reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
zauwazylam ze wszystkie mniej wiecej w tym samym czasie mamy @
sprawdza sie stara regula (z moimi kol sie tez sprawdza)
dziewczyny (kolezanki, psiapsoly itp.) z jednej grupy społecznej @ przechodza mniej wiecej w tym samym czasie :szok::szok::szok::szok::cool2::cool2::cool2::cool2:
i co wy na to???
Koffana ale nie co 20 dni:crazy::no:.Dziękuje za takie częste odwiedziny:sorry:.

Witam,dzisiaj jestem padnieta...od 5 nie spie...
A mam takie pytanie jak zasypiaja Wasze dzieci?tzn chodzi mi o to ze Milos zod paru dni domaga sie tego bym to ja go usypiala tzn wystarczy ze połoze go do łóżka duzego i kolo niego a on 5minut i spi.Przekladam go potem do łóżeczka ale w nocy sie budzi i znowu chce do mnie...Tyle ze moj m. tez chce spac ze mna,a nie zebym to ja z synem spala.

reklama
Witam,dzisiaj jestem padnieta...od 5 nie spie...
A mam takie pytanie jak zasypiaja Wasze dzieci?tzn chodzi mi o to ze Milos zod paru dni domaga sie tego bym to ja go usypiala tzn wystarczy ze połoze go do łóżka duzego i kolo niego a on 5minut i spi.Przekladam go potem do łóżeczka ale w nocy sie budzi i znowu chce do mnie...Tyle ze moj m. tez chce spac ze mna,a nie zebym to ja z synem spala.

Jak go teraz przyzwyczaisz do spania ze sobą to już potem będzie bardzo trudno go odzwyczaić, odradzam mimo że to łatwy sposób na usypianie. Musi nauczyć się sam zasypiać:tak::tak::tak:

Do góry