anaconda27
styczniówka2006
A moja mała ani myśli spać ale co się dziwić skoro w dzień spała ponad 2 godz, teraz na zabawę się jej zebrało
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Koffana ale nie co 20 dni.Dziękuje za takie częste odwiedziny.zauwazylam ze wszystkie mniej wiecej w tym samym czasie mamy @
sprawdza sie stara regula (z moimi kol sie tez sprawdza)
dziewczyny (kolezanki, psiapsoly itp.) z jednej grupy społecznej @ przechodza mniej wiecej w tym samym czasie
i co wy na to???
Koffana ale nie co 20 dni.Dziękuje za takie częste odwiedziny.
Nie możliwe ze masz co 20 dni?? Ja najpierw po porodzie mialam 6 tyg potem miesiac przerwy a nastepna przez 9 tygodni. Tego nikomu nie zycze (zwlaszcza jak sie ma ochote na igraszki )
Niektórzy potrzebują trochę więcej czasu na uregulowanie
Wcześniej brałam zastrzyk Depo Provera i mi się wszystko rozregulowało :-(i @ rok nie miałam a teraz chyba to sobie nadrabia.Dobrze,że wogóle jest.
Myślisz,że testów nie robiłam?No ja bym pewnie myslala ze w ciazy jestem
Witam,dzisiaj jestem padnieta...od 5 nie spie...
A mam takie pytanie jak zasypiaja Wasze dzieci?tzn chodzi mi o to ze Milos zod paru dni domaga sie tego bym to ja go usypiala tzn wystarczy ze połoze go do łóżka duzego i kolo niego a on 5minut i spi.Przekladam go potem do łóżeczka ale w nocy sie budzi i znowu chce do mnie...Tyle ze moj m. tez chce spac ze mna,a nie zebym to ja z synem spala.