reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

a co sie stalo ze mu wlosy obcieli, kurcze mam nadzieje ze nic zlego??

wszyscy widze sie talentuja ja czekam na 22:20 na gotowe na wszystko :tak::tak::tak::tak:

Mialam ciężki poród, Hubert zaklinowal się w miednicy ale madra doktorka wymyslila, ze wyciagnie go pompa, wiec byl przyssany do niej pol godziny. Po urodzeniu mial okropnego krwiaka, a na glowce duzy strupek (srednicy 10 cm), kiedy odchodzil to sie podwijal do gory i sciagał skore. Zeby nie miec blizny musielismy obcina go razem z wlosami. Dzieki temu nie mial blizny i beda mu tam wloski rosly no ale trzeba bylo go prawie do lysa obciac tydzien po urodzeniu.

A na jakim kanale leca gotowe??

reklama
Witajcie w ten sobotni wieczór.Ja też oglądałam Mam talent teraz jakis film idzie a ja na kompie posiedze na chwilke.
Chciałam was bardzo serdecznie przeprosic ze nie odpisuje na posty czasem poczytam ale na odpisanie brak czasu :zawstydzona/y::tak::tak::-(ciągle cos sie robi a jak nie to to znowu dzieci nie pozwalają na kompie siedziec :crazy:bo mamo to mamo tamto ale wy sama najlepiej wiecie

Witajcie w ten sobotni wieczór.Ja też oglądałam Mam talent teraz jakis film idzie a ja na kompie posiedze na chwilke.
Chciałam was bardzo serdecznie przeprosic ze nie odpisuje na posty czasem poczytam ale na odpisanie brak czasu :zawstydzona/y::tak::tak::-(ciągle cos sie robi a jak nie to to znowu dzieci nie pozwalają na kompie siedziec :crazy:bo mamo to mamo tamto ale wy sama najlepiej wiecie
ja daje ci rozgrzeszenie sama ostatnio tydz sie nie odzywałam wiec cie jak najbardziej rozumiem :tak::tak::tak::tak:

Ja tylko wpadłam się przywitać i powiedziec że już jestesmy w domku.
Oliwka już śpi,bardzo szybko usnęła :tak::tak::tak::tak:

u teściów było bardzo fajniusio,mega ciepło dzis było,24C słońce grzało super,byliśmy na długim spacerze.rewelka.
Oliwka jadła dziś za trzech :tak::tak::tak::tak::tak:

a ja oglądam" Mam talent" :tak::tak::tak::tak::-)

hihi a moja kolezanka była w Mam talent:-):-):-):-)

te ostatnie 2 dziewczyny:tak::tak::tak::-):-)

Ja czekam na gotowe na wszystko teraz:tak::tak::-):-)

zgaga mnie pali i Rennie nie pomagA:no::no::no::no: :crazy:

Jul się znowu wybudził z płaczem i że gardło boli i pić się chciało:-(.
Bidulek dużo zdrówka dla niego i dla wszystkich co chorzy
witam panie
a coz tu taki ruch??????????? o tej porze:-)
najpierw bylam w rowie
mam katar.ale jeszcze nosem moge oddychac.drapie mnie w gardle i czuje sie tak sobie.
duza sie troche smarcze,amla sporo kicha i lzawi jej troche oczko wiec pewnie bedzie katar:baffled:
nie pasi mi ze chore dzieci na moj wypad:no::no:

a wlasnie MH jak oczka Aniki????????????????

bylam dzis u mamy,pomoglam jej troche sprzac.remont wlasciwie dokonczony-jeszcze drzwi do pokoi umalowac i posprzatac:-)
Dla was też dużo zdrówka
Dobra, lece do łóżeczka, bo zimno niemozliwie, trzepie sie jak osika, milego ogladania gotowych :p
Dobranoc
hihi a moja kolezanka była w Mam talent:-):-):-):-)

te ostatnie 2 dziewczyny:tak::tak::tak::-):-)

Ja czekam na gotowe na wszystko teraz:tak::tak::-):-)

zgaga mnie pali i Rennie nie pomagA:no::no::no::no: :crazy:
Nie widziałam ich jutro zobacze chyba ze chodzi o te co spiewały jedna grała na fortepianie
A ja tez w ciąży miałam zgage ale nic na nia nie brałam jakos to zniosłam u nas ie mówi ze jak w ciazy ma sie zgage to dziecko bedzie miało dużo włosów

reklama
i co dostały sie dalej???

kurcze fjne te gotowe na wszystko, ile zmian :szok::szok::szok::szok:

Bidulek dużo zdrówka dla niego i dla wszystkich co chorzy

Dla was też dużo zdrówka

Dobranoc

Nie widziałam ich jutro zobacze chyba ze chodzi o te co spiewały jedna grała na fortepianie
A ja tez w ciąży miałam zgage ale nic na nia nie brałam jakos to zniosłam u nas ie mówi ze jak w ciazy ma sie zgage to dziecko bedzie miało dużo włosów
a o ktorej jutro powtorka???
u nas tez sie mowi ze zgaga = włosy :sorry::sorry::sorry::sorry:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry