Natalineczka555
kocham kochać :)
jutro popytam o te pasty dla dzieci, do tej pory mylsm mu zeby woda przegotowanaMigdaly sa bardzo dobre na zgage oczywiscie te w calosci mi bardzo pomagaly
My dzis z Ania mialy babska imrezke
A co do fluoru to jest w tabletkach rozpuszcza sie go w odrobinie wody na lyzeczce i gotowe
jasne ze mozna u nas jest przynajmniej wskazane do 1 roku zycia fluor podowac a potem pasta do zebow z fluorem wlasnie moja kolezanka nie uzywala fluoru i jej dziecko ma popsute zabki i pruchnice tak wiec fluor jak najbardziej wskazany przynajmniej mi lekarz zawsze tak mowil i przepisywal sam od siebie tabletki
jasne ze sa pasty z fluorem dla dzieci ja ostatnio kupilam signal dla dzieci z fluorem
a jak chirurgicznie to nie moglby ci trzech na raz charatnacMi hepatil pomagał, a miałam taką zgagę że strach aż mi nie dobrze było a ja jakos na mam talent nie mogę trafić bo to albo Kube kąpać albo zasypiam
Ja też Kubie nie daje pić w nocy, chyba że nad ranem coś się obudzi i marudzi to dam mu wody i idzie dalej spać
To są skutki picia Kochana ale za to fajnie się bawiłaś super
Witam w niedzielę!!
Kuba z M śpią. Wrócił koło 5 z roboty masakra, jacyś wegetarianie byli na weselu i o 3 mieli złożyć zamówienie co chcą zjeść a zamówili dopiero o 4!!! nie mam pytań, chyba nie wiedzą że inni też chcą odpocząć na szczęście dzisiaj ma wolne
Wczoraj dzień mi minął tak szybko że nawet nie wiem kiedy Kuba jak zasnął około 10.30 tak obudził się koło 14.00 potem mi marudził trochę bo go obudziłam w samochodzie dzisiaj znowu na festyn na miasto i do żagania więc mnie nie będzie ;-) ząb dalej boli, jak się przebudziłam w nocy o 3 to taka byłam spuchnęta że szok, jakby mnie kto pobił. Dałam sobie dawkę przeciwbulową i dopiero teraz zaczyna mnie znowu boleć poczekam na kasę pod koniec miesiąca i idę go wyrwać. Chirurgicznie niestety noale cóż jak nie chce wyjść cały i tak jeszcze 3 zęby masakra ja chyba umrę z bólu wczoraj jeszcze @ dostałam to już kompletnie nie mam na nic ochoty
Ale słonko świeci więc moze mi się humor poprawi
Miłego dnia życzę ;-);-)
prywatnie idziesz czy panstwowo
ciekawa jestem bo moja mama ma do wyrwania 4 zeby z perzodu i nikt jej na raz nie chce wyrwac
a ona cykor jak i ja
Witam gorąco w te piekna sloneczna niedziele zaraz trza sie ubrac i po obiadku do babuni skoczyc na jakas kawke dawno nie bylam a mamie juz obiecalam wiec dotrzymam slowa