BAETKO
Zdrowka dla Mamy:tak:Mam nadzieje ze juz lepiej sie czuje:tak::tak::tak:

Ja sie powoli zmywam bo chce wyjsc z mlodymi:-):tak:
Jakos nie moge sie podniesc od tego laptopa:confused2::-p

Witam poludniowo

Nie mam sily was czytac, troche roboty po wczorajszych zajeciach i musze domek ogarnac bo mezczyzni narozrabiali wczoraj (lazienka cala zapylona)

Milego dnia

Dowilka dzięki z mamą lepiej ale dietka musi być :no:

Idę pranie powiesić i sąsiadów z góry opier*** bo za głośno muzykę słuchają :wściekła/y: debile myślą że sami są a tu pełno małych dzieci obok :wściekła/y: zaglądnę potem :tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
beata czym się poparzyłaś????
ja nastawiłam pranie ogarnełam łazienkę i woda na makaron a reszte zrobię potem narazie muszę kawulca wypić i szukam akumulatorków od aparaty bo adam pożyczył je sobie ostatnio a ja teraz nie mogę znaleź:sorry::sorry::sorry:

Do góry