reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Migdaly sa bardzo dobre na zgage oczywiscie te w calosci mi bardzo pomagaly:tak::tak:

My dzis z Ania mialy babska imrezke:tak::tak::tak:
A co do fluoru to jest w tabletkach rozpuszcza sie go w odrobinie wody na lyzeczce i gotowe :tak::tak::tak:

jasne ze mozna u nas jest przynajmniej wskazane do 1 roku zycia fluor podowac a potem pasta do zebow z fluorem:tak::tak: wlasnie moja kolezanka nie uzywala fluoru i jej dziecko ma popsute zabki i pruchnice tak wiec fluor jak najbardziej wskazany przynajmniej mi lekarz zawsze tak mowil i przepisywal sam od siebie tabletki

jasne ze sa pasty z fluorem dla dzieci ja ostatnio kupilam signal dla dzieci z fluorem:tak::tak::tak:
jutro popytam o te pasty dla dzieci, do tej pory mylsm mu zeby woda przegotowana :sorry::sorry::sorry::tak::tak:
Mi hepatil pomagał, a miałam taką zgagę że strach aż mi nie dobrze było :no: a ja jakos na mam talent nie mogę trafić bo to albo Kube kąpać albo zasypiam:tak:

Ja też Kubie nie daje pić w nocy, chyba że nad ranem coś się obudzi i marudzi to dam mu wody i idzie dalej spać :tak:

To są skutki picia Kochana :-D ale za to fajnie się bawiłaś :tak: super :-D

Witam w niedzielę!!
Kuba z M śpią. Wrócił koło 5 z roboty :no: masakra, jacyś wegetarianie byli na weselu i o 3 mieli złożyć zamówienie co chcą zjeść a zamówili dopiero o 4!!! :wściekła/y: nie mam pytań, chyba nie wiedzą że inni też chcą odpocząć :no: na szczęście dzisiaj ma wolne :tak:
Wczoraj dzień mi minął tak szybko że nawet nie wiem kiedy :tak: Kuba jak zasnął około 10.30 tak obudził się koło 14.00 :tak: potem mi marudził trochę bo go obudziłam w samochodzie :no: dzisiaj znowu na festyn na miasto i do żagania :tak: więc mnie nie będzie ;-) ząb dalej boli, jak się przebudziłam w nocy o 3 to taka byłam spuchnęta że szok, jakby mnie kto pobił. Dałam sobie dawkę przeciwbulową i dopiero teraz zaczyna mnie znowu boleć :no:poczekam na kasę pod koniec miesiąca i idę go wyrwać. Chirurgicznie niestety noale cóż jak nie chce wyjść cały :wściekła/y: i tak jeszcze 3 zęby :no: masakra ja chyba umrę z bólu :no::no: wczoraj jeszcze @ dostałam to już kompletnie nie mam na nic ochoty :crazy:
Ale słonko świeci więc moze mi się humor poprawi :tak:
Miłego dnia życzę ;-);-):-D:-D
a jak chirurgicznie to nie moglby ci trzech na raz charatnac:confused::confused::confused::confused:
prywatnie idziesz czy panstwowo :eek::eek::eek::eek:
ciekawa jestem bo moja mama ma do wyrwania 4 zeby z perzodu i nikt jej na raz nie chce wyrwac
a ona cykor jak i ja :sorry::sorry::sorry::-D:-D:-D:-D:-D

Witam gorąco w te piekna sloneczna niedziele zaraz trza sie ubrac i po obiadku do babuni skoczyc na jakas kawke dawno nie bylam a mamie juz obiecalam wiec dotrzymam slowa :tak::tak::tak::tak:

reklama
Witajcie Przeszlam tak po postach po łebkach :zawstydzona/y:
No wiec tak u mnie juz lepiej oczywiscie nie stosowalam sie diety bo nie wytrzymalam... no i tabletek tez nie zarzywalam bo jak pisze ze nie wskazanae topo co mam brac.... - no i samo przeszlo czyli juz 2 dni jest ok :tak:
Moj m pojechal po auto (omega combi albo mondeo combi) ale co sie okazalo wszystkie te z ogloszen mialy jakies "ale" wiec jak narazie wraca bez auta a jechal az do Poznania i dalej :confused2: tak wiec twierdzi ze moze jeszcze gdzies zajada na gielde - byc moze cos bedzie... to sie okaze :sorry:
No ja dzisiaj chialam isc na kawke do tego Panstwa G ale musze zadzwonic czy nie maja jakis planow choc wstepnie umawialismy sie na niedzilee - pojde z mlodym bo m penwie bedzie kolo wieczora :confused2: a wujechal juz o 2 w nocy :tak:
nie wiem co jeszcze chcialm napisac :eek:

Witam wieczorową porą:-):-):-)
Wpadłam tylko napisać że Maja wylądowała u lekarza z zapaleniem ucha. Jak poszłam po nią do przedszkola to pani powiedziała że się skarżyła że ją uszko boli i była marudna, no i zmierzyła jej temperaturkę i miała 38,5st., więc po przedszkolu szybko zadzwoniłam do przychodni i wyciągnęłam jej kartę. No i się okazało że ma zapalenie ucha i dostała antybiotyk:-:)-:)-( i w środę na kontrolę mamy przyjść. No więc już się nachodziła do przedszkola:-:)-:)-(
ojejku boroka mala - zdrowka dla niej :tak:
dotarlam do konca ufffff
Oszalalyscie jak mnie nie ma to tu masakra wchodze i mam do nadrobienia 5 stron po 40 postow:szok:
Czytam, czytam i wkoncu koniec

Ja jakos nie mialam jak wejsc na bb mialam troche na glowie ale jest juz luzik
Moj pojechal o 22 do Polski i wraca w niedziele
Jutro zabieram Laura do Aqua parku na 4h
Wieczorem wybieram sie na poopoijawe wiec zcasu nie marnuje Jak chlopa nie ma w domu trza korzystac ile sie da:-D:-D:-D

Dobranoc
jeeee ale bym sie przeszla do aqua parku :tak::tak:
milego wypadu :tak:

No a tak poza tym to cos mi komp szwankuje :wściekła/y: nie wiem co sie z nim dzieje albo myszka nie dzial i trza resetowac kompa albo komp sie zacina i takie buty :crazy:
Ok ja ide pilnowac obiadku poki maly jeszcze spi :tak:

Ja czekam az Oliwka usnie a potem zabieram się za obiadek.:tak::tak::tak:

u mnie pogoda dzis rewelacja,słońce,ciepło,24C :-):-):-):-):-):-):-)cudnie wręcz:tak::tak::tak::tak::tak:

Beata współczuję bólu zeba,zrób coś szybko z tym bo bedziesz cierpiała kochana,a samo nie minie na bank,będzie jeszzce gorzej :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

My juz po spacerku i dziewczynki leza juz w lozeczkach:tak:No nie bylo tak zle na dworze:-);-)Ja siedze i wpierniczam laysy paprykowe i czekam za siorka z moim chrzesniakiem:tak::tak::tak:Mam dla Niej full zabawek wiec mi sie zrobi troszke luzniej:-):-D
Musze wstawic pranie i cos wyprasowac ale jakos mi sie nie chce

Witam w niedzielę!!
Kuba z M śpią. Wrócił koło 5 z roboty :no: masakra, jacyś wegetarianie byli na weselu i o 3 mieli złożyć zamówienie co chcą zjeść a zamówili dopiero o 4!!! :wściekła/y: nie mam pytań, chyba nie wiedzą że inni też chcą odpocząć :no: na szczęście dzisiaj ma wolne :tak:
Wczoraj dzień mi minął tak szybko że nawet nie wiem kiedy :tak: Kuba jak zasnął około 10.30 tak obudził się koło 14.00 :tak: potem mi marudził trochę bo go obudziłam w samochodzie :no: dzisiaj znowu na festyn na miasto i do żagania :tak: więc mnie nie będzie ;-) ząb dalej boli, jak się przebudziłam w nocy o 3 to taka byłam spuchnęta że szok, jakby mnie kto pobił. Dałam sobie dawkę przeciwbulową i dopiero teraz zaczyna mnie znowu boleć :no:poczekam na kasę pod koniec miesiąca i idę go wyrwać. Chirurgicznie niestety noale cóż jak nie chce wyjść cały :wściekła/y: i tak jeszcze 3 zęby :no: masakra ja chyba umrę z bólu :no::no: wczoraj jeszcze @ dostałam to już kompletnie nie mam na nic ochoty :crazy:
Ale słonko świeci więc moze mi się humor poprawi :tak:
Miłego dnia życzę ;-);-):-D:-D

No to ci nie zazdroszcze. Trzymaj się.

Ja dzisiaj jakos fatalnie sie czuje. Zeby mi ida i od tego glowa nawala. Dziecko bawi sie z kuzynkami wiec chwila spokoj. Ide za chwile do wanny moze mi przejdzie bol. A pogoda sie psuje. Jakas chmura idzie. A mielismy do Wisly jechac pospacerowac z malym.

Witam jestem tylko żeby sie przywitac bo zaraz gości będę miała. imprezka sie udała. Oleńka wyglądała przecudnie a po chrzcinach mąż mi impreze urodzinowa zrobił we dwoje:-p:-p:-pO 2 w nocy poszliśmy spać:zawstydzona/y::-p

dzisiaj bylismy na obiadku u Siostry potem na cmentarzu i dzień zleciał. Pogoda super więc korzystamy:-)
Do później:-)

cos taka nerwowa, a ja z zabawkami tak bym tez zrobila :-p:-p
Z rana @ dostałam i chyba dlatego wczoraj mną nosiło;-):tak:.
hihi a moja kolezanka była w Mam talent:-):-):-):-)
te ostatnie 2 dziewczyny:tak::tak::tak::-):-)
zgaga mnie pali i Rennie nie pomagA:no::no::no::no: :crazy:
Rewelacyjny występ koleżanki,wróżę im pół finał:tak:.
a o ktorej jutro powtorka???
u nas tez sie mowi ze zgaga = włosy :sorry::sorry::sorry::sorry:
Też miałam w ciążach zgagę:tak: i oba włochate się urodzili :-pa Olek to miał na uszach streczące do góry i jak ryś wyglądał:szok::-D:-D:-D.

My niedawno ze wsi wróciliśmy.
Olek dzisiaj do mnie z tekstem wypalił,bo wchodził na futryny I ja do niego,że tak jak Ania cioci Zuzy a on do mnie:NIE PYTAŁEM CIĘ O ZDANIE:szok:.
Czuję się fatalnie,w krzyżu boli i wogóle do niczego jestem:-(.
Cieszy mnie perspektywa,że jutro wolne mam.

Ja znowu tylko na chwilke:-)Wrocilismy własnie z drugiego spacerku i juz jestem mega padnieta:no:
Oby ten dzien sie juz skonczyl brrr

MAMITKA
Super ze imprezka sie udala:tak:Czekamy na jakies fateczki:-);-)

Witam
My już wreszcie do naszego domku wróciliśmy i zaraz zagonię Maję do kąpania.
Poczytałam co u was ale nie zapamiętałam co u której tak więc nie odpisuję:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Ponieważ jutro Maja do przedszkola nie idzie to będzie mnie trochę mniej, oczywiście córcia niewyrozumiała i nie pozwoli mamie przy komputerze posiedzieć:-p:-p:-p
Miłego wieczorku bo u mnie zapowiada się milusio:-p:-p:-p:-p

reklama
Ale tutaj pustki:szok::szok::szok:
My zjedlismy kolacje po bajce,mam juz pozmywane.Teraz ogaldam tv i niedlugo bede kladla mlodych do wyrek bo juz dziewczynki mi marudza:no::no:
Oby jutrzejszy dzien był lepszy
A i ogladalam pogode i w sumie to ma byc cieplo do poczatku pazdziernika:tak::tak::tak:

Do góry